Leeav Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 17-02-2012 14:23 )
Re: sygny / ocena Siekierka- Szachownica mi się nie podoba wcale, napis też. Poza tym średnia.
diAjss- Fajna, tyle, że ten napis brzydki. Fajnie Ci ten kontrast i kolory wychodzą
de_ace Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 17-02-2012 14:05 )
Re: sygny / ocena
Bez przekonania : D
Kubahn Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
13 lata temu ( 17-02-2012 12:29 )
Re: Nasze rysunki Doprawdy wyborne.
benek Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
13 lata temu ( 17-02-2012 09:35 )
Re: Nasze rysunki Fuu ! weź to lepiej usuń bo wygląda jak kupa . ;D zaśmiecasz tylko temat , a to nie jest dzieło artystyczne . xd
dongU Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
13 lata temu ( 16-02-2012 20:46 )
Re: Nasze rysunki Ja dam takie stare, za czasów pierwszej klasy. Wybierałem z lepszych rysunków. Mam jeszcze masę innych, oprócz samochodów. Mama mi tydzień temu wyrzuciła, bo się po mieszkaniu walały.
Proszę o wyrozumiałość, jako iż są to prace z przed 4 lat.
Radon Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 16-02-2012 15:20 )
Re: sygny / ocena Świetna jest, dzięki
Radzio Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 16-02-2012 15:08 )
Re: sygny / ocena szczerze mówiąc to bomba.normalnie dla mnie to jest cudo ! ta szachownica idealnie tutaj pasuje..superaśny napis..ogólnie normalnie dam Ci 7/5
Siekierka Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 16-02-2012 15:04 )
Re: sygny / ocena
Gift for Radon
Siekierka Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
13 lata temu ( 14-02-2012 19:44 )
Re: Nasze rysunki Powiem, że jest o niebo lepiej. Przy Volare przesadziłeś trochę z rozmiarem kół, ale wygląda on jak pełnokrwisty Aston - podoba mi się.
Touareg - tutaj już pojechałeś po bandzie - tylne drzwi są zdecydowanie za małe, do tego rozstaw osi w stosunku do kół zdecydowanie za duży - powinien on, w zależności od auta, wynosić +/- 3 długości koła, w przypadku SUV-a to nawet tak z 2,5.
Ford - nadal nie wygląda on jak Ford, chociaż trochę przestał śmierdzieć Astonem.
MrKacper Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
13 lata temu ( 14-02-2012 14:36 )
Re: Nasze rysunki Postaram się zastosować do twoich rad. A co powiesz na te 3 autka. Pomówiłem się po Tobie perspektywą ale myślę ,że te auta są już lepsze od moich pozostałych .
ASTON MARTIN VOLARE GT
Mój nowy Concept zrobiony na 3 lekcjach. Auta Aston Martin mają zazwyczaj nadwozie Coupe ale tutaj zrobiłem wyjątek. Wygląda dobrze czy lepiej prezentowałby się w wersji Coupe?
FORD FLATRON
Spróbowałem zrobić go jeszcze raz i jest praktycznie cały zmieniony od ostatniego Conceptu. Który lepszy?
Siekierka Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
13 lata temu ( 13-02-2012 18:56 )
Re: Nasze rysunki MrKacper - dzięki za miłe słowa. :-) Co do Twoich prac - widzę, że wyglądają dość kreatywnie, przy tym zachowujesz swój styl. Radziłbym jednak wpleść do nich trochę więcej charakterystycznych cech designu dla danej firmy. Najlepiej nie wzoruj się za bardzo na czyichś pracach, bo nie ma to większego sensu, powinno się samemu wysilać trochę szare komórki. :-)
MrKacper Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
13 lata temu ( 12-02-2012 12:24 )
Re: Nasze rysunki O widzę ,że temat dla mnie. Też lubię w wolnym czasie pomalować.
Demi fajne grafy.
Wszyscy bardzo ładnie malujecie lecz największy zachwyt wzbudził we mnie Siekierka. Naprawdę podziwiam Twoje projekty. Niesamowicie podoba mi się Twój Design we wszystkich autach lecz najbardziej spodobał mi się Porsche Cajun. Czekam na kolejne rysunki bo naprawdę masz talent jeśli chodzi o nowoczesny Design.
Ja również tak jak Ty projektuję auta. Niektóre w domu na spokojnie a niektóre na lekcjach. I ja Wam niektóre zaprezentuje ale są one na pewno gorsze niż Siekierki. Chciałbym malować tak jak Ty.
Może mój Design nie jest taki dobry jak Siekierki ale może wzorując się na jego pracach zacznie mi lepiej wychodzić. Wkrótce wyślę nowe szkice i rysunki.
Demi Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
13 lata temu ( 12-02-2012 11:08 )
Re: Nasze rysunki Wiesz siekierka... tyle, że oni to raczej w programie komputerowym projektują auta : ) Choć w sumie pierwsze pomysły zarzucają na kartki. Ćwicz, ćwicz, a dojdziesz do perfekcji : )
A teraz trochę ode mnie info:
Ojciec kupił niewiadówkę - przyczepę, chyba każdy ją zna i pamięta co? No, ale do rzeczy... Przyczepa jest aktualnie rozebrana bo przechodzi generalny remont bo ojciec chce ją zrobić na własny styl, ze tak to powiem. Zapodałem ostatnio mu temat, jak chce ją pomalować, a że pomysłu nie miał zapytałem się czy zgodzi się na to abym dorwał ją w swoje łapy, a raczej PUCHY i pomalował jedną ścianę boczną - zrobił GRAFFITI. Zgodził się i kazał mi zrobić projekt. Aktualnie jestem w jego realizacji i jak Tylko go zatwierdzi to na przełomie kwietnia - maja jak tylko będzie ciepło narzucam go na przyczepę. Jak tylko będę miał foty wrzucę wam abyście ocenili i powiedzieli co o tym myślicie : ) a w Kwietniu ocenicie ją na przyczepie : )
A tutaj macie mojego BLACK BOOKA i kilka prac z niego:
sebastianek Odpowiedział(a) w Kącik Modelarski
13 lata temu ( 03-02-2012 13:46 )
Re: Kącik Modelarski Fajnie Radon, że coś sklejasz i pokazujesz efekty. Ja ciagle meczę tego Halftracka i nie moge cos do końca budowy dobrnąć a zostały tylko wierzyczka plot. i dioramka do zrobienia. Foty pokażę jutro może. Zaczałem tez usuwac starą farbę z Grafa Zeppelina i będę go robił od początku. Z nowych modeli to mi przybył pancernik Yamato w skali 1:1200. Ciężko go było dostać. Super ten Twój F4F Wildcat
Reev Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 31-01-2012 15:48 )
Re: sygny / ocena Na drugim kompie mi się monitor trochę rozwalił, tzn. kolory są bardziej żółte i nie widzę za dobrze ich.
Radzio Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 31-01-2012 15:37 )
Re: sygny / ocena no...blee... A stock cudowny
S13 Odpowiedział(a) w Nasz pulpit
13 lata temu ( 31-01-2012 12:21 )
Re: Nasz pulpit
Reev Odpowiedział(a) w Nasz pulpit
13 lata temu ( 30-01-2012 21:13 )
Re: Nasz pulpit Pulpet z kompa w pokoju mym:
ethreex Odpowiedział(a) w Modele 3D
13 lata temu ( 30-01-2012 17:18 )
Re: Modele 3D
Cytat
Slight napisał(a): link link
Całą karoserię skończyłem, teraz tylko panele, siatki, światła, spojler itp. dorobić muszę no i koła
Miazga Wzorujesz się głównie na zdjęciach z internetu czy na czym ?
Black Ice Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 30-01-2012 16:51 )
Re: sygny / ocena Brzydkie to.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.