Cheater Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 07-06-2011 18:40 )
Re: sygny / ocena No muszę przyznać że dużo lepsza od mojej.. 5- za światła.
P.S. zainspirowała mnie twoja sygna. spróbuję zrobić coś podobnego z innym stockiem, zobaczymy, jak wyjdzie
Edit:
Takie cuś mi wyszło:
Wiem, że nie ma co porównywać z twoją, ale jak na mnie chyba dobra.
Radzio Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 07-06-2011 17:54 )
Re: sygny / ocena pierwsza do bani... 2 / 5...wyostrzona-rozmazana w niektórych miejscach nie potrzebnie...w ogóle mi się nie podoba...ten zielony na dole...
w drugiej no hmm..dam dobre 3 +...widze że chciałeś(ściągnąłeś) od PZero rozmazanie w około które Ci za bardzo nie wyszłó...ayto wygląda sztucznie
Oto moja z tym samym obrazkiem
Cheater Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 07-06-2011 17:10 )
Re: sygny / ocena Moje 2 nowe sygny:
Teraz już się bardzo starałem// Oceniajcie.
Leeav Odpowiedział(a) w Layouty
13 lata temu ( 06-06-2011 16:52 )
Re: Layouty No słabe. Kolory okropne, sam styl również. Piszesz, ze potrzebujesz portofolia, powiedz mi do czego ci ono jak na razie za dużo prac nie robisz, z resztą sorry, ale za dobrych też nie. Ćwicz dalej ; )
Siekierka Odpowiedział(a) w Layouty
13 lata temu ( 06-06-2011 06:35 )
Re: Layouty DEEW - za duże i, o dziwo, słabo czytelne, dodam. Pomysł na panel news jest OK, tylko, że za mało rzuca się on w oczy. Czcionki i nagłówki za duże i za słabo czytelne. Niestety. Siadaj. Pała.
RiV - jak już ci mówiłem - ch00y00we. Ogólnie czcionki niezbyt dobrze dobrane, wszystko ma za słaby kontrast i wygląda przestarzale. To nie jest elegancki styl... Do tego ten okropny pasek pod napisem - mówię mu NIE! Pała.
Radzio Odpowiedział(a) w Layouty
13 lata temu ( 05-06-2011 21:50 )
Re: Layouty DEEW ten lay jest po prostu do bani...nie mam słów..wszystko jest za duże !
Reev Odpowiedział(a) w Layouty
13 lata temu ( 05-06-2011 19:32 )
Re: Layouty Portfolio mi się teraz przyda. Jak wrócę w środę to zacznę być może layouta.
Black Ice Odpowiedział(a) w Layouty
13 lata temu ( 05-06-2011 16:19 )
Re: Layouty DEEW - nabierz najpierw doświadczenia w programach graficznych, a potem bierz się za layouty. Poczytaj tutki, tego czegoś oceniać mi się nie chce.
3nd - Według mnie to słabizna. Tekst w polu "start" za mały, z lupą trzeba go chyba czytać. Do tego te kolory, które są przestarzałe.
Zacznij od zwykłych layoutów, portfolio robi się na końcu.
Reev Odpowiedział(a) w Layouty
13 lata temu ( 05-06-2011 15:49 )
Re: Layouty To teraz ja.
Chcę wam pokazać projekt mojego portfolio. Właśnie jest ono kodowane, za pomoc w tym dziękuje Xerxesowi
To moja pierwsza taka większa praca, co do tego paska przewijania, go nie oceniajcie. Tak dodany. Liczę na wyrozumiałość z waszej strony.
Bazyl Odpowiedział(a) w Layouty
13 lata temu ( 05-06-2011 12:31 )
Re: Layouty Czcionki do kitu. I tyle. Ciasno trochę i top słaby. Stopka całkiem odbiega od reszty.
Dzonson Odpowiedział(a) w Layouty
13 lata temu ( 05-06-2011 12:14 )
Re: Layouty No moze bys ten layout na pierwszy raz ale moim zdaniem za bardzo napackane tam jest zrob przejzysty bardziej
Cheater Odpowiedział(a) w Layouty
13 lata temu ( 05-06-2011 09:44 )
Re: Layouty Mój pierwszy layout, coś z całkiem innej bajki niż to co wy robiliście.
P.S. Nie jeźdźcie po mnie za bardzo, to moja pierwsza tak praca.
Black Ice Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 04-06-2011 19:45 )
Re: sygny / ocena Sami jesteście zbyt oczojebni. :p
Sygna fajna, tylko rozmycie nie wyszło. 3+
dongU Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 02-06-2011 20:06 )
Re: sygny / ocena Dokładnie zbyt oczojebny 4++
Radzio Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 02-06-2011 19:21 )
Re: sygny / ocena daje 4+..troszeczkę przesadziłeś z wozem..jest oczojebny / razi po oczach
Siekierka Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 02-06-2011 17:56 )
Re: sygny / ocena Taka od se. Jak ktoś chce to niech sobie weźmie.
City Lights Tag
13 lata temu ( 31-05-2011 19:54 )
Re: sygny / ocena O to mi chodziło, ma się wyróżniać. Jednak na monitorze co ma więcej kolorów, lepiej wygląda niż na słabszym.
Siekierka Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 31-05-2011 19:50 )
Re: sygny / ocena Tym razem jest jeszcze mocniej odcięta od tła, niż teraz. Bez oceny.
Dzonson Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 30-05-2011 13:18 )
Re: sygny / ocena Nawet fajnie to wyglada
14 lata temu ( 28-05-2011 20:07 )
Re: sygny / ocena Nie, ta ręka nie jest źle wycięta, po prostu tak cień od koszulki pada.
Edit:
V.3:
Patrzcie w profilu, bo nie pomniejsza.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.