Siekierka Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 25-09-2011 10:20 )
Re: sygny / ocena Właśnie nie do końca super wtopione - totalnie przesadziłeś z C4D, którego za tylnym kołem powinno nie być. I brakuje mi trochę przyciemnienia przedniego zderzaka. Reszta OK. 5=
Radzio Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 25-09-2011 10:19 )
Re: sygny / ocena autko super wtopione jak i napis..ale do napisu miałbym troszkę wątpliwości..spoiler auta z tyłu jakoś dziwnie wygląda ;d to w ogóle jest spoiler ? czy mi sie zdaje...-.o i za duże światło na masce..przesadzone troche..wymiar też bym zmienił..moim zdaniem jest troszkę za wysoka./moja ocena to 4 z plusikiem
Bazyl Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 25-09-2011 10:04 )
Re: sygny / ocena 3nd - fajnie wyeksponowałeś Ferrari lecz to pomarańczowe za nim - lipa. Napis też do kitu. 3/5
I kolejna moja. Render z samochodem postanowiłem umieścić.
Siekierka Odpowiedział(a) w Layouty
13 lata temu ( 24-09-2011 21:10 )
Re: Layouty manulx - niekoniecznie. Masz zrobić layout tak, by Ci się podobał, ale również tak, by był on czytelny oraz posiadał to coś w sobie. Bo twoja obecna praca jest płytka, dość tandetna. O ile sam top wygląda całkiem nieźle, o tyle cała reszta gryzie się ze sobą - okropny pomarańcz, zdeka przesadzona kolorystyka, zero przemyślenia. Przecież o stronie oprócz szaty graficznej powinna decydować jej treść. A tutaj miejsca na nią zwyczajnie nie ma - kto widział taki maluteńki panel news? Przecież to jedna z najważniejszych, o ile nie najważniejsza rzecz na głównej. Podoba mi się jednak pomysł z zostawianiem samych "nagłówków" na nie - ludzie zobaczą wtedy tylko tą treść, która ich naprawdę interesuje, a jeśli chcą zobaczyć jakiś filmik, będą musieli jednak zajrzeć do rozwinięcia. Dałbym jednak małe miniaturki do tego. Panel tylko powinien, jak już mówiłem, rzucać się bardziej w oczy.
Największym pozytywem twojej pracy jest to, iż dałeś mi natchnienie do zrobienia layouta na ten temat. :-) Oceny nie dam, gdyż chcę, byś przeczytał to, co Ci napisałem. A ty strasznie leniwy jesteś i nic nigdy Ci się nie chce.
Maniek Odpowiedział(a) w Layouty
13 lata temu ( 24-09-2011 19:50 )
Re: Layouty Tak to mój pierwszy layout...
Czyli mam starać się np. inne strony odwzorowywać?
13 lata temu ( 24-09-2011 16:38 )
Re: sygny / ocena Oceniałem na GG. 3
Reev Odpowiedział(a) w Layouty
13 lata temu ( 24-09-2011 15:06 )
Re: Layouty Strasznie brzydkie. Ja tam nie umiem layoutów ale sam bym lepszy zrobił.
Reev Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 24-09-2011 14:56 )
Re: sygny / ocena Manulx, brzydkie, chyba bardziej przyłożyłeś się do graffiti, niż do wyeksponowania dziewczyny. 3.
A oto moje nowe cudo:
Wiem, może trochę czcionka brzydka, ale nie umiem jej dobrać.
Black Ice Odpowiedział(a) w Layouty
13 lata temu ( 23-09-2011 14:39 )
Re: Layouty Poczytaj o typografii, kolorystyka za jasna, ciężko się czyta. Rozmiar czcionki w newsach itp. to ok. 11px. Ustawienie paneli też brzydkie.
13 lata temu ( 23-09-2011 14:34 )
Re: Layouty
Już za późno, czcionka wygładzona ;/
Black Ice Odpowiedział(a) w Layouty
13 lata temu ( 23-09-2011 14:27 )
Re: Layouty manulx, nie wygładzaj czcionek. Kolorystyka brzydka.
Se3a Odpowiedział(a) w Layouty
13 lata temu ( 23-09-2011 14:23 )
Re: Layouty Top średni
Panele takie se
Stopka Zajebista
to ocena laya wykonanego przez Modersona daje to średnią 3+
13 lata temu ( 23-09-2011 11:51 )
Re: Layouty Ja sobie zrobiłem panel logowania, może zrobię cały lay link
Chyba, aż tak źle nie jest, co?
13 lata temu ( 22-09-2011 12:00 )
Re: sygny / ocena Driver - brzydkie. Dalej robisz to, co wcześniej. 1
manulx - co jest tutaj focalem? Kobieta czy Graffiti? Sharpen grubo przesadzony. 3
Maniek Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 22-09-2011 11:00 )
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.