Morvic Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
9 lata temu ( 30-01-2016 11:57 )
Re: Opisz osobę powyżej Taki śmieszek . Sprawiedliwie ocenia w SR, nad tuningami musi trochę popracować Ogólnie spoko gość.
Kuchsee Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
9 lata temu ( 25-01-2016 23:20 )
Re: Opisz osobę powyżej Pan i władca undergrounda 1, spoko ziom
MadaFaster Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
9 lata temu ( 25-01-2016 23:11 )
Re: Opisz osobę powyżej Hah... Wirtuoz UG2 i 2 razy skopał mi dupę w TFach na moim podwórku xD ale na szczęście nie zostawiłem tego bez odzewu; jeszcze jednego trzeba skręcić i jesteśmy kwita . Poza tym dobry kumpel, z którym trzeba by obalić flaszkę Miewa dobre i mazgajowate dni jak każdy xD
Allure Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
9 lata temu ( 25-01-2016 20:26 )
Re: Opisz osobę powyżej Jakbym się wypalił kompletnie, nie płaczcie, mamy lastera, młodą Undergroundową strzelbę. ;D luźny ziomek, też potrafi docenić i ostro zganić. ;D
laster Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
9 lata temu ( 25-01-2016 19:25 )
Re: Opisz osobę powyżej Zmienia cały czas nick'i XD Jeden z lepszych tunerów w U2 i fajny kolega . Umie docenić czyjąś prace lub ją ostro skrytykować :")
9 lata temu ( 25-01-2016 18:30 )
Re: Opisz osobę powyżej Mega porządny ziomuś, nie widziałem większości jego tunów ale sądząc po doświadczeniu widocznemu w komentarzach był w swoim fachu świetny.
PS. dziękuje.
Kubahn Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
9 lata temu ( 25-01-2016 17:35 )
Re: Opisz osobę powyżej Jeden z tzw. "Wielkiej Trójcy Undergrounda 2" - obok Radona i Slighta. Wspaniały tuner, który wypracował swój własny, niepowtarzalny styl. Bardzo sympatyczny człowiek, nie da się go nie lubić .
P.S. Ładny avek.
9 lata temu ( 25-01-2016 16:55 )
Re: Opisz osobę powyżej Jak dla mnie największy kozak w NfS 2k15, obok Radzia i Ryana Coopera. Ogólnie w porządku człowiek, osobiście bardzo go lubię.
nasti888 Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
9 lata temu ( 25-01-2016 16:52 )
Re: Opisz osobę powyżej Mógłby się rozkręcić i dodawać swoje nowe projekty. Troszkę nie rozumiem jego skali ocen i komentarzy
xKajzerGaming007 Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
9 lata temu ( 25-01-2016 13:00 )
Re: Opisz osobę powyżej Kozak w tunach, powinien wrócić do nicku Major.
Jego auta przypadają mi do gustu
9 lata temu ( 25-01-2016 12:57 )
Re: Opisz osobę powyżej Mega wyluzowany ziomuś, miszcz UG1, potrafi każdego rozchmurzyć. dobrze komentuje w sr. ;D
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.