Bazyl Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
13 lata temu ( 03-08-2011 10:17 )
Re: Opisz osobę powyżej Radek - Młody tuner. Ma jeszcze czas się nauczyć i być pro. Ładne wozy. Charakter? Spoko. Opanowany i jak na swój wiek bardzo ogarnięty. Luzak.
Radzio Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
13 lata temu ( 03-08-2011 10:05 )
Re: Opisz osobę powyżej illusion..hmm zawsze zaniża mi średnią wozu ogarnięty koleś...grafik,mod też nie najgorszy
Black Ice Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
13 lata temu ( 03-08-2011 08:27 )
Re: Opisz osobę powyżej Często łamie regulamin, i wkurza mnie jego sposób pisania, ale poza tym, nawet sympatyczny koleś.
dongU Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
13 lata temu ( 03-08-2011 08:10 )
Re: Opisz osobę powyżej Radon. ma spoko tun jest bardzo ogarnięty lubię go bo jest O.K.!.
Radon Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
13 lata temu ( 02-08-2011 21:23 )
Re: Opisz osobę powyżej DEEW - ogólnie spoko gość, w roli moderatora czasem zaskakuje jednak dziwnymi interwencjami
Cheater Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
13 lata temu ( 02-08-2011 21:16 )
Re: Opisz osobę powyżej Xerxes - pomimo ostrzeżeń i rzekomemu przeczytaniu regulaminu w najlepsze sobie przeklinał w SR i forum. Teraz chyba już się ogarnął. Z tematów o moddingu wydawał się być pomocny. Koleś z jednej strony mocno nie teges,a z drugiej całkiem ok. Trudno mi go jednoznacznie określić.
sebastianek Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
13 lata temu ( 02-08-2011 20:16 )
Re: Opisz osobę powyżej PZero - dość kontrowersyjna postać. Słynie z pisania długich newsów i niecodziennych komentarzy w SH oraz niebanalnych wypowiedzi-porównań. Czasem trochę namiesza, ogólnie żywa i nietuzinkowa persona.
Siekierka Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
13 lata temu ( 02-08-2011 19:57 )
Re: Opisz osobę powyżej Kreatywny. I jest ogólnie rzecz biorąc dobrym kumplem. ;-)
Black Ice Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
13 lata temu ( 02-08-2011 19:55 )
Re: Opisz osobę powyżej Spoko koleś, czasem mnie wkurzasz, nie wiem czemu, ale piszesz to co myślisz i to się może podobać.
de_ace Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
13 lata temu ( 02-08-2011 17:56 )
Re: Opisz osobę powyżej Przemek, w sumie nie muszę tu nic pisać, sam wiesz jak Cię cenię : ) jakbym miał opisać w paru słowach to : obiektywny, honorowy, inteligentny, z poczuciem humoru.
Inventer89 Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
13 lata temu ( 02-08-2011 17:49 )
Re: Opisz osobę powyżej Cooler - user ok, pamiętam cię też z poprzedniej NFSZone, choć tutaj nie jesteś zbyt aktywny. Niezły tuner, miałeś duży SR. Mógłbyś ich trochę dodać tutaj
Cooler Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
13 lata temu ( 02-08-2011 16:05 )
Re: Opisz osobę powyżej For3ver, pamiętam Cię pod nickiem Number z nfspoland. Spoko koleś, ogarnięty tuner, fajnie się z nim rozmawia
Leeav Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
13 lata temu ( 02-08-2011 15:29 )
Re: Opisz osobę powyżej Ahh. Wiele się znamy PZero. Spoko koleś z Ciebie, ale czasem potrafisz wkurzyć. Czasem sie tygodniami blokujemy na gg : D
Siekierka Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
13 lata temu ( 02-08-2011 15:27 )
Re: Opisz osobę powyżej DEEW - nabija posty w tym temacie. Nie no, żartuję. Ogólnie to jest ok. ;-)
13 lata temu ( 02-08-2011 15:19 )
Re: Opisz osobę powyżej De_ace - opanowany, wyluzowany kolo. Ma fajnego avatara
de_ace Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
13 lata temu ( 02-08-2011 15:17 )
Re: Opisz osobę powyżej Radek, czasem do mnie pisze na GG, raczej spoko koleś, chociaż grafik z niego kiepski.
Radzio Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
13 lata temu ( 02-08-2011 15:15 )
Re: Opisz osobę powyżej DEEW
nie ogarnięty grafik
ogarnięty user
MOD taki sobie..Illusion robi więcej
ogólnie spoko
13 lata temu ( 02-08-2011 15:13 )
Re: Opisz osobę powyżej Squarter - dość aktywny, ogarnięty user. Nie mam co do niego zastrzeżeń.
Gwozdek Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
13 lata temu ( 02-08-2011 15:04 )
Re: Opisz osobę powyżej Ja Cię znam jako moderatora na nfs.pl i Ty znasz mnie, tylko, że pod innym nickiem. A tak to spoko jesteś.
Matteo Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
13 lata temu ( 02-08-2011 15:02 )
Re: Opisz osobę powyżej We meet at last, Mr. PZero...
Dobry człek, choć czasem może przesadzić. Ma lekki brak smaku i doświadczenia. Znamy się dość długo, choć nie powiem że go na GG nie blokowałem za źle dobrane słowa ;p
A mnie tu nikt nie zna ;] muaahahah...
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.