Profesor Odpowiedział(a) w Reset kompa problem
14 lata temu ( 16-12-2010 14:41 )
Re: Reset kompa problem Miałem taki sam problem w laptopie i okazało się że HDD uszkodzony, laptopa wysłałem na gwarancje i wymienili
Matz Odpowiedział(a) w Reset kompa problem
14 lata temu ( 16-12-2010 13:48 )
Re: Reset kompa problem Klasyczny przykład uszkodzenia RAM'ów, jak nie działa ze spokojem co najmniej 30 min, to wszystkie kości do wymiany. Na początek proponowałbym pożyczenie od kogoś działających i sprawdzenie, ale myślę, że na 99% to to.
Skazo Odpowiedział(a) w Reset kompa problem
14 lata temu ( 16-12-2010 13:41 )
Re: Reset kompa problem Chłopaki mam taki problem: odłączyłem zasilacz żeby zobaczyć co jest z kompem kumpla. Jak wróćiłem do domu i go na nowo zamontowałem to wyświetliło mi okienko czy uruchomić system normalnie czy awaryjnie. Wybrałem że normlnie i od razu restart kompa i tak w kółko za którymś razem zaskoczył, wszedł do systemu, już się cieszyłem a tu po chwili znowu reset, odpalam znowu a tam komunikat że nie można uruchomić systemu bo nie ma jakiegoś pliku. No to biorę płytę windowsa odpalam i przez jakiś czas łapał zwiechę już przy pierwszym niebieskim screenie podczas ładowania, w ogóle nie było pokazane co się kopiuje na tym białym pasku tylko ciągle biały. I tak kilka razy ale o dziwo za którymś razem zaskoczył. Prędzej jeszcze sprawdzałem dysk Hirenzem i był ok. OK system się zainstalował przszyszli po mnie kumple to to tak zostawiłem i wyłączyłęm kompa. Dziś się budzę włanczam go i znowu to samo wybór awaryjny lub normalny windowsa i reset po wyborze. Co to może być?
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.