Pokazujemy nasze zdolności w 2D i 3D

- oczywiście ususzone. Na dioramke naniosłem 2 takie warstwy klejem wikol, potem 2 warstwy farby ziemistej. Na koniec zmieszałem kilka adcieni pigmentów w róznych kolorach błota i nasiosłem pędzlem na sucho. Obrzeża leju po wybuchu bombki obrobiłem czarnym pigmentem tez sa sucho. Efekt mnie bardzo zadowolił stajac sie jednym z moich ulubionych modeli
Teraz robie pancernika Tirpitz w skali 1:1200 Revella.
. Teraz akurat na urlopie jestem więc się nie pochwalę żadnymi zdjęciami, mogę tylko powiedzieć, że pierwszy czołg z prawdziwego zdarzenia już za mną, jest to angielski czołg średni Crusader - ja jestem z niego bardzo zadowolony, szczegóły z budowy przybliżę po powrocie, kiedy to również jakieś focie strzelę. Aktualnie pracuję nad niemieckim niszczycielem czołgów StuG III z końcówki wojny - myślę, że będzie ciekawie, planuje zimowe kamo i załogantów. Szczegóły po moim powrocie
Faktycznie wali troszkę po oczach
Te kropki na prawo to miały być świetliki, ale na drodze eksperymentów (wiadomo, uczę się
) wyszło takie coś - zostawiłem bo mi się spodobało, coś jakby kurz, czy coś takiego

NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.