Re: Zdjęcia waszego autorstwa Dawno mnie tu nie było więc wrzucę coś.
sebastianek Odpowiedział(a) w Kącik Modelarski
11 lata temu ( 25-09-2013 11:54 )
Re: Kącik Modelarski Takiej techniki nie próbowałem, spróbuję przy najbliższej okazji. Ja dalej meczę M7 Priest. Musze zrobić coś z działem bo mi w łożu nie chce pasować, no i pękła jedna z gumowych gąsek jak zakładałem. Przed założeniem kół wybrudziłem pigmentem podwozie i powoli składam górę do kupy. Zostanie dioramka i 3 z obsługi do zrobienia czyli najfajniejsza rzecz
Radon Odpowiedział(a) w Kącik Modelarski
11 lata temu ( 25-08-2013 09:28 )
Re: Kącik Modelarski Farba olejna nanoszona pędzlem, nadmiar zmywany benzyną do zapalniczki, pigment zmieszałem z lakierem tak aby powstało coś na kształt błota i to również nanosiłem pędzlem. Ewentualne błędy w błocie retuszowałem farba olejną
11 lata temu ( 25-08-2013 08:20 )
Re: Kącik Modelarski Farbe olejna nanosiłes pedzlem ? Pigment z lakierem sie nie skleił ?
Radon Odpowiedział(a) w Kącik Modelarski
11 lata temu ( 19-08-2013 18:37 )
Re: Kącik Modelarski Malowałem sprayem od Tamki, brudzenie to pigment z odrobiną lakieru bezbarwnego, całość doprawiona ziemistą farba olejną.
Mam jeszcze parę rzeczy do pokazania (dwa modele na warsztacie, jeden ukończony i jeden odświeżony), ale to jak będę miał porządny aparat.
11 lata temu ( 19-08-2013 18:13 )
Re: Kącik Modelarski Sherman zarąbisty. Malowałeś aerografem? Brudzing wygląda super, bardzo fajnie wyszły Ci przejścia z zielonego w ziemisty / brazowy. Good Job Man
Radzio Odpowiedział(a) w Layouty
11 lata temu ( 19-08-2013 12:53 )
Re: Layouty Wygląda nieźle, ale troche chaotycznie jest wszystko rozmieszczone. Przekombinowane bym powiedział.
Jednak cały pomysł, kolory itd. bardzo fajnie
Bazyl Odpowiedział(a) w Layouty
11 lata temu ( 19-08-2013 12:52 )
Re: Layouty Powrót do starego hobby. Jedni robią to za pieniądze ja za darmo. Dla własnej przyjemności.
Radzio Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
11 lata temu ( 27-07-2013 23:25 )
Re: Nasze rysunki Hehe. Posiedziałem troszkę dłużej i jednak skończyłem już dzisiaj, a właściwie to jest już po 12 w nocy więc nie dzisiaj xd
Jak na moje możliwości i sprzęt (gumka, ołówek, kredka bambino) to chyba nieźle
Radon Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
11 lata temu ( 27-07-2013 22:33 )
Re: Nasze rysunki Łał, widzę, że kolega się wyrabia
Radzio Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
11 lata temu ( 27-07-2013 21:40 )
Re: Nasze rysunki Radon - całkiem nieźle
No to teraz ja Może w przyszłym tygodniu skończę, jak na razie mogę pokazać wam tylko tyle.
Jestem dumny z tych ust
Radon Odpowiedział(a) w sygny / ocena
11 lata temu ( 26-07-2013 15:47 )
Re: sygny / ocena Reev - technicznie fajnie, podoba mi się c4d i kolory, ale stock chyba nie najlepszy - przez to moim zdaniem efekt jakby bez wyrazu trochę.
Jeśli chodzi o moją pracę - gość jest rozmazany, bo najpierw pracowałem na dużym stocku i później go zmniejszyłem. Głupi błąd, trochę pracy się zmarnowało, próbowałem go trochę sztucznie wyostrzyć i chyba jest lepiej, ale cudów nie ma, zobaczcie z resztą sami:
Rumun Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
11 lata temu ( 26-07-2013 14:21 )
Re: Nasze rysunki Niezłe EB100. ;_;
Radon Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
11 lata temu ( 26-07-2013 13:42 )
Re: Nasze rysunki
Takie se machnąłem. Format A3, ołówki jakie podlecą, koło 3 godzin pracy. Jeśli bedziecie w stanie rozpoznać co to za wóz, będzie można mówić o sukcesie xd
Reev Odpowiedział(a) w sygny / ocena
11 lata temu ( 17-07-2013 09:54 )
Re: sygny / ocena Żeby znów pobudzić ten dział dam nowy post:
Reev Odpowiedział(a) w sygny / ocena
11 lata temu ( 11-07-2013 18:16 )
Re: sygny / ocena Tak nazbyt nie wiem na czym mam się skupić, według mnie wszystko się skupia na tle, a nie na postaci. Napis rzeczywiście do bani ;d 4.
Radzio Odpowiedział(a) w sygny / ocena
11 lata temu ( 10-07-2013 16:16 )
Re: sygny / ocena Nawet nieźle, ale;
- Nie podoba mi się, że ten koleś jest rozmazany, a szczególnie twarz. Brakuje "pierwszego planu".
- Napis ssie ;d
4=
/Edit; Właśnie znalazłem oryginalnego screena. Ledwo go rozpoznałem ;d
Radon Odpowiedział(a) w sygny / ocena
11 lata temu ( 10-07-2013 15:46 )
Re: sygny / ocena Dawno niczego w Gimpie nie robiłem. zapodam takie coś po dłuższej przerwie:
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.