Radon Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 26-06-2012 10:17 )
Re: sygny / ocena Siekierka - kozacka jest.
Reev - klimatyczna, w miarę mi się podoba, aczkolwiek nadal wydaje mi się trochę nieestetyczna, poza tym postać chyba powinna się troszkę bardziej wyróżniać.
Leeav Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 26-06-2012 10:02 )
Re: sygny / ocena Siekierka - O, to jest ładne.
Reev - nie podoba mi się.
Reev Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 26-06-2012 09:54 )
Re: sygny / ocena Posłuchałem się Siekierki, tym razem będzie coś z Crysisa (nie miałem innego pomysłu ^^). Sygnaturka jest ciemna, chodziło mi o to. Nie dało się dać większego focalu, bo nie byłoby widać jego nóg.
Siekierka Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 25-06-2012 19:44 )
Re: sygny / ocena Reev - oj... na więcej niż 3 to moim zdaniem nie zasługuje. Na twoim miejscu zakończyłbym podkradanie stocków od Dejz0r i notbland i zaczął bazować na czymś nieobrobionym. To tak jak z tuningiem - pięknych aut się nie rusza. Pięknych stocków też nie powinno... chyba, że się potrafi to robić.
EDIT: czas na nową sygnę. Tym razem coś niesamochodowego. Niestety, nie liczcie na nią - illusion sobie zarezerwował. ;-) I radzę oglądać w oryginalnej rozdzielczości - wtedy są lepsze.
WARFIGHTER Tag
12 lata temu ( 25-06-2012 17:44 )
Re: sygny / ocena Tak, to było do Ciebie, F3. Nie to że cię nienawidzę, po prostu stwierdziłem, że jesteś... no nie mam określenia, dziwny. I to tyle.
By nie robić off-topu.
12 lata temu ( 25-06-2012 17:19 )
Re: sygny / ocena Reev - Napisałeś to do mnie, a dlaczego nie do Bazyliszka? To świadczy o twojej nienawiści do mnie i to tylko okazja dla ciebie, Siekierka cie nasłał? Wiem co to minimalizm, to że mnie nie porywa w tańcu oznacza, że nie przyciąga, ale nie pisze też, że jest brzydka. Zgrywasz takiego "dojrzałego", ale żałosne są te twoje posty. Weź nie zwracaj uwagi na mnie i po kłopocie, na pewno cię siekierka namówił, bo takiej okazji nie przegapicie. Żałosne, tyle ode mnie. Eh...
Radzio Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 25-06-2012 17:14 )
Re: sygny / ocena Reev - do kogo to ?
Cytat
I jakoś ta sygnatura nie porywa mnie w tańcu.
Powiem to samo...jest ładna ale...jak wyżej
12 lata temu ( 25-06-2012 17:12 )
Re: sygny / ocena Bo tobie odpowiada gdy na sygnie jest nasr*ane jak u ciebie w pokoju. Zastanów się, co to znaczy minimalizm. Sygna- 5.
12 lata temu ( 25-06-2012 12:30 )
Re: sygny / ocena Bazyliszek dobrze mówi.
MrKacper Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 25-06-2012 12:24 )
Re: sygny / ocena Bardzo ładna sygna jak i auto Siekierka. 6/6
A tak w ogóle to widzę ,że spodobał Ci się nowy Aston Martin Vanquish AM310. Jakoś 4 dni temu dopiero wrzucono jego zdjęcia
Bazyl Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 25-06-2012 09:29 )
Re: sygny / ocena Siekierka? Co ci daje to zwiększenie wielkości jak i tak forum skaluje do 400px. I jakoś ta sygnatura nie porywa mnie w tańcu.
12 lata temu ( 24-06-2012 21:21 )
Re: sygny / ocena Dobrze, czas zakończyć Gifts Collection, do której należały do tej pory wszystkie sygnatury wstawione przeze mnie do tego tematu. Teraz nowa kolekcja - i nowa rozdzielczość. Od teraz moje sygnatury będą miały 500 pikseli szerokości, nie 400, jak wcześniej. Macie może jakiś pomysł na nazwę kolekcji?
Oto i pierwszy tag z niej.
City Lights Tag
Ktoś zainteresowany?
Bazylu - patrzę na oryginalny wygląd, nie na to, jak prezentuje się w wersji skalowanej na stronie. NFSZone to nie jedyne forum na świecie, bym musiał tworzyć tag w 400px. Nie bądźmy już tacy ograniczeni...
Siekierka Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
12 lata temu ( 23-06-2012 10:09 )
Re: Nasze rysunki Jedyne, do czego mógłbym się tutaj przyczepić to felgi... kontury są naznaczone zbyt mocno. Ale tak to wyszedł fajny manga-car. Manga, gdyż proporcje są dość zachwiane.
Leeav Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
12 lata temu ( 23-06-2012 09:01 )
Re: Nasze rysunki Trochę nieproporcjonalne, ale nie znam się i nawet bym tego pocieniować nie umiał
12 lata temu ( 23-06-2012 09:00 )
Re: sygny / ocena Reev - Ta z Lancerem brzydka jest. Brushe zbyt przeważają nad autem, zbyt pomniejszony stock. Nie wiem po jaki kij dałeś rozmycie gaussa na c4d, niepotrzebnie. Jak chciałeś szary to se mogłeś dać GM. O napisie nie wspomne. Ta druga lepsza, ale też nieładna. Rób coś nowego, bo ciągle ten sam syf robisz.
12 lata temu ( 23-06-2012 08:22 )
Re: sygny / ocena Radzio - nic konkretnego. 3.
Reev - tu ju cakiem nieźle. Dam 4+, bo te brushe ssą.
12 lata temu ( 22-06-2012 21:43 )
Re: sygny / ocena Widziałem ją wcześniej na hoscie. Nie zbytnio mi pasuje, nie wiem dlaczego. Ale 4 dam
EDIT:
OMNOM.
Taka dla treningu.
Radzio Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 22-06-2012 14:58 )
Re: sygny / ocena tak jak siekierka...3
( Jak ktoś chce, to może skrytykować moją z podpisu xd )
MrKacper Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
12 lata temu ( 22-06-2012 14:09 )
Re: Nasze rysunki Dzisiaj już go skończyłem. Zrezygnowałem jednak z malowania w kolorach i całość spróbowałem wycieniować. Ostatecznie nazwa tego auta brzmi: CIRTOEN VITE COUPE. Trochę głupio ale po prostu nie miałem pomysłu.
12 lata temu ( 22-06-2012 11:15 )
Re: sygny / ocena Reev - straszny chaos. Dałeś tu zbyt dużo dynamiki, przez co nie wiadomo, na czym się skupić. Napis odwraca uwagę od focala, czyli auta. Głębia, niestety, też słabiuteńko. Tylko 2...
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.