Pokazujemy nasze zdolności w 2D i 3D
). Dominują modele Revella, bo to dobra firma.Jest też model pancernika Bismarck (nie patrzcie na TV he he i tak nie jest na sprzedaż) z kolekcji hachette. Widać, że kolos bo HMS Prince of Wales w skali 1:1200 wygląda przy nim jak łupinka. No to co, miłego oglądania fot.
1. ^^
Cytat
Ozi napisał(a):
A tam pare takich syGienek

Jak się uczyć to od najlepszych !

. Zawsze możesz pogadać ze sprzedawcą i coś doradzi...

Bardzo przyjemny model

) 

Już kiedyś się zastanawiałem nad tym bo to nawet fajne, ale wiąże się też z kosztami...
Sam też jestem ciekaw jakie są Wasze doświadczenia, frustracje i miłe chwile spędzone z budowaniem modeli. Możecie pokazywać tutaj swoją kolekcję, opisywać wrażenia czy udzielać porad odnośnie budowy modeli. Sam osobiście doradzę i pomogę z problemami ewentualnymi gdyż jestem modelarzem z ponad 12 letnim stażem więc trochę w tym siedzę i się znam. Na początek zamieszczę fotkę z kilkoma modelami złożonymi przeze mnie i początek relacji z budowy modelu czołgu. Zapraszam do lektury i do udzielania się w temacie. Please enjoy.

NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.