de_ace Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 19-07-2012 18:15 )
Re: sygny / ocena nic nie wklejałem.
postać miała wyglądać jakby była oddzielnie, jedynie tło jest za jasne, miał być ciemniejsze i dawać efekt lewitacji.
Radzio Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 19-07-2012 17:50 )
Re: sygny / ocena Nie...po prostu rozmył tło w taki sposób, że postać obrzydliwie od niego odstaje..-_-
Bazyl Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 19-07-2012 17:44 )
Re: sygny / ocena Nakleiłeś stocka na rozmyte tło? Bo tak to właśnie wygląda.
de_ace Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 19-07-2012 17:22 )
Re: sygny / ocena
Demi Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 16-07-2012 23:28 )
Re: sygny / ocena Ogromny PLUS za spostrzegawczość Shigeto Pozdro dla kumatych, którzy zauważyli ocb : >
Hahaha Za sygnę, jak zawsze 6 Siekierka : )
Voxerver Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 16-07-2012 22:55 )
Re: sygny / ocena Naprawdę fajna Siekierka. 6 a wogóle dzięki za sygnę :>
12 lata temu ( 16-07-2012 20:37 )
Re: sygny / ocena Jakieś takie...''szału nie ma '' :p Ale wiem i widzę ile roboty tu włożyłeś Po prawej stronie troszkę za dużo chmur moim zdaniem Ogólnie 3m 5-
Reev Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 16-07-2012 20:35 )
Re: sygny / ocena Aj tyty XD Superowe, podoba mi sie 6
Siekierka Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 15-07-2012 18:23 )
Re: sygny / ocena Radon - błagam, nie idź tą drogą... to nie jest dobre na początek, oj nie. Najpierw rozwiń swoje umiejętności, jak już porobisz dużo postaciówek i innych, to dopiero się za takie "szyty" bierz.
Co do sygny - przesadziłeś z krzywą i to ostro, przez co wyszło przeszarpenowane. I okropny napis... 2. Jak mówiłem, bierz się za C4D, CM, GM i szukaj innych efektów w programie, którego używasz.
EDIT: Shigeto, for you. <3
Bad Company Tag
12 lata temu ( 15-07-2012 16:07 )
Re: sygny / ocena W podobnym stylu jak moja :p Dam 4++. Napis mi się nie podoba( coś bym pokombinował z cm albo coś innego) i chyba troszkę za bardzo wyostrzona.
Radon Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 15-07-2012 15:34 )
Re: sygny / ocena Radzio - super.
Reev - nie podoba mi się.
Ja coś spróbowałem znowu, mam nadzieje, że nie przekombinowałem:
Siekierka Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
12 lata temu ( 08-07-2012 20:51 )
Re: Nasze rysunki Faster - cóż, cienie... kuleją. Auto nie jest płaskie jak deska, nie bój się mocniej przycisnąć tej kredki... zresztą, ołówkowe które masz są do bani, chcesz coś taniego to kredki LYRA są bardzo mocne. Jak mam się czepiać to felgi są krzywe w stosunku do opon i cień nie wygląda za dobrze. I widzę, że trochę się ołóweczek przy konturach wlotów rozjechał.
EDIT: Mój nowy rysuneczek - wizja Citroena C2. Takie małe, lifestyle'owe kombi - Shooting Brake jakby. Szkoda, że zdjęcie taki słaby kontrast ma, bo na żywo ten jaśniejszy jest prawie biały, a ciemniejszy - prawie czarny.
Siekierka Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 08-07-2012 17:00 )
Re: sygny / ocena Cóż... Słabiuteńko. Przykro mi to mówić, ale zniszczyłeś naprawdę pięknego stocka. Przepiękny SRT Viper nie zasługuje na tak okrutne traktowanie. Takie bruszyska to do sygnatur z postaciami, od aut won. Reevciu - czas zmienić pole działania. 1.
Reev Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 08-07-2012 15:39 )
Re: sygny / ocena Radzio- o ku*a. Jest to twoja pierwsza sygna, która sprawiła u mnie "rzyganie tęczą". Jest piękna. 6.
Siekierka- Ta Supra jakoś tak dziwnie wygląda, nie wiem czemuż. Jednak 5 się należy
Przy okazji wrzucę coś od siebie:
Trochę standardowa ciemnota stocka mnie wnerwiała, więc zrobiło się jasno.
Speed3rX Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 08-07-2012 15:08 )
Re: sygny / ocena Cudowna!!! Dzięki wielkie, super sygnatura! Na 6+
Black Ice Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
12 lata temu ( 07-07-2012 21:12 )
Re: Nasze rysunki Tak, przydałoby się trochę więcej tej "rzeźni". No i trawa trochę lipnie wygląda, mogłeś narysować więcej listków. No i drzewa słabo wyglądają.
Faster Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
12 lata temu ( 07-07-2012 21:08 )
Re: Nasze rysunki Dzięki za opinie
Radon - ja za bardzo nie pomogę bo nie rysuje tego typu rysunków, ale całość nawet fajnie wygląda i sam chyba lepiej bym tego nie narysował ode mnie 7/10 bo mogłoby być trochę bardziej brutalne i urozmaicone po przez jakieś wybuchy , dymy czy coś
Radon Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
12 lata temu ( 07-07-2012 20:46 )
Re: Nasze rysunki Aż odechciewa się samemu rysować, jak patrzy się na skilla innych
/naprawiłem link w jednym z poprzednich postów, można więc oglądać mój ostatni rysunek - liczyłbym jeszcze na jakąś ocenę, lub mądrą wskazówkę/
MrKacper Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
12 lata temu ( 07-07-2012 20:37 )
Re: Nasze rysunki No i co tu dużo mówić. Po prostu super.. Szkoda tylko ,że ja tak nie umiem...
Black Ice Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
12 lata temu ( 07-07-2012 20:11 )
Re: Nasze rysunki ładnie ładnie, ale tył auta totalnie zwaliłeś widać właśnie, że nad cieniami i odbiciami musisz popracować, ale jesteś na dobrej drodze
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.