Re: Zdjęcia waszego autorstwa Manulx popraw link bo jest błąd i nie wyświetla... Co do Globusu to mam taki sam, z jakieś wycieczki z lat podstawówki go przywiozłem.
Re: Zdjęcia waszego autorstwa Mam podobny globus
Nawet fajny pomysł, ale mogłeś bardziej wyprostować kadr, nie przypada mi to zdjęcie do gustu...
No dobra, warunków za bardzo nie miałem i cały pokój był zachlapany wodą jak będę zdrowy to na dworze zrealizuję ten sam pomysł i może będzie lepiej...
Wiem bardzo słabo, ale zawsze coś >>KILK<<
PS. Specjalnie jest tak ucięte od dołu...
Radzio Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 02-10-2011 11:06 )
Re: sygny / ocena A napis ?! nie ssie ?! czy zapomniałeś dopisać !?
Siekierka Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 02-10-2011 10:17 )
Re: sygny / ocena Radzio - wygląda przeciętnie. Złe światło dajesz. A od tej ramki się już rzygać chce. 3+
Reev - ferrari: stock chyba był świetny. Ale sam efekt już... Niezbyt. 3 dam.
to coś: słabo.
Reev Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 02-10-2011 09:01 )
Re: sygny / ocena
Nie wiem, czy to można sygną nazwać, bo chyba za duża. Z edycji nie zrobiłem nic, ponieważ robiąc to zdjęcie zrobiłem wszystko, aby to dobrze wyglądało.
Stock:
Black Ice Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 30-09-2011 21:20 )
Re: sygny / ocena No to rzeczywiscie malutko zrobiles. A to co zrobiles, to wydaje sie byc zrobione na odpierdziel. Popracuj z C4D. 3-
13 lata temu ( 30-09-2011 20:35 )
Re: sygny / ocena Widzę że się nie napracowałeś.. efekt nie jest zły..wręcz przeciwnie..jest dobry..ale jest tu zastosowanie rozmycia,nasycenia itd. i ..światła ?!..dlatego daje 3 -.
13 lata temu ( 30-09-2011 20:33 )
Re: sygny / ocena A tak, coś mnie naszło. Wiem, trochę źle zeskalowane, bo to widać na aucie. Próbowałem to wygładzić, lecz nic nie dało.
Radzio, jednak ci się to nie udało, bo źle operujesz światłem.
13 lata temu ( 30-09-2011 20:21 )
Re: sygny / ocena ja również robiłem takie jak ty teraz....rozmycie, bawienie się całym '' panelem.kolory '' i napis..i dostawałem za nie same 5 i 4 ;d
A jak widzę nie umiesz dopatrzeć się co zrobiłem..no ale cóż..
CZEKAM NA SIEKIERKE
13 lata temu ( 30-09-2011 20:09 )
Re: sygny / ocena Radzio, ale ona brzydka jest. Po pierwsze. Ogarnij swój styl, bo robisz w kółko to samo, a to już nie jest takie fajne. Za duże te światło, czy co to tam się zwie. Z tymi paskami to też już nie przesadzaj, bo to nie wygląda. Nie sądze, żeby to było 40min robione. Ja swoje robie z 15-20 i czasami lepszy efekt mam niż ty. Ale po co ja się tu produkuje. Blee. 2.
13 lata temu ( 30-09-2011 19:28 )
Re: sygny / ocena malux..ja nie będę oceniał bo Siekierka się zna i już wszystko Ci powiedział..oto moja taka skromna..ale wbrew pozorom robiłem ją dosyć długo bo chyba 40 minutek ;d nad napisem który i tak pewnie ssie ;dd - długo siedziałem..szukałem czcionek i w ogóle ;ddd
ps,; siekierka- na twoją jak patrze to za każdym razem '' mam takie ' łał ' na prawdę zejeb*sta sygna '' ;d
13 lata temu ( 30-09-2011 19:10 )
Re: sygny / ocena manulx - dalej brak kultury... A co do sygny - dalej przeładowane C4D. Ale jest już ciut lepiej. 3.
Dalej oceniać także moją.
Maniek Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 30-09-2011 18:31 )
Re: sygny / ocena
Napisu nie miałem jakiego dawać...
13 lata temu ( 30-09-2011 16:53 )
Re: sygny / ocena Siekierka..nie podoba mi się tytlko to pod autem..weź sobie sygne na sam dół ekranu i spójrz się z góry ;d zauważysz o co mi chodzi..
ale daje duże 5..naprawdę jest świetna
13 lata temu ( 30-09-2011 15:50 )
Re: sygny / ocena A może tak patrzałbyś na to, że ktoś coś wstawia wcześniej, co? A tag dość szkaradny - nadal popełniasz te same błędy. Teraz dochodzi okropne wtopienie i szpetne tło. Jedynie napis jako tako trzyma jakiś poziom. Reszta zdecydowanie na NIE. 2
Maniek Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 30-09-2011 15:46 )
Re: sygny / ocena Ramka mi się nie podoba i mógł by być napis, ogólnie średnio mi się podoba 3--
Leeav Odpowiedział(a) w Layouty
13 lata temu ( 30-09-2011 15:44 )
Re: Layouty Szczerze mówiąc, wszystko okropne. Nie będę się rozpisywał, bo nie ma o czym. link - polecam.
Maniek Odpowiedział(a) w Layouty
13 lata temu ( 30-09-2011 15:18 )
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.