Re: Zdjęcia waszego autorstwa Krótka wizyta na stadionie narodowym jedyna okazja w życiu (Fotka nielegalnie zrobiona)
Fotki zrobione: N95 8GB (NOKIA)
Demi Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
13 lata temu ( 06-08-2011 23:00 )
Re: Nasze rysunki Oj tak ~Ill. Miałem graffiti w zeszycie od POLAKA bo mi się nudziło to babka po sprawdzeniu jak mi oddała to tam taki komentarz był: Szkoda, że nie umiesz tak do perfekcji polskiego - hahaha xd A za zeszyt dostałem 3- xd
Black Ice Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
13 lata temu ( 06-08-2011 22:57 )
Re: Nasze rysunki Radon, masz problem z perspektywa i cieniowaniem. Demi - nie ma to jak rysowanie na kartkach od zeszytu.
de_ace - masz talent chlopie.
Ja swoje prace wrzuce za jakis czas.
Re: Zdjęcia waszego autorstwa ładnie ładnie kompozycja udana ale c o trzeba by było zmienić to kąt zdjęcia i trochę się przybliżyć żeby tego ogródka nie było widać albo go jakoś w PS-ie rozmazać
Siekierka Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 06-08-2011 21:22 )
Re: sygny / ocena Moja ocena jest mniej więcej taka jak Radka. Napis ssie, a stock źle zeskalowany.
Radon Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
13 lata temu ( 06-08-2011 21:08 )
Re: Nasze rysunki Może ja się jeszcze pochwalę. Stare prace, najlepsze chyba wybrałem. Nie rysuje już od dłuższego czasu, poneważ za swoje rysunki zostałem już dotkliwie zjechany (oczywiście przez PZera...) a później nic mi już nie wychodziło.
Ostatnio próbowałem coś rysować, jak zachce mi się pokażę Wam może efekty. Mam też całą teczkę jeszcze starszych rysunków. Jak mi się zachce to może wygrzebie coś, co fajniejsze mi się wyda i pokażę.
de_ace Odpowiedział(a) w Nasze rysunki
13 lata temu ( 06-08-2011 20:39 )
Re: Nasze rysunki eeeee .. Nie za dużo tych tematów ostatnio ?
Zdjęcie zrobione moim poczciwym Digimaxem s500. Na początku jego użytkowania Myślę, że dobrze wyszło jak na kompakt. Nie ma co porównywać lustrzanki z dobym obiektywem do kompaktu z malutkimi soczewkami. A dwa, że to tylko 5.1 MPIX.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.