Cheater Odpowiedział(a) w sygny / ocena
14 lata temu ( 11-05-2011 17:31 )
Re: sygny / ocena Okej, już ''odwalam się od tego stocka'' tylko wrzucę ostatnią pracę nad nim:
Radzio Odpowiedział(a) w sygny / ocena
14 lata temu ( 11-05-2011 17:13 )
Re: sygny / ocena DEEW PZero napisał lecz też rozmyciem, wypalaniem, rozjaśnianiem itp.
za dosłownie to zrozumiałeś chyba i odwal już się od tego stocka..cały czas robisz te same błędy..rób nowe a nie przerabiasz to coś cały czas....
14 lata temu ( 11-05-2011 15:48 )
Re: sygny / ocena Adamo, tak dla Twojej wiadomości, sygna Radona jest mojego autorstwa
PZero, jeśli dobrze cię zrozumiałem, to to Ci już się chyba powinno choć trochę spodobać:
Wiem dlatego piszę ! i nie przerabiaj już jej bo nie ma po co!
//To nie jest przeróbka sygny Radona, to jest robione z innego stocka, od podstaw
Adamo Odpowiedział(a) w sygny / ocena
14 lata temu ( 11-05-2011 15:45 )
Re: sygny / ocena widzisz jak dla mnie najlepiej wygląda stock lekko przerobiony taki jak ma radon po h.. go polepszać ?
14 lata temu ( 11-05-2011 15:15 )
Re: sygny / ocena DEEW moim zdaniem robisz cały czas to samo..
14 lata temu ( 11-05-2011 15:10 )
Re: sygny / ocena Trochę cię może zaskoczę, ale do tej sygny wykorzystałem tylko: wypalanie, rozjaśnianie, gradient no i ramkę zrobiłem, Spróbóję coś jeszcze wyskrobać tak jak mówisz, wykorzystując też rozmycie i inne kolory.
Siekierka Odpowiedział(a) w sygny / ocena
14 lata temu ( 11-05-2011 15:04 )
Re: sygny / ocena Przede wszystkim - kolorystyka jest u ciebie do bani. Najładniejszą kolorystyką jest ta naturalna, ew. z lekkimi GM'kami. Wszystko jest zbyt wyostrzone. Ponadto napis i tło bardziej rzucają się w oczy niż sama postać, co sprawia, iż sam tag wygląda co najwyżej przeciętnie - spróbuj się pobawić nie tylko sharpenem, lecz też rozmyciem, wypalaniem, rozjaśnianiem itp. Do tego sam napis nie wygląda zbyt dobrze. Bez oceny.
14 lata temu ( 11-05-2011 14:42 )
Re: sygny / ocena To jest chyba najlepsze z serii o Mdal of Honor:
Napiszcie, co robię źle albo czego nie robię a to potrzebne bo nie wiem jak was ''zadowolić''
14 lata temu ( 11-05-2011 14:24 )
Re: sygny / ocena NIE! Jest jeszcze gorsza od poprzednich. 1.
14 lata temu ( 11-05-2011 14:18 )
Re: sygny / ocena Mam nadzieję, że ta sygna już przypadnie wam do gustu:
dongU Odpowiedział(a) w sygny / ocena
14 lata temu ( 10-05-2011 11:58 )
Re: sygny / ocena Już lepiej ale i tak i tak 1
Dzonson Odpowiedział(a) w sygny / ocena
14 lata temu ( 10-05-2011 08:58 )
Re: sygny / ocena Spoko moze cos doradzisz co by przydało sie zmienic
14 lata temu ( 10-05-2011 06:21 )
Re: sygny / ocena DEEW - niszczysz ładne stocki. Kolory są D O D U P Y! Kiedy to pojmiesz? 2.
Dzony - jeszcze gorzej... Sama ramka i napis na zdjęcie w okropnej jakości? Ż A L. 1.
Dzonson Odpowiedział(a) w sygny / ocena
14 lata temu ( 09-05-2011 21:33 )
Re: sygny / ocena
Moja druga sygna
PATRZ NIŻEJ
|
|
V
Radon Odpowiedział(a) w sygny / ocena
14 lata temu ( 09-05-2011 20:11 )
Re: sygny / ocena DEEW - okładka Medal of Honor miażdży, ale Ty ją kompletnie zryłeś.
14 lata temu ( 09-05-2011 19:58 )
Re: sygny / ocena ale czemu czerwone, nie podoba mi się za ciemno i ja nic tu zajebist**nie widzę, poza tym jak dodajesz coś to to musi wg ciebie być zajebis** i wtedy dodaj bo teraz nic ciekawego drugi trochę lepszy więc 2+/6
14 lata temu ( 09-05-2011 19:50 )
Re: sygny / ocena Moje nowe dwie sygny.. mało zrobiłem ale gdybym dodał jeszcze coś to by tylko szpeciło efekt. Tym razem tematem była gra Medal of Honor.
Sygna 1:
Sygna 2:
Przerobiłem tylko grę światła, ale jak dla mnie to wystarczy, stock był zbyt zaje3isty żeby go bardziej ulepszać:
//Co dy sygny Coolera: za ciemno i trochę mało ciekawie. 7/10
14 lata temu ( 09-05-2011 19:43 )
Re: sygny / ocena deew cóż jak dla mnie badziew, stock tez się nie nadaje
Cooler za ciemno i za mało wyraziste jak dla mnie i bez ramki 3- /6
14 lata temu ( 09-05-2011 15:26 )
Re: sygny / ocena DEEW - bez oceny. Ten stock zdecydowanie nie jest za dobry do sygnatur.
Cooler - no cóż. Super to to nie jest. Napis i ramka zdecydowanie na NIE. Sygnaturka skupiona być powinna na jednej postaci, a ty w kierunku lepszej głębi nie zrobiłeś nic. W ogóle to jedyne, co tu widzę, to polepszony kontrast. Ogólnie tag ma za mało wyrazistości w sobie. Wszystko takie płaskie. 3=
14 lata temu ( 09-05-2011 13:21 )
Re: sygny / ocena cooler jeśli chodzi omnie to zrobiłem to sam z pędzli....efekt mi wyszedł niesamowity moim zdanie..takie świecące kółeczka..a takiego pędzla nie mam...i troszkę się narobiłem..
a twoja jest na 4/5 fajna ale jednak za ciemna moim zdaniem...rozjaśnij tego kolesia na 1 planie..
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.