Siekierka Odpowiedział(a) w sygny / ocena
14 lata temu ( 28-05-2011 19:05 )
Re: sygny / ocena Radek - jak dla mnie średnie takie, na jeża. Kontrast jest zdecydowanie za słaby. I paski zbyt podobne do siebie. Napis mi się też niezbyt podoba. Dam ci 4= na zachętę.
illusion - V1 zdecydowanie lepsza. Jednak jak dla mnie, to wszystko to jest po prostu przeciętne, jak na ciebie oczywiście. Potrafisz lepiej. Odsłonięta ręka laski wygląda na źle wyciętą, jak się dobrze przyjrzysz, to sam zobaczysz ciemną kreskę między ręką, a tłem. V2 jest zbyt rozjaśniona, a V1 - zbyt przyciemniona. Powinieneś światło skupić na jednym-dwóch punktach (w tym wypadku mocniej na twarz, słabiej na rękę). C4D w V1 jest zbyt mało wygumkowane. Pokombinowałbym z nim bardziej i dał przede wszystkim B&W na warstwę z C4D. Nie mam więcej zastrzeżeń. 3+
Radzio Odpowiedział(a) w sygny / ocena
14 lata temu ( 28-05-2011 16:28 )
Re: sygny / ocena V2 troche taka pusta..ale lepsza od poprzedniej wersji...daje 5 =
a wy oceniajcie moją
Bazyl Odpowiedział(a) w sygny / ocena
14 lata temu ( 28-05-2011 15:26 )
Re: sygny / ocena Ja powiem tak. Zauroczyła mnie. Sygna oczywiście. Postarałeś się. 5/5
Black Ice Odpowiedział(a) w sygny / ocena
14 lata temu ( 28-05-2011 15:15 )
Re: sygny / ocena Kurcze, podoba mi sie nawet, jednak nic tutaj nie nawiazuje do wyrazu umieszczonego na sygnie. 4-/5.
Mozecie moja ocenic, troche sie nasiedzialem, ale chyba usune to c4d, bo tak sredniawo wyglada.
Aha, wejdzcie w moj profil, tam nie bedzie pomniejszone.
EDIT:
V.2:
Ktore lepsze?
14 lata temu ( 28-05-2011 12:19 )
Re: sygny / ocena
to taka nowa praca...jeśli się komuś podoba to mogę dorobić nick do niej i avatar
Siekierka Odpowiedział(a) w sygny / ocena
14 lata temu ( 26-05-2011 15:17 )
Re: sygny / ocena Moderson - średnia. Wszystko jest takie zbyt... Rozmazane. Nie podoba mi się taka ciapa. 4+
DEEW - S S I E. 1
k_kuba - v3 najbrzydsza, v2 najfajniejsza. Ale to i tak nie wystarczy. 3
Radek - zbyt wyostrzone. Ale kolorystyka świetna. 4
14 lata temu ( 24-05-2011 15:09 )
Re: sygny / ocena Moderson - przesadziłeś troszkę z efektami wg. mnie i kolorystyka taka sobie, "sraczkowata". :p 3/6
benek Odpowiedział(a) w sygny / ocena
14 lata temu ( 24-05-2011 12:47 )
Re: sygny / ocena Kuba jak zobaczyłem stocka to doszedłem do wniosku że ty dodałeś tylko ramkę i napis. Żadna wersja nie jest ładna pracuj, pracuj i jeszcze raz pracuj Co do sygnatury kolegi Radka powiem Ci, że mi się podoba. Może nie jest zrobione dużo ale wpada mi w oko. Praca Modersona jest bardzo ładna. Nie ma niczego za dużo i niczego nie brakuje. Ciekawa kolorystyka i nie mam do czego się przyczepić.
czyli tak: k_kuba - 2/6 Radek11 - 4/6 Moderson - 6/6
dongU Odpowiedział(a) w sygny / ocena
14 lata temu ( 23-05-2011 20:19 )
Re: sygny / ocena Moderson. Na środku posta pisze " Stock link " i kliknij w napis " link " i będziesz miał stocka.
14 lata temu ( 23-05-2011 18:36 )
Re: sygny / ocena Twoje sygny nie tętnią życiem. np ten kamuflaż nie wzbudza we mnie żadnych uczuć. Nawet radości z oglądania. Te sygny z CODa sa tak monotonne i głupie że mi ich szkoda. 2 kolory i to tak wykontrastowane okropnie.
Cheater Odpowiedział(a) w sygny / ocena
14 lata temu ( 23-05-2011 17:34 )
Re: sygny / ocena Moderson, oceń też moją. na poprzedniej stronie jest:p
Twoja nawet fajna, chociaż ramka mi nie leży i napis mogłeś sobie odpuścić. 9=/10
14 lata temu ( 23-05-2011 17:18 )
Re: sygny / ocena Sygna k_kuby jest bardzo cieniutka. Pokaż stock.
Maci tu coś mojego.
14 lata temu ( 23-05-2011 15:44 )
Re: sygny / ocena Zapomniałem :p
Sygna kkuby: nie wiem co tu zrobiłeeś. bez oceny.
Sygna Radka: za bardzo wykontrastowane, przydałoby się trochę rozmycia na paskach w tle i na masce, napis wyszedł nie najgorzej. Ocena 7-/10
14 lata temu ( 23-05-2011 15:39 )
Re: sygny / ocena jak zwykle DEEw nie ocenił nikogo pracy tylko dodał swoją...;/
14 lata temu ( 23-05-2011 15:32 )
Re: sygny / ocena Efekt też do kitu, a poza tym jak nie używałeś brushy, to zmarnowałeś czas, bo to najszybszy chyba sposób.
14 lata temu ( 23-05-2011 15:28 )
Re: sygny / ocena Nie liczy się czas pracy, tylko efekt.
Btw. Przy tworzeniu tego kamuflażu nie używałem żadnych brushy :p
14 lata temu ( 23-05-2011 15:27 )
Re: sygny / ocena Porażka. Ja podobne bym zrobił w góra 5 minut. Brushe i rozmycie.
14 lata temu ( 23-05-2011 15:15 )
Re: sygny / ocena
"Kamuflaż"
Oceniajcie.
14 lata temu ( 23-05-2011 13:30 )
Re: sygny / ocena twój stock to sygna....bez oceny
dongU Odpowiedział(a) w sygny / ocena
14 lata temu ( 23-05-2011 12:14 )
Re: sygny / ocena To teraz coś mojej wytwórni... ;P
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.