Inventer89 Odpowiedział(a) w Pytanie do grafików
13 lata temu ( 04-11-2011 20:52 )
Re: Pytanie do grafików Trudne pytanie. Nie wiem co powiedzieć. A nie możesz zrobić 1:1 i najwyżej się zeskaluje jak będzie za duże? Nie przyglądałem się nigdy bilbordom, ale raczej mają niezłą jakość. A może np. 2m x 3m?
Slight Odpowiedział(a) w Pytanie do grafików
13 lata temu ( 04-11-2011 20:27 )
Re: Pytanie do grafików Bomba, ale nie na to forum z takim zapytaniem, lepiej zapytaj się na jakimś innym forum moim zdaniem.
Skazo Odpowiedział(a) w Pytanie do grafików
13 lata temu ( 04-11-2011 19:39 )
Re: Pytanie do grafików Bo nie przerabiam screenów jak daje projekt z pro streeta??;> po prostu mi sie nie chce kiedy swoja całą kreatywność przeznaczam na furę, jak chcesz zobaczyć co potrafię zrobić w photoshopie to zapraszam do siebie na profil na facebook'u Adrian Trynka Toruń
Np coś takiego:
Nadal uważasz, że się nie nadaję ??;>
Więc wznawiam pytanie co z tym obszarem roboczym ?
Leeav Odpowiedział(a) w Pytanie do grafików
13 lata temu ( 04-11-2011 19:20 )
Re: Pytanie do grafików Sorry, ale będę szczery... Z tego co widziałem to nie nadajesz się do takiej firmy. Jeżeli już chcesz dojść do takiej firmy to raczej powinieneś robić to w tym Corelu o ile się nie mylę, trzeba się przyzwyczajać. Ewentualne zakończenia możesz robić W PS'ie.
Skazo Odpowiedział(a) w Pytanie do grafików
13 lata temu ( 04-11-2011 19:13 )
Re: Pytanie do grafików Witam, staram się o przyjęcie na staż do firmy która zajmuje się grafiką. Przysłali mi zadanie testowe: mam zrobić bilbord witający jakiegoś miasta razem z herbem itd. (Chodzi o bilbord który stoi jak do miasta ma się wjechać np: Bydgoscz wita". Ma mieć wymiary 4x6m. Wiem, że powinienem był to robić w Corelu, ale szczerze mówiąc wolałbym Photoshopa, i tu moje pytanie jakiej wielkości powinien być rozmiar obszaru roboczego, żeby była tego dobra jakość ? Proszę o szybkie odpowiedzi mam na to 2 dni.
Maniek Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 04-11-2011 16:26 )
Re: sygny / ocena
Avek, 2 posty wyżej też oceniajcie
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nasz pulpit
13 lata temu ( 03-11-2011 22:49 )
Re: Nasz pulpit Dzisiaj z nudów zrobiłem temat dla Windows 7. Pomarańczowa kolorystyka + 6 tapet
13 lata temu ( 03-11-2011 20:39 )
Re: sygny / ocena OMG napisalem, ze to avek, a rozmiar jest taki, aby lepiej bylo widac szczegoly...
Siekierka Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 03-11-2011 20:22 )
Re: sygny / ocena 3nd - wybacz, brzydko to dość wygląda. Przedobrzyłeś. 3.
manulx - to bardziej przerośnięty avatar niż sygnatura. Dlatego oceny nie wystawię.
13 lata temu ( 03-11-2011 19:32 )
Re: sygny / ocena 3nd: nie mój gust, w ogóle mi się to nie podoba 2-
Oceńcie avek, bo nie ma chyba tematu osobnego, rozmiar można zmienić
Radzio Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 03-11-2011 19:19 )
Re: sygny / ocena no to popełniłeś troche błędów..chciałeś wyeksponować nissana nawalając na niego kupe '' bruszy''/c4d ? ocene podzielam z illusion'em
Reev Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 03-11-2011 19:14 )
Re: sygny / ocena Mi tam zbytnio nie chodziło o wyeksponowanie motoru, a o Nissana.
Black Ice Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 03-11-2011 19:12 )
Re: sygny / ocena Co to za motocykl?! Lamersko wygląda i ogólnie ten stock nie nadaje się zbyt na sygny wg mnie. Nie zrobiłeś szału. 3
Reev Odpowiedział(a) w sygny / ocena
13 lata temu ( 03-11-2011 19:07 )
Re: sygny / ocena Kolejna sygna, w moim podpisie
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.