Rider Odpowiedział(a) w Polski Hip-Hop
14 lata temu ( 02-02-2011 11:15 )
Re: Polski Hip-Hop Wiesz ehh... Ja teraz nie raz przechodzę koło swojej byłej podstawówki to ciągle słyszę jakieś Jot Pe nic innego tak więc... Nikt tutaj nie wspomniał o takich klasykach jak WYP3, które też tworzyło scenę polskiej muzyki Rap bo Hip-Hop to kultura - Rap to muzyka kultury Hip-Hop. I pamiętajcie - Hip-Hop nie dzieli nas, a łączy !
Radzio Odpowiedział(a) w Ogólne teledyski
14 lata temu ( 01-02-2011 22:04 )
Re: Ogólne teledyski [movie=youtube]bdY8QOcP_Eo&feature[/movie]coś dla fanów nowego NFS..ta nutka dla mnie jest najlepsza z NFS HP teledysku do Remix'u nie ma więc..xD
Se3a Odpowiedział(a) w Polski Hip-Hop
14 lata temu ( 01-02-2011 21:02 )
Re: Polski Hip-Hop Rider, tak paktofonika wiadomo ale chyba klasyki polskiego Hip-Hopu nie trzeba wymieniać
Rider Odpowiedział(a) w Polski Hip-Hop
14 lata temu ( 01-02-2011 18:11 )
Re: Polski Hip-Hop Ja nie wiem czemu tu nikt po za Radonem nie wymienił Paktofoniki i Kalibra 44 ! Przecież bez nich polski HH nie był taki jaki jest... Oprócz PFK i K44 słucham O.S.T.Ra, Rahima, Fokusa, Abradaba, L.U.Ca, Małolata/Pezeta, Molesty, Eldo, ale nie jakieś Jot Pe i jakieś Ha Te Pe (czyt. - bodajże Hem Gru...)
Se3a Odpowiedział(a) w Polski Hip-Hop
14 lata temu ( 01-02-2011 13:15 )
Re: Polski Hip-Hop
Grubson wydał właśnie no może nie właśnie bo jakiś czas temu nowy albumik pt" coś więcej niż tylko muzyka "
Tu macie przedsmak tego co znajdziecie na jego płytce
[movie=youtube]LzcnEzO6GFY[/movie]
Se3a Odpowiedział(a) w Ogólne teledyski
14 lata temu ( 31-01-2011 13:25 )
Re: Ogólne teledyski
[movie=youtube]kC7BKdmft5g[/movie]
Radon Odpowiedział(a) w Ogólne teledyski
14 lata temu ( 30-01-2011 21:39 )
Profesor Odpowiedział(a) w Ogólne teledyski
14 lata temu ( 20-01-2011 00:56 )
Re: Ogólne teledyski
[movie=youtube]uu_zwdmz0hE[/movie]
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.