Re: Zdjęcia waszego autorstwa manulx nie przejmuj się zwróconą uwagą przez Radka. Admini mają tylko tą władzę, a jak widzę Forever'owi to nie przeszkadza ;P
Re: Zdjęcia waszego autorstwa Czytałem regulamin i to nie jeden raz, jak ktoś nie wie, niech nie pisze...
Tak na marginesie spam to powtarzanie tej samej informacji, nie widzę, a bym pisał parę razy to samo...
Posty nie grają roli, kogo to obchodzi ile ma postów? o.O
Ps. Jak to pisałem nie było jeszcze postu kolegi wyżej.
Re: Zdjęcia waszego autorstwa Radek i Mcrea jak mi wiadomo jesteście zwykłymi, ale to zwykłymi VIPAMI, a nie MODAMI czy ADMINAMI, a to do nich należy zwracanie uwagi to raz. Dwa nie ma tu spamu widocznie nie znacie pojęcia słowa: spam. Kolega wypowiada się na temat z sensem to nie spam, a ni nie pisze posta pod postem dzieci.
Re: Zdjęcia waszego autorstwa Malux po co tyle postów ?? ja w jednym poście upchnąłem wszystkie...
Radzio Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 05-08-2011 17:40 )
Re: sygny / ocena łał 5/5
Bazyl Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 05-08-2011 17:08 )
Re: sygny / ocena Tak. ;p Tylko trzeba dłuuugo szukać.
Black Ice Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 05-08-2011 17:06 )
Re: sygny / ocena Napis ssie. C4D też z devianta? Dam Ci 5=
Bazyl Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 05-08-2011 17:02 )
Re: sygny / ocena Cały dzień przed kompem, a więc musiała mnie ochota na sygnaturkę najść. Trochę się nabawiłem z tym. Troszkę inne miałem zamiary bo chciałem tło smużone ale nie szło mi i w ostateczności doprowadziłem do takiego stanu. i jak?
Siekierka Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 05-08-2011 14:56 )
Re: sygny / ocena Marci - słabiutkie to to jest. Brzydkie światło, szpecący wszystko napis... Dam 3.
Enkei Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 05-08-2011 14:50 )
Re: sygny / ocena Cooler - Z kontrastem to przesadziłeś chłopie, reszta jest spoko 4+/6
Marci Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 05-08-2011 14:49 )
Re: sygny / ocena A jam wam przedstawiam moja (Demi mi ją zrobił )
13 lata temu ( 05-08-2011 13:22 )
Re: sygny / ocena Cooler - przewaliłeś z kontrastem. I napis ssie. 4
Maniek Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 05-08-2011 09:19 )
Re: sygny / ocena Cooler, jak dla mnie za duży kontrast, napis jest nawet ładny... 4
Black Ice Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 04-08-2011 21:18 )
Re: sygny / ocena Cooler - fajnie ten kontrast tu wygląda. Dam 5, co mi tam
Radek- zgapione i jeszcze to cieniowanie, które słabo wygląda... 3-
Cooler Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 04-08-2011 20:58 )
Re: sygny / ocena
Lotus Europa S
13 lata temu ( 04-08-2011 20:23 )
Re: sygny / ocena S13 - wybacz, ale zbyt dobre to to nie jest. Nie chce mi się wad wymieniać. 2
Radek - zajeżdża mi to tanią podróbą mnie, Nie dość to, że zgapiłeś w zasadzie mój aktualny tag, to jeszcze pomysł na Gifty. Ja tu jestem Świętym Mikołajem. I koniec. Co do sygny, wygląda całkiem fajnie. Tylko tą czcionkę dałbym większą. Ale cóż się dziwić, skoro wygląda to na totalnie mój styl... Dam 3-, obniżyłem ocenę z 5- za plagiat.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.