Re: [Zamów] Sygna i avatar Witam... Zrobił by mi ktoś Zestawik (Sygne I Avek) Najlepiej z.... GOLFEM II Byłbym bardzo wdzięczny.
Tylko z takim ładnie zrobionym golfem w googlach w grafice są takie fane czarne, czerwone
No. może być zrobił byś jeszcze Avek Słabo widze bo mam zepsuty komp i siedzę w awaryjnym i mam taką warstwą pasków zakryte ale wydaje się być dobrą sygną
Re: [Zamów] Sygna i avatar Nie no ;p zrobiłem sobie sam. nie jest jakaś super ekstra ale jednak wole sam sobie robić bo wiem czego chce :] Ale dzięki za chęci.
Re: [Zamów] Sygna i avatar Siema ja prosił bym o sygnę i ava z [small]ładnie wtopionym renderem leo messiego[/small] z góry thx acha i jakiegoś efekta bym prosił ;p
Re: [Zamów] Sygna i avatar Haloo??? jest tu ktoś jeszcze?? Chciałbym aby jakiś dobry grafik ( jeżeli taki tu jest )zrobił mi sygne o tematyce rocka :p
Zawsze sam robiłem sobie sygny ale mój skill w grafice nie jest juz dobry Kiedyś było lepiej.
Re: [Zamów] Sygna i avatar Ludzie ogarnijcie trochę. Rozumiem Wasze dobre chęci, ale po co to robicie ? Te prace są słabe i wątpię żeby spodobały się użytkownikowi..
Re: [Zamów] Sygna i avatar Lambatti dzięki za chęci ale jednak ty tylko zmniejszyłeś zdjęcie i nic więcej nie zrobiłeś. I liczę na kolejne propozycje.!
Poproszę sygne z jakimś ciekawym autem nie koniecznie tuningowane. chciał bym aby w nim był ciekawy napis Beniuś i jakieś ładne filtry albo coś A może avek do tego? Jasne ! Jeszcze proszę avatar z logiem JDM Avatar Dzięki z góry!
Re: [Zamów] Sygna i avatar Spox Możesz zrobić avek, ale pomniejsz sygnę na 400x150:f
@UP: THX
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.