Dominik Odpowiedział(a) w Dobre kawałki
14 lata temu ( 08-04-2011 19:39 )
Re: Dobre kawałki Ja ostatnio słucham nutek z SH2 i nie tylko z SH2 np. jak: Rise Against Help is on the way, 30 Seconds to Mars Night of The Hunter, O.S.T.R Po Drodze Do Nieba, Dr. Dre feat. Eminem & Skylar Grey I Need A Doctor. To moja playlista
marssss Odpowiedział(a) w Dobre kawałki
14 lata temu ( 07-04-2011 21:15 )
Re: Dobre kawałki Ja polecam jeśli ktokolwiek lubi rocka to The white stripes - seven nation army
Kiedyś słuchałem rapu ale zauważyłem że to rock rusza mi dusze
Ale żeby się dostosować do tematu to ogólnie electro house też lubie, prawie każdy kawałek który usłysze mi się podoba
Radon Odpowiedział(a) w Ogólne teledyski
14 lata temu ( 07-03-2011 13:08 )
Rider Odpowiedział(a) w Polski Hip-Hop
14 lata temu ( 02-02-2011 11:15 )
Re: Polski Hip-Hop Wiesz ehh... Ja teraz nie raz przechodzę koło swojej byłej podstawówki to ciągle słyszę jakieś Jot Pe nic innego tak więc... Nikt tutaj nie wspomniał o takich klasykach jak WYP3, które też tworzyło scenę polskiej muzyki Rap bo Hip-Hop to kultura - Rap to muzyka kultury Hip-Hop. I pamiętajcie - Hip-Hop nie dzieli nas, a łączy !
Radzio Odpowiedział(a) w Ogólne teledyski
14 lata temu ( 01-02-2011 22:04 )
Re: Ogólne teledyski [movie=youtube]bdY8QOcP_Eo&feature[/movie]coś dla fanów nowego NFS..ta nutka dla mnie jest najlepsza z NFS HP teledysku do Remix'u nie ma więc..xD
Se3a Odpowiedział(a) w Polski Hip-Hop
14 lata temu ( 01-02-2011 21:02 )
Re: Polski Hip-Hop Rider, tak paktofonika wiadomo ale chyba klasyki polskiego Hip-Hopu nie trzeba wymieniać
Rider Odpowiedział(a) w Polski Hip-Hop
14 lata temu ( 01-02-2011 18:11 )
Re: Polski Hip-Hop Ja nie wiem czemu tu nikt po za Radonem nie wymienił Paktofoniki i Kalibra 44 ! Przecież bez nich polski HH nie był taki jaki jest... Oprócz PFK i K44 słucham O.S.T.Ra, Rahima, Fokusa, Abradaba, L.U.Ca, Małolata/Pezeta, Molesty, Eldo, ale nie jakieś Jot Pe i jakieś Ha Te Pe (czyt. - bodajże Hem Gru...)
Se3a Odpowiedział(a) w Polski Hip-Hop
14 lata temu ( 01-02-2011 13:15 )
Re: Polski Hip-Hop
Grubson wydał właśnie no może nie właśnie bo jakiś czas temu nowy albumik pt" coś więcej niż tylko muzyka "
Tu macie przedsmak tego co znajdziecie na jego płytce
[movie=youtube]LzcnEzO6GFY[/movie]
Se3a Odpowiedział(a) w Ogólne teledyski
14 lata temu ( 31-01-2011 13:25 )
Re: Ogólne teledyski
[movie=youtube]kC7BKdmft5g[/movie]
Radon Odpowiedział(a) w Ogólne teledyski
14 lata temu ( 30-01-2011 21:39 )
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.