Re: Zdjęcia waszego autorstwa benek:
1 zdjęcie: Mi się nawet podoba, fajnie wygląda ten kwiat w tle, ale wydaje mi się lekko prześwietlone...
2 zdjęcie: Zrobiłbym na Twoim miejscu czarne tło i szkoda, że uciąłeś płatek, dobry kadr...
3 zdjęcie: Tło szpeci strasznie, fajnie będzie jak zrobisz czarne tło, kwiat dobrze wyszedł...
Radek:
Nawet nawet, ale mogłeś trochę więcej nieba uchwycić...
Leeav Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 06-08-2011 11:57 )
Re: sygny / ocena Ojj tam no, ale masz rację. Enkei - bardzo słabe, dodaj coś nowego.
Demi Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 06-08-2011 11:44 )
Re: sygny / ocena ~Enkei człowieku w czym Ty to robiłeś? xd Napis wygląda jakby był dodany w PAINCIE, a co do reszty to już niech inny się wypowiedzą, ale czuje, że nie będą to jakieś dobre ocenki ;x
Enkei Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 06-08-2011 11:41 )
Re: sygny / ocena Idealna 5/5
A to moja stara praca jakimś cudem ją znalazłem
@DOWN/ Demi mówie że to moja stara praca i to pierwsza^^
Radzio Odpowiedział(a) w Kącik Modelarski
13 lata temu ( 06-08-2011 11:15 )
Re: Kącik Modelarski Dobra wstawiam zdjęcie mojej najlepszej 7
diego0008 Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 06-08-2011 09:21 )
Re: sygny / ocena bardzo ładna sygna 5/5
Black Ice Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 06-08-2011 09:21 )
Re: sygny / ocena Deviantart.com + 30 minut szukania.
PS. Tu jest kilka C4D polaczonych.
Radzio Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 06-08-2011 09:18 )
Re: sygny / ocena mi się podoba 5/5 nawet napis mi się podoba...skąd macie takie C4D ??
Black Ice Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 06-08-2011 09:13 )
Re: sygny / ocena Takie tam:
Siekierka Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 05-08-2011 22:59 )
Re: sygny / ocena Wolałbym to całe w B&W jeśli mam być szczery. Całkiem fajnie, ale praktycznie nic nie jest zrobione. Głębi można było trochę zastosować. Takie na 3+.
Btw - mój ostatni post przed urlopem. Haha
Radzio Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 05-08-2011 22:40 )
Re: sygny / ocena Ja dam teraz taki Light projekcik
Re: Zdjęcia waszego autorstwa Ja też dodam swoje fotki . Robione są Nikonem D60 .
link - na tym zdjęciu skupiłem się bardziej na środku kwiatka. I zdjęcie nie wyszło za ciekawie.
link - zaś robiąc to zdjęcie niestety uciąłem kawałek płatka . Ale ogólnie wydaje mi się ciekawe .
link - na koniec zostawiłem wam ' Wisienkę na torcie ' . Moim zdaniem to zdjęcie jest w prost idealne . Autofokus został idealnie ustawiony . tył nie jest za bardzo rozmyty ale kwiat jest bardzo wyraźny . Liczę na wasze oceny .
Na razie jestem amatorem więc nie możecie za wiele ode mnie wymagać .
Re: Zdjęcia waszego autorstwa manulx robil wszystko zgodnie z regulaminem.
Siekierka Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 05-08-2011 19:20 )
Re: sygny / ocena Moderson - zwaliłeś ramkę i napis. I kolory trochę przekombinowane, wolałbym standardowe. Dam jednak 5-.
Manulx - w pierwszej za bardzo uwydatniłeś focala, natomiast w drugiej zupełnie na odwrót - zasłoniłeś go jakimś deseniem. Szczegółowo zacznę od tej z motocyklem.
Dla mnie nie wygląda to za dobrze. Tło jest okropne, dodatkowo oszpecone zupełnie niepasującymi klimatycznie napisami. Wtopienie motoru jest w tym wypadku zerowe. Na twoim miejscu zacząłbym od pustej kartki, sugerując się najlepiej jakimiś tutorialami. 2
Co do tej z kobietą - jak już mówiłem, przysłoniłeś ją niepotrzebnym deseniem. Do tego to C4D nie prezentuje się na niej zbyt fajnie. Powiem tak: źle zeskalowałeś postać. Twarz jest za duża w stosunku do tła. Nie podoba mi się też ramka. 2
Maniek Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 05-08-2011 18:38 )
Re: sygny / ocena 1:
2:
Proszę o raźne odpowiedzi i co ewentualnie zmienić...
Re: Zdjęcia waszego autorstwa To akurat rok chyba temu robiłem, albo dwa (?), robione w Szczawnicy, Sokolica...
Dużo po prostu podróżuję, a teraz bardzo bym chciał jechać do Francji
Re: Zdjęcia waszego autorstwa To ostatnie zdjęcie jest chyba leciutko poruszone, dlatego tej ostrości nie ma. Ale pejzaż ładny Gdzieś w górach mieszkasz, czy tylko wakacjach jesteś ?
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.