Re: Śmieszne rozmowy, teksty, zdjęcia itp. (dla wszystkich) hahahaha to się nazywa uzależnienie
suva toczyłem jak żuk gnojak gn*j po tej obróbce może więcej śmiesznego jest link
Re: Śmieszne rozmowy, teksty, zdjęcia itp. (dla wszystkich) Jak przeczytałem tematy tego gościa... nie no... brak słów...:
1. To najlepsze: ''znam dobrze język polski'' - koleś mnie rozwalił...
2. ''ownic tych ciuluf i nopkow'' - prawie za każdym razem jak to czytam to chce mi się śmiać...
3. No i wszystko jasne. Przeczytajcie ostatnie jego ''zdanie''. Co tibia robi z ludźmi...
Re: Śmieszne rozmowy, teksty, zdjęcia itp. (dla wszystkich) Hyh. Po co dawać fotki. [CIACH!]
//Edit DeeW:
Bo to jest temat do dawania śmiesznych fotek, a nie linków do śmiesznych stron. Jakbyś dał jakieś śmieszne zdjęcie stamtąd i dopisał link bym się nie czepiał.
Re: Śmieszne rozmowy, teksty, zdjęcia itp. (dla wszystkich) Jest już temat "Śmieszne foty (+18)", ale w tym temacie umieszczamy zdjęcia przeznaczone dla każdego wieku.
Na początek ja. Otóż pracuję dla pewnej modyfikacji do gry GTA: San Andreas - GTA: PRL. Oto i komentarz do pewnego newsa.
To nie jest reklama strony!
Radzio Odpowiedział(a) w Śmieszne filmiki
13 lata temu ( 23-08-2011 19:06 )
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.