Re: Kącik Modelarski Dawno tu nie pisałem, czasu za bardzo nie było, żeby sklejać, porobić zdjecia i wstawić. Teraz wrzuce taki szybciutki post, i pochwalę się kilkoma nowościami, bo akurat telefon zachciało mi sie do kompa podłączyć
Hurricane jest już skonczony, Tomcat, którego pudełko widac w poprzednim poście jest już gotowy (zdjęć na razie brak, widac go tylko na jednym zdjęciu z migiem), Mig-29 również (zdjęcie na razie jest prowizoryczne, nie mogę sie ostatnio dobrać do dobrego światła), Tornado jest zaczęte, ale nie wyszło i czeka na lepsze dni. F117 nabrał trochę kolorów, ale poza tym prace nie posunęły sie zbytnio do przodu, dlatego nie mam zdjęć. Oprócz tego rozpocząłem dwa nowe modele: Miga 29 z kartonu (jest juz prawie gotowy, ale zdjęć na razie brak) oraz Rafale od Italeri w 1/72. W między czasie machnąłem też bardzo szybki modelik w postaci polskiej Iskry
Zdjęcia:
Poza sklejaniem modeli, rozszerzyłem też swoją kolekcję gotowych modeli samochodów o Lamborghini Diablo 1/43 od AutoArt, oraz Merca CLK DTM AMG 1/18 od Kyosho. Zdjęcia:
Dzisiaj tak troszkę na łapu capu, żeby rozruszac trochę temat, w ferie (za 2 tygodnie
) myślę, że porobie ładne galeryjki do wszystkich modeli, których nie pokazałem i poopowiadam jakies ciekawostki z budowy