Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Hardware & Software

O nowinkach technicznych

569 posty

Ostatnia aktywność, 06-08-2011 20:09 przez Gwozdek
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w Pochwal się komputerem. 13 lata temu ( 06-08-2011 20:09 )
Re: Pochwal się komputerem.
Ciekawe czy ktoś z nas byłby skłonny kupić "Czerwoną Wdowę"... mam nadzieję, że nie muszę nikomu mówić, co to za bestia. xD
Żeby nie było offtop'a, to napiszę krótko
Laptop Toshiba Satellite ileś tam
4GB ramu
Intel Core i5 (2,27 GHz)
Karta graficzna zintegrowana 512Mb NVidia GeForce 310M.

Więcej nie napiszę, bo mi się nie chce. Pfft

//Edit: link
Nie wiem czy można gdzies jeszcze ją znaleźć. Kosztuje 30k PLN xd.
andy2
andy2 Odpowiedział(a) w Pochwal się komputerem. 13 lata temu ( 06-08-2011 19:39 )
Re: Pochwal się komputerem.

Cytat

VeQu2010 napisał(a):

Cytat

McRae napisał(a):
O ja 12 rdzeni?????!!!!!Ile położyłeś za niego?

13 000 zł za sam komputer

przepraszam ile dałeś za tego kompa?

albo nie kupowałeś w Polsce tylko za granicą ze ci wyszło 13 tys
S13
S13 Odpowiedział(a) w Nasze stanowiska dowodzenia 13 lata temu ( 06-08-2011 19:21 )
Re: Nasze stanowiska dowodzenia
Samsung R780 (laptop) + Logitech X-230 (głośniki) + Logitech M205 (mysz) = stacja dowodzenia S13'ki. Grin

s4.ifotos.pl/mini/SNC00095_hssxppe.jpg
Demi
Demi Odpowiedział(a) w Nasze stanowiska dowodzenia 13 lata temu ( 06-08-2011 19:11 )
Re: Nasze stanowiska dowodzenia
Tak więc co do tematu wstawiamy tu foty naszych stanowisk na których dowodzimy i mamy styczność ze światem haha.
Ja zacznę pierwszy:

Co do informacji trochę na temat sprzętu:

Zdjęcie 1.

Zdjęcie 2.

Zdjęcie 3.

- Komp jak komp nie będę się rozpisywać bo od tego jest inny temat : )
- Klawiatura RAZER LYCOSA
- Zwykła myszka A4Tech Evolution x7
- Głosniki CREATIVE jak widać 5.1
- Podkładka x7
- Monitor TV LG ile cali nie pamiętam xd
- No i wiatrak na ciepłe dni haha aby mnie ochładzał xd

PS: Bardzo przepraszam za jakość fot, ale nie miałem dostępności akurat do aparatu.
R
Reev Odpowiedział(a) w Wasze tuningi telefonu 13 lata temu ( 03-08-2011 14:59 )
Re: Wasze tuningi telefonu
Witam Wink

Wpadłem na pomysł, aby każdy, kto oczywiście poddał się temu, wymienił co poszczególnego wymienił w swoim telefonie Wink

Ja zacznę:

LG KP501
Simlock- zdjęty
Zmiany wizualne- Widget (LG Android RW3), TopMenu (LG Android), Keylock (iPhone 4)
Zmiany oprogramowania- Soft Orange (Nie zmieniany)
Zmiany zewnętrzne- nic ;D

Aktualnie wgrywam aplikację Flazheus Player, która pozwala na granie w gry z czujnikiem ruchu, czy gry flash (Wymagane rozbebranie całego softu, i wgrywanie, które zajmuje jakieś 15-20minut)
K
kovalcio Odpowiedział(a) w PC vs konsola 13 lata temu ( 13-07-2011 17:54 )
Re: PC vs konsola
Posiadam konsole oraz PC i tak na prawdę nie ma co robić rywalizacji tych platform bo to nie ma większego sensu . Ale niektóre gry są wygodniejsze w obsłudze na Xboxie niż na PC i odwrotnie (np. Fifa polecam grę na 360-siątce) .
F
funfel Odpowiedział(a) w PC vs konsola 13 lata temu ( 12-07-2011 10:40 )
dla mnie dobry PC jest wszystkim
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w PC vs konsola 13 lata temu ( 08-07-2011 10:44 )
Mnie w PC podobają się modyfikacje, nawet nie tyle drobne, co potężne mody całych gier. Niestety niewielu twórców pozytywnie to odbiera. Do nich należy np. CD Projekt, który w pierwszej części Wiedźmina w patchu dodał możliwość tworzenia własnych historii. Dwie najciekawsze pojawiły się w reedycji rozszerzonej. Nie grałem, więc poprawcie mnie jak coś przekręciłem.
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w PC vs konsola 13 lata temu ( 08-07-2011 09:25 )
Moim zdaniem konsole są odwiecznie już faworyzowane przez firmy wydające gry. Popatrzcie na Tekkena. Popatrzcie na Halo, CoD3 i tę masę fajnych tytułów, które wyszły jedynie na xklocki i playstation. Co do tego, że to wina nas samych - może tak, chociaż nie moja,bo ja nie piracę. Konsola nigdy nie dorówna PCtowi, zwłaszcza pod względem grafiki. Twórcy gier powinni przejrzeć na oczy i wydawać gry na wszystkie platformy. Tyle ode mnie na ten temat. Enjoy.
Dominik
Dominik Odpowiedział(a) w PC vs konsola 13 lata temu ( 08-07-2011 07:06 )
No to też prawda, iż na zachodzie jest wyższa krajowa od wschodniej.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w PC vs konsola 13 lata temu ( 07-07-2011 17:23 )

Cytat

Ryan Cooper napisał(a):
Gdyby gry na PC w dniu premiery kosztowały ze 100 zł. lub mniej to wtedy piractwa by było też mniej, a nie firmy teraz żądają od nas za grę prawie 150 zł, a potem nie chętnie wydają gry na PC.
To częsty argument, ale jest trafny tylko w przypadku rynku polskiego i wschodu, ponieważ w Ameryce gry kosztują ok. 50$ ale płaca minimalna jest wyższa. Nie wiem dokładnie ile, ale na pewno za minimalną amerykańską kupi się więcej gier niż na minimalna polską. I jest jeszcze druga strona medalu: na Xboxa bardzo łatwo jest przegrać płyty. Trochę trudniejsze jest złamanie samej konsoli, ale nie jest to niewykonalne.
Dominik
Dominik Odpowiedział(a) w PC vs konsola 13 lata temu ( 07-07-2011 16:19 )
Hmmmmm........ myślę że to właśnie gracze piractwem przyczynili się do tego, iż firmy które tworzą gry nie chętnie wydają je na PC. Prosty przykład gra pod tytułem "Infamous 2" jest tylko i wyłącznie na PS3, pewnie dlatego, bo twórcy nie chcieli by ta gra była kopiowana, no a chyba każdy producent wie o tym, że gry na Xbox 360 czy też Playstation 3 są o prawie 60 zł. droższe od gry wydanej na PC. Ale to nie tylko nasza wina to wina również samych producentów. Gdyby gry na PC w dniu premiery kosztowały ze 100 zł. lub mniej to wtedy piractwa by było też mniej, a nie firmy teraz żądają od nas za grę prawie 150 zł, a potem nie chętnie wydają gry na PC.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w PC vs konsola 13 lata temu ( 06-07-2011 20:05 )
Kilkanaście lat temu, gdy komputery można było znaleźć tylko w dużych firmach, jedyną możliwością zagrania w wirtualne gry była gra na konsoli (np. Pegasusa). Z czasem, wraz z popularyzacją PC i coraz bardziej zaawansowanymi możliwościami grafiki w komputerach gracze podzielili się na PC-towców i konsolowców. Wśród konsolowców panuje jeszcze podział na graczy Xboxa 360 i PlayStation 3. W tej chwili wszystkie te platformy mają podobne osiągi, jednak wciąż trwa wojna na "exclusives" i posiadając jedno urządzenie nie zagramy we wszystkie tytuły. W ostatnim czasie konsole wyszły na prowadzenie ze względu na nowe możliwości sterowania. Mam tu na myśli chociażby Kinect. Czy konsola, która jako pierwsza była przystosowana do grania powinna wyprzeć PC? A może to wina nas samych, graczy którzy masowo piracą gry na PC, zniechęcając tym samym producentów do wydawania gier na PC?
diego0008
diego0008 Odpowiedział(a) w Nasze telefony 13 lata temu ( 01-07-2011 11:10 )
Re: Nasze telefony
ja mam dwa telefony
Nokia X3-02
infonokia.pl/wp-content/uploads/img_o/323743992dfbcb2fa3cc2f19d169be17.jpg

Sony Ericsson Xperia Arc
s1.blomedia.pl/komorkomania.pl/../../images/2011/01/Sony-Ericsson-Xperia-arc12.jpg
dongU
dongU Odpowiedział(a) w Nasze telefony 13 lata temu ( 26-06-2011 21:15 )
Ja się pochwalę moim LG KU990i. Od razu mówię, że warto kupić ! Sprawuje się super ! Jest bardzo łatwy w obsłudze. Bateria trzyma od 7 - do 10 dni = normalne użytkowanie. A gdy słucham muzy, gram, czy pstrykam foty to od 4 - do 6 dni. Ma 5.0 MP Auto / Manual Focus - robi bajeczne fotki. Ma Divx'a. Mam w nim 2 GB kartę zewnętrzną, niby mała ale mi wystarcza na muzę, gry, itp. Mam okablowanie usb. No cóż, pora na zdjęcia :

asia.cnet.com/i/r/2007/hp/41120355/sc002.jpg

www.siamphone.com/picture/LG/ku990/lg_ku990_2.jpg

Jutro pstryknę real foto. Myślę, że się spodobało " Opowiadanie o KU990i " Pfft.
Cooler
Cooler Odpowiedział(a) w Nasze telefony 13 lata temu ( 26-06-2011 20:39 )
Ja podobnie jak Forever Samusng Delphi troszkę zaczyna mnie denerwować, przycina się, wadą jest również słaby soft ale klawiatura qwerty spisuje się świetnie.

i2.pinger.pl/pgr215/222a2525000643704d45b0b8/Samsung-Delphi-B3410_2_.jpeg

I moja konsola do gier czyli SE K770i. Telefon poprostu nie do zaje***ia mój ma już prawie 3 lata i jedyna usterka to wytarte klawisze, które wytarły się już po pół roku używania ale to przez noszenie go w kieszeni.

p.alejka.pl/i2/p_new/20/43/telefon-sonyericsson-k770i-brown_0_b.jpg
Adamo
Adamo Odpowiedział(a) w Nasze telefony 13 lata temu ( 22-06-2011 19:20 )
ja sony ericsson spiro \w100i

files.mgsm.pl//phones/sony_ericsson_spiro/18.jpg
R
Reev Odpowiedział(a) w Nasze telefony 13 lata temu ( 22-06-2011 12:59 )
Ja mam LG KP501 Cookie.
iv.pl/../../images/15384163039041421066.jpg

Obudowa taka jak na zdjęciu, choć muszę ją chyba wymienić. Telefon kupiłem około 3 tygodni temu w lombardzie, za jakieś 60zł. Mój brat ma KP500, więc trochę się na tych telefonach zna. Niedługo wgram nowy widget, więc się pochwale real foto.
iv.pl/../../images/11729900395458233048.jpg

Mam zamiar kupić sobie taką obudowę.
Opis:
Jest to wersja modelu LG KP500 Cookie przygotowana dla Orange.
# obsługa kart pamięci do 8 GB
# USB
Matz
Matz Odpowiedział(a) w Nasze telefony 13 lata temu ( 22-06-2011 11:09 )
Dotychczas posiadałem SE K800i, który jest genialnym fonem - świetny aparat, niesamowicie wytrzymały, łatwy w obsłudze, jedynym minusem było rzadkie, ale jednak, zawieszanie się.

dawmar.com.pl/../../images/_nasze_fotki/SONY_ERICSSON_K800i.jpg

Wczoraj wymieniłem go na hit od Samsunga - Galaxy Ace, As w swojej klasie !

www.wind.it/img97/shop/03/3295/2011/2/IMGbig_Samsung_Ace_446x369.jpg
B
benek Odpowiedział(a) w Nasze telefony 13 lata temu ( 22-06-2011 09:38 )
Siemka. Ja się mogę pochwalić moim telefonem. Jest to Samsung Monte bardzo łatwy w obsłudze.kolor obudowy to pomarańcz. Warto go kupić !

3.bp.blogspot.com/_YpLrroINVKk/S81oHW1-1dI/AAAAAAAAAUI/z7YMvsBBvG0/s1600/Samsung-Monte-S5620.jpg
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.