Pokazujemy nasze zdolności w 2D i 3D

Dużo błędów, nie chce mi się wymieniać.
Cytat
For3ver napisał(a):
1. Krajobraz jakiś dziwny i te gadżety tu nie pasują ;d i wgl. skąd masz taki fajny zegar tam w gadżetach ? Bo bym se pobrał jak link masz. ; )
2. Ten pasek brzydko wygląda, lepszy standardowy.

Robisz postepy. 5/6
Idealnie zrobione światło, postać dobrze wtopiona... Bardzo ładnie ułożone C4D i wszystko fajnie posmużowane.
Tak, to Twoja najlepsza praca. Ode mnie dostajesz 6. Tak trzymaj!

Ja nie robię aktualnie sygnaturek, bo - najprościej rzecz mówiąc - nie mam na to czasu.
Auto ma za słaby kontrast, a ponadto - cała praca jest strasznie "zjotpegowana". Światłocień leży szczerze mówiąc - wszystko wygląda zbyt szaro i ponuro. Napis ssie - ta czcionka nie jest do sygnatur! Dam ci 3= na zachętę, ćwicz chłopie i spróbuj pójść w trochę innym kierunku...
licze na oceny grafików..np. forever, PZero itd..
Obudziło się we mnie moje dawne hobby przez was, a konkretnie przez sprawcę założenia tego tematu.
Sam sklejałem modele, głownie samoloty. Mam nawet 4 modele w pokoju, ale są w opłakanym stanie. Jest to model:
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.