Re: Fanowskie okładki (Fake Covers) - NFS i nie tylko Porsche do Undergrounda mi nie pasuje. Evo już lepiej. Ogółem fajnie wam to wychodzi. Może i ja coś skminię.
S13 Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 13-02-2013 07:30 )
Re: sygny / ocena Reev - kolorystyka mi się nie podoba. 4
Po dłuższej przerwie i większym ogarnięciu GIMP'a (w porównaniu do moich baaaardzo starych prac, które są tam gdzieś w tym temacie):
Re: Fanowskie okładki (Fake Covers) - NFS i nie tylko Co prawda nie jest to praca na miarę EA, ale ogólnie jest w porządku. xD Tszczionka () "East 'N' West" mi się nie podoba.
Re: Fanowskie okładki (Fake Covers) - NFS i nie tylko Kolejny dziwaczny temat ode mnie xD
W tym temacie pokazujemy swoje "Fake Cover'y" czyli fanowskie okładki fikcyjnych gier, bądź części istniejących serii. Mogą być o NFS, mogą być o innych grach.
Zaczynam! Mimo, iż nie jestem pro w grafice:
Zapomniałem dorobić dwa logo w prawym dolnym rogu.
Siekierka Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 10-02-2013 15:46 )
Re: sygny / ocena Leeavie mój drogi - wtopienie nie polega na zalaniu postaci CM'kami i C4D. Kolorystyka też jest ważna. I Reev w miarę wtopił dzięki niej tutaj postać. :-) Ale napis to mogłeś sobie w tej postaci darować... 4+.
benek Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 08-02-2013 10:39 )
Re: sygny / ocena Mi się sygnaturka podoba, właśnie to że postać nie jest wtopiona dodaje dodatkowego efektu. Napis - Czemu nie?
Jedynie nieodpowiednie są tutaj kolory.
Leeav Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 07-02-2013 16:54 )
Re: sygny / ocena Postać niewtopiona, nic, a nic z nią nie zrobiłeś. Napisz okropny, brzydkie kolory, standard - zaszalej trochę.
Reev Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 07-02-2013 16:49 )
Re: sygny / ocena
mass killaz tag
Black Ice Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 29-01-2013 19:23 )
Re: sygny / ocena pffff, ale z Ciebie żartowniś xD
Leeav Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 29-01-2013 19:18 )
Re: sygny / ocena *obrazek usunięty, gdyż nie życzę sobie edytowania mojego zdjęcia w jakikolwiek sposób i napiszę do Se3y by wyciągnął z tego jakieś konsekwencje. Black ice*
Nie masz pryszczy... Każdy widzi siebie idealnym, trzeba być w końcu optymistą.
@topic - Dżony, wstaw fotki na inny hosting, bo nie widać grafiki.
Cris7 Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 29-01-2013 19:14 )
Re: sygny / ocena yhm Post użytkownika, którego treść zawierać będzie mniej niż 1 zdanie, zostanie potraktowany "Pouczeniem" a przy następnym przewinieniu "Ostrzeżeniem"
Black Ice Odpowiedział(a) w sygny / ocena
12 lata temu ( 29-01-2013 19:08 )
Re: sygny / ocena rofl, nie mam pryszczy ani takich włosów, no a minę specjalnie zrobiłem taką a'la neo kid. Mało bystry jesteś :<
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.