dongU Odpowiedział(a) w Wyraz z wyrazu ; D
13 lata temu ( 09-03-2012 14:15 )
Re: Wyraz z wyrazu ; D Szara
natura
S13 Odpowiedział(a) w Wyraz z wyrazu ; D
13 lata temu ( 09-03-2012 13:56 )
Re: Wyraz z wyrazu ; D Ozor xD
Szarańcza.
Rumun Odpowiedział(a) w Wyraz z wyrazu ; D
13 lata temu ( 09-03-2012 13:35 )
Re: Wyraz z wyrazu ; D Cent
Nabuchodonozor
de_ace Odpowiedział(a) w Wyraz z wyrazu ; D
13 lata temu ( 09-03-2012 13:26 )
Re: Wyraz z wyrazu ; D Fen - ciepły wiatr
Stoprocent
13 lata temu ( 09-03-2012 12:05 )
Re: Wyraz z wyrazu ; D Kał xD
NFSZONE
S13 Odpowiedział(a) w Wyraz z wyrazu ; D
13 lata temu ( 09-03-2012 11:19 )
Re: Wyraz z wyrazu ; D Atleta.
Bakłażan.
13 lata temu ( 09-03-2012 10:11 )
Re: Wyraz z wyrazu ; D Siema!
Zabawa polega na tym, że np. dajesz wyraz KOTLET i następna osoba musi w tym wyrazie znaleźć inne słowo. ( Litery nie muszą być po kolei. )
Przykład:
User 1: Kotlet
User 2: Kot
Mucha
User 3: cham
Kubek
itd.
Dobra, zaczynam:
Toaleta. ; D
dongU Odpowiedział(a) w Historia bez końca
13 lata temu ( 09-03-2012 10:01 )
Re: Historia bez końca ... jednak nikt nic sobie z tego nie robił, sędzią był Chad_MC i wystartował zawodników, na prowadzenie wyszli Siekierka drugi był Inventer, dalej byli Bazyl kolejny Reev, na dalszych pozycjach miejscu plasowali się Dominik i Sebastian w ich Blue Rangers'ach , reszta zawodników "tasowała" się o wyższe pozycje...
/ WAŻNA INFORMACJA, NIE BIERZCIE LINKÓW ze STRON GDZIE SIĘ REJESTROWALIŚCIE BO TO GOOGLE SPECJALNIE JE USTAWIA POD WASZĄ ILOŚĆ ODWIEDZIN, BIERZCIE TAKIE NA KTÓRYCH NIE BYLIŚCIE, JA TEŻ JAK WPISZĘ Se3a TO PIERWSZE MAM Z NFS-W.pl
Re: Jak twój nick widzi Google? Wpisujemy w Google nasz nick i wybieramy:
- pierwszy link (dajemy adres)
- pierwszy obrazek (w linku)
- pierwszy filmik (w linku lub w skrypcie)
No to ja:
Nick: S13
Pierwszy link:link Pierwszy obrazek:link Pierwszy filmik:
[movie=youtube]bzUpYNUXUqM[/movie]
S13 Odpowiedział(a) w Historia bez końca
13 lata temu ( 08-03-2012 21:00 )
Re: Historia bez końca ...przybyło całe WWE i oskarżono nas o skopiowanie pomysłu na Tag Team'y i wykorzystanie tego w wyścigach...
Rumun Odpowiedział(a) w Historia bez końca
13 lata temu ( 08-03-2012 20:52 )
Re: Historia bez końca Dokonał anihilacji pojazdu Reeva. Ten zapomniał bowiem, iż w wyścigu biorą udział tylko i wyłącznie Fiaty 126p. Bazyl szybko uciekł swym Meleksem, a po chwili przybył słitaśnym różowym Maluchem. Takim samym przybył po chwili również Reev. Wszyscy zbierali się na starcie. Przed wyścigiem okazało się, że muszą być teamy, a auta ich muszą być w tym samym kolorze. Więc wszyscy się dobrali. A teamy wyglądały tak:
Słit Power: Bazyl i Reev Red Rose: Radzio i F3 Yellow Jelly: Siekierka i Inverter89 Green Rampage: illusion i DEEW Blue Rangers: Seba i Dominik Violet Violin: Gwozdek i dongU Orange Mandarin: Rumunov i S13
Chorągiewką machał ethreex, a transmitowane było to na żywo zamiast papieża na TVP 1. Wszystkie mohery natychmiast poszły na Woronicza... Wyścig zaczynał się za 10 minut. Wszyscy już rozgrzewali opony, gdy nagle...
Reev Odpowiedział(a) w Historia bez końca
13 lata temu ( 08-03-2012 20:32 )
Re: Historia bez końca ...że to własnie Moderson, nadjechał Reev w swoim nowym autku- Dacia Logan z silnikiem od Golfa VR6. Gdy ustawili się na linie startu przyjechał Rumunov z Raygunem, który...
Leeav Odpowiedział(a) w Historia bez końca
13 lata temu ( 08-03-2012 20:28 )
Re: Historia bez końca Pamiętacie meleks Modersona? Tak! tajemniczą postacią był właśnie on, Bazyl w nowym wcieleniu. Chciał rozpocząć od nowa, lecz od razu gdy wyszedł publiczność go rozpoznała, ponieważ wykonał swój słynny pokazowy numer, dotknął nogą pachy! gdy wszyscy się dowiedzieli...
ethreex Odpowiedział(a) w Historia bez końca
13 lata temu ( 08-03-2012 20:01 )
Re: Historia bez końca i było to auto Dominika który jak zawsze pojawił się znikąd... Do Wyścigu dołączył się też tajemniczy bohater w różowym kasku i uniformie a o dziwo nie był to ethreex bo w tym czasie podrywał kobiety na kuala lumpur w swoim golfie II a jak mu kumpel pożyczy to i golfem III... A tajemniczą różową postacią był...
Rumun Odpowiedział(a) w Historia bez końca
13 lata temu ( 08-03-2012 19:56 )
Re: Historia bez końca Naostrzył je, po czym schował, wysunął i znowu naostrzył. Okazało się, że to jednak nie był Ezio, tylko kolejny objaw schizofrenii Reeva, który przechodził niedaleko. Po czym Siekierka dostał pusty SMS od Seby. Zdziwiony, zadzwonił do niego. Ten zaś w rozmowie mu powiedział, że miał go wysłać pod numer na ekranie TV, ale wysłał o dziwo do Siekierki. Dowiedział się także o kolejnym wyścigu. Mogły w nim jednak stanąć tylko i wyłącznie Fiaty 126p. Jednak ze znalezieniem auta nie było kłopotu, gdyż cena nie przekraczała zazwyczaj tysiąca. Wszyscy jednak o dziwo upatrzyli sobie jedno i to samo auto...
Rumun Odpowiedział(a) w Pokaż mi.
13 lata temu ( 08-03-2012 19:46 )
Re: Pokaż mi.
Pokaż mi moje ulubione auto z Most Wanted (HINT: Całkiem niedawno pojawiło się w World).
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.