Re: [Zamów] Sygna i avatar Mówisz o sygnie? Jakby co, to mogę zrobić, ale musisz poczekać kilka dni, niestety... Mam terminarz napięty, ale mogę Cię dać do kolejki.
Re: [Zamów] Sygna i avatar Proszę o zestaw: avatar, sygna i userbar.
Avek: taki jak mam tylko że z lepszą, czarną ramką i zamiast niebieskiego czerwony albo zielony.
Sygna: na sygnie ma być ten gościu z okładki Black Opsa i jakiś odjechany napis DeeW a pod nim zanikające ''Hardkor'' taką samą czcionką
Userbar: też ten sam gość z okładki B.O. i napis DeeW, hardcore player
Re: [Zamów] Sygna i avatar Kuźwa, znawca się odezwał. Myślisz, że chce tu się komuś robić nie wiadomo jakie sygnatury? Jedyne co mamy my - graficy z tego to zmarnowany czas, więc uważam, że 10-20 minut to max.
Jak widać lubisz pracować za darmo
Re: [Zamów] Sygna i avatar Nie bierz tej sygny... Sam ci coś zrobię. Ja nie robię pracy w 10 minut, jak ill. Jakby co, to rozmycie niedokładne, napis wszystko dodatkowo niszczy. Ale tak to klimacik jest... Super. Sygna dla K_Kuby jest do bani. Cooler - zrobiłeś tam coś oprócz dennej rameczki i napisu? Ludzie, nauczcie się trochę robić sygny... I avki. Wstawię ci to z Hondą zaniedługo.
Re: [Zamów] Sygna i avatar Ja bym na Twoim miejscu Boy nie zmieniał avka, bo masz fajny
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.