Re: Zadaj pytanie następnej osobie odkopuję, bo to może być ciekawe.
pyt. kto jest widoczny u mnie na avku? ;D
Allure Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
9 lata temu ( 17-02-2016 07:42 )
Re: Opisz osobę powyżej Jak już Mada się natrafił to zaznaczę: nici z TFa bo mi UG nie działa. plasiam...
Mega spoko ziomek, pozytywnie zakręcony, rozchmurzy każdego. ;D i tuner pierwsza klasa.
MadaFaster Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
9 lata temu ( 16-02-2016 18:51 )
Re: Opisz osobę powyżej Gregiego opisywałem więc parę słów o Morviku:
Smark z pomysłami na tuning, ale jeszcze sporo wody w Wiśle musi upłynąć by nabrać szlifów Dobre towarzystwo do rozmów
Gregi Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
9 lata temu ( 16-02-2016 18:38 )
Re: Opisz osobę powyżej Fejm streamer (4 oglądających gdy robił Mazdziochę!) i raczkujący tuner, zaczyna pod tym względem dojrzewać i robić lepiej tuningi, zabawny, rozmowny chyba fan Adobe, avek i sygna mi to sugerują
Morvic Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
9 lata temu ( 16-02-2016 18:23 )
Re: Opisz osobę powyżej Gif-meister! Meister tunów, humorzasty ziomek I lubi kalafiory.
Radon Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
9 lata temu ( 16-02-2016 18:11 )
Re: Opisz osobę powyżej Świeży, ambitny i dobrze rokujący na przyszłość tuner, poza tym przedstawiciel nielicznego zgromadzenia właścicieli XBO. No i bardzo pozytywny użytkownik nfsz;D
9 lata temu ( 16-02-2016 17:51 )
Re: Opisz osobę powyżej Od nie dawna chorobitek. Mega tuner. I wporząsiu ziomuś
9 lata temu ( 06-02-2016 11:37 )
Re: Opisz osobę powyżej Dobił mnie jego avek. ;D tuner taki sobie ale z czasem powinno być lepiej. ogólnie bardzo w porządku ziomeczek.
9 lata temu ( 04-02-2016 19:23 )
Re: Opisz osobę powyżej Szekspir Shifta 2 (hehe). Spoko ziomuś, sprawiedliwie ocenia. Bardzo miło się z nim gada
Kubaa Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
9 lata temu ( 04-02-2016 18:16 )
Re: Opisz osobę powyżej Akurat Majora bardzo lubię, tak jak wszyscy z resztą. Co prawda jego styl nie jest moim stylem (co najlepiej widać po naszym TFie z UG2 ), ale większość jego prac przypada mi do gustu. Myślę, że powinien przestać marudzić na oceny w SR i nie przejmować się komentarzami typu "wypalasz się", bo koniec końców, i tak to wszystko nie ma znaczenia, jeśli podobają mu się jego własne projekty.
9 lata temu ( 04-02-2016 17:32 )
Re: Opisz osobę powyżej Tuner średni (oby było coraz lepiej ) i ogólnie nawet w porządku koleś, sprawiedliwie ocenia w sr.
Dzonson Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
9 lata temu ( 02-02-2016 18:36 )
Re: Opisz osobę powyżej Spoko gość fajny robi tuning jest nie długo a już 2punkty w BL oby tak dalej
9 lata temu ( 02-02-2016 18:00 )
Re: Opisz osobę powyżej Wirtuoz UG2, mistrz. Sprawiedliwie ocenia w SR, spoko ziomeczek ogólnie
9 lata temu ( 02-02-2016 10:39 )
Re: Opisz osobę powyżej Niedawno przybył ale jest mega w porządku, tuner może średni ale komentować umie.
Gregi Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
9 lata temu ( 31-01-2016 17:36 )
Re: Opisz osobę powyżej Jeden z lepszych tunerów na stronie, wspaniały rysownik również da się z nim pogadać
MadaFaster Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
9 lata temu ( 31-01-2016 17:14 )
Re: Opisz osobę powyżej Co tu powiedzieć ;/ Sredni tun, średni kanał na YT, ale pogadać i pośmiać się z nim można Znajomy również z "Luckiej Grupy" na fb
xKajzerGaming007 Odpowiedział(a) w Opisz osobę powyżej
9 lata temu ( 30-01-2016 20:56 )
Re: Opisz osobę powyżej Też niedawno przybył
Spx i dobre tuny robi
Ajm jur fader.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.