Pokazujemy nasze zdolności w 2D i 3D
Nie ma się czego przyczepić, jedynie dioramka trochę zabawkowo wygląda, ale może to kwestia światła.
Ogólnie przyjemny model od Revella, jedynie podwozie było dość ciężkie do wykonania, ale jakoś wyszło
W sumie to jestem zadowolony, prymitywnymi metodami uzyskałem dość ciekawy efekt
Mam już przygotowane Tornado (które czeka na blaszki), Miga-29 (który też czeka na blaszki) i F-14 Tomcata (który czeka na farbkę). oprócz tego planuję przebudowę F-14, którego widać parę postów wyżej, ponieważ nie podoba mi się. Będzie się to jednak wiązało z dużymi nakładami finansowymi, więc trochę czasu minie zanim będę mógł się za to wziąć. To byłoby na tyle, dziękuję za uwagę
. Musze jednak przyznać, że trochę krwi to mi ona napsuł :f. W momencie gdy zabrałem się za nakładanie gumowych gąsienic okazało się, że są zbyt małe i przy nakładaniu mi pękły. Jednak poradziłem sobie z tym. Kolejnym minusem był fakt, ze nie było w instrukcji podanego sposobu pomalowania żołnierzy i dioramy dla Afrika Korps ( na odwrocie pudełka był jedynie wariant dla walk na froncie wschodnim ), więc musiałem trochę pokombinować
. No i na koniec kalkomanie :/ TRAGEDIA. Prawie w ogóle nie chciały się dać nanieść na model (model z 1986 roku) ale jakoś się udało - efekt można zobaczyć poniżej. Obecnie model został wydany ponownie jako przepak firmy Revell więc może tam będzie lepiej rozrysowana instrukcja malowania. Jeżeli miałbym ocenić sam model to fajny za rozsądna cenę 

. Fotka poniżej
Ale jest estetycznie, dlatego 4-/6

Dobra, zrobiłem sobie teraz coś fajniuśnego do podpisu. Oceniać. Zależało mi głównie na klimacie.
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.