Re: [Zamów] Sygna i avatar Viper, tutaj nikt Ci robić nie musi, więc uspokój się, bo z takim podejściem prędzej jej wcale nie dostaniesz. Przyjdzie Siekierka to będzie robił
Re: [Zamów] Sygna i avatar O jaki ciekawy temat. Nazwa tematu mówi sama za siebie więc przejdę do rzeczy.
Otóż ja jestem zielony w sprawach z sygnaturkami i w ogóle nie wiem jakim programem je robić. Czy mógłby mi ktoś zrobić ładną sygnaturkę i avatara żebym się lepiej na forum prezentował? I jeśli można to czy mógł by być na nich Aston Martin One-77 ? Byłbym bardzo wdzięczny.
Prosiłbym o zrobienie sygnatury związanej z japońską klasą wyścigową SUPER GT ale z przełomu lat 1999-2001, no wiecie żeby były te starsze maszynerie No i najlepiej jak barw Pennzoil'a, Zexela (Nismo R34) czy Castrol'a (Toyota Supra) czy innych bardziej rozpoznawalnych. No jak by się tam dało to było by supcio, najlepiej w pochmurnej pogodzie ale nie bedę już wydziwiał
Z góry dziękuje.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.