Black Ice Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 14-06-2011 15:07 )
Re: sygny / ocena Mogłeś ciut bardziej przyciemnić postać. Leciuteńko. Rozmycie zlamiłeś na całej linii. Napisu wcale nie widać praktycznie, ale to B w kwadraciku jest fajne. Koncepcja ciekawa i za to dam 4.
Siekierka Odpowiedział(a) w Layouty
13 lata temu ( 14-06-2011 13:41 )
Re: Layouty Najfajniejsze to na dole. Jedyne, do czego się przyczepię, to do czcionki użytej przy "Creative webdesigner" i do statyczności nicka "Leeav". Chodzi mi o to, że mogłeś się lekko tymi literkami pobawić. Ale same listki są świetne.
benek Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 14-06-2011 10:44 )
Re: sygny / ocena Dzięki wielkie. Mi się podoba bardzo. zasługuje oczywiście na dobrą ocenę czyli 5!
Leeav Odpowiedział(a) w Layouty
13 lata temu ( 14-06-2011 08:27 )
Re: Layouty Sorry za double, ale inaczej nikt by nie zobaczył ; p
Chyba nie obrazicie się jak wrzuce logo.
ogólnie wydaje mi się, że coraz lepiej mi idzie w te klocki, ale i tak sporo nauki wciąż. Oceniajcie. Po południu powrzucam jeszcze jakieś laye.
Siekierka Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 13-06-2011 21:08 )
Re: sygny / ocena
Gift for benek
2h roboty, ale myślę, że warto było.
Leeav Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 13-06-2011 20:01 )
Re: sygny / ocena To coś chyba nie ma wiele wspólnych cech z sygnaturą.. też tak uważasz ? 2h ?? No słabo, bardzo.. Sorry, ale napis okropny ; /
Radzio Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 13-06-2011 17:15 )
Re: sygny / ocena Dla mnie to jest beznadziejne....2 H ?? no dobra...to dam 2 / 5
Cheater Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 13-06-2011 17:08 )
Re: sygny / ocena Taka sygna-napis
Pracowałem 2h, myślę że nie na marne i efekt końcowy fajny
13 lata temu ( 12-06-2011 20:55 )
Re: sygny / ocena Radek - tym razem będę nieco bardziej sceptyczny, bo jak ktoś podciągnął ci ocenę i dał dla motywacji, to ty lecisz po bandzie i to wychwalasz. Nie wyszła ci ta sygnaturka. Tło wygląda po prostu okropnie - powinno być ono zbudowane z jakichś stocków, ewentualnie możesz tam dodać zwiększonego i rozmytego focala. C4D służą bardziej do wtapiania postaci - którego u ciebie po prostu brak. Nie ma niczego, co nachodziłoby na postać. Do tego rozmycie wygląda ohydnie. Napis jest po prostu ohydny. Światła nie dość to, że w ogóle nie ma, to jeszcze świetliki są brzydkie. Bez oceny.
benek Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 12-06-2011 20:44 )
Re: sygny / ocena Siema. ; D Mam sprawę do jakiegoś grafika hardcorowego ;D. Chciał bym sygienkę z jakimś zdjęciem na Bmx'ie Jakieś ciekawe ujęcie. Do tego dodać jakieś filtry ale bez przesady. I delikatny napis Bmx Love . . . z Góry dzięki
NIE TEN TEMAT! ill.
13 lata temu ( 12-06-2011 19:27 )
Re: sygny / ocena Mam zapisane na dysku identyczne C4D! Nie jest źle, tylko nie wiem po kiego grzyba rozmyłeś rękę. Napis ssie. 4/6
A ze statkiem, to za duży kontast(?) i rozmycie tak sobie wyszło, ale ładne jak na Ciebie. :p 4+/6
Radzio Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 12-06-2011 19:22 )
Re: sygny / ocena no fajnie..tak jak poprzednicy...
A teraz ja dam swoją nową prace...nie spodziewam się super ocen...to moja pierwsza praca z C4D..tak sobie wyszło..no ale ćwiczę i próbuję czegoś nowego Proszę PZero i Illusion abyście mi dali jakieś rady i wytykali błędy
I przy okazji Illusion oceń moją w podpisie
diego0008 Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 12-06-2011 18:53 )
Re: sygny / ocena Fajnie wyszło zgodzę się z Pzero, że napis psuje efekt, za to głębia idealna 5+/6
Popełniasz podstawowe błędy interpunkcyjne, co mnie bardzo irytuje, bo ciężko się to czyta. ill.
13 lata temu ( 12-06-2011 18:51 )
Re: sygny / ocena Hmmm... Całkiem ciekawa. Głębia idealna. Fajnie wygląda C4D na aucie. Jedyne, co psuje efekt, to napis. Za niego obniżam ocenę i daję 5-/6.
13 lata temu ( 12-06-2011 14:46 )
Re: sygny / ocena Zainspirowaliscie mnie:
Wejdźcie w mój profil, nie pomniejsza.
Cooler Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 11-06-2011 20:00 )
Re: sygny / ocena Niestety jeszcze nie moja Ale może już niedługo PZero dzięki za porady, postaram się do nich zastosować.
13 lata temu ( 11-06-2011 19:51 )
Re: sygny / ocena Wybaczcie, ale muszę to powiedzieć: dlaczego w sygnaturach stosujecie efekty dla foto, a nie sygnatur? A co z C4D, CM, wireframe, świetlikami?
Cooler - twoja madzia? Bo fotka jakby z realu. Z ekspozycją się nie postarałeś. Trawa i droga nie powinny być rozmyte, płot - lekko, dom - mocniej, te krzaki z tyłu - jeszcze mocniej. Tak właściwie, to jakby "odciąłeś" auto od tła - zbyt duża jest między nimi różnica kontrastu i jasności. Ramka psuje efekt. W ogóle jak dla mnie, to cała sygna jest zbyt wysoka. Dam 3.
13 lata temu ( 11-06-2011 19:48 )
Re: sygny / ocena To będziemy się wozić takimi samymi furkami jak dobrze pójdzie
Adamo Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 11-06-2011 19:44 )
Re: sygny / ocena ZA WYJĄTKIEM NAPISU TO ŚWIETNE 5- radek
cooler sygna przeciętna ale taką mazdę sobie kupię 323f;]
13 lata temu ( 11-06-2011 19:44 )
Re: sygny / ocena
Robiona metodą prób i błędów. Piszcie co źle bo pewnie dużo tego będzie
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.