O nowinkach technicznych
Cytat
NFSMan napisał(a):
I PS3 ma język polski , czyli jest to , czego nie ma w X360.
Cytat
kovalcio napisał(a):
Człowieku gdzie Ty żyjesz Xbox już od dawna ma wszystko w wersji polskiej;|
Cytat
I PS3 ma język polski , czyli jest to , czego nie ma w X360.
DDR3 1333 MHz (Niedługo dokupuję jeszcze 4GB albo 2G
Cytat
Jeżeli co do Pada do Playa to macie rację jest lepszy ale co jak się wyczerpie ? trzeba grać z bliskiej odległości bo kabel krótki jest.
Cytat
Po pierwsze opłata za internet nie jest duża. Jak pamiętam na rok kosztuje coś koło 150 zł.
Cytat
Może zacznijmy od tego kto kupuje gry w Empiku ?(...)

Cytat
(...)i grając na ps3 praktycznie nie słyszałem pracy konsoli, a xbox był dużo głośniejszy(...)
Ja koło 1wszego września kupuję sobie Plejkę. Przyciąga mnie do niej darmowa gra przez sieć, lepsza grafika gier na telewizorze HD i to że wielu moich znajomych posiada PS3. Co do drogich gier- po prostu nie wiecie gdzie kupować ^.^ Pad od PS3 lepszy bo lżejszy i mniejszy na moje małe łapki. PS3 jest cichsze - kolega ma xboxa i ps3 ,i grając na ps3 praktycznie nie słyszałem pracy konsoli, a xbox był dużo głośniejszy. Słowem - Polecam PS3 , kupić najlepiej 160 albo 250GB bez gier. Gry kupić potem. A - i w miarę możliwości poszukaj sobie w mniejszych sklepach bo w MM na przykład 1400 zł za PS3 z 2 grami , a w pewnym sklepie na Królewskiej w krakowie chyba za 1000 była bez gier, dysk 160GB. I jeszcze warto , jeśli jest taka opcja - przedłużyć gwarancję na laser.
. W tej cenie możesz sobie co najwyżej kupić limitowane GT5, bo PS3 nawet używanego za tyle nie znajdziesz.
Cytat
ylko w x-ie odstrasza granie online za które trzeba płacić
co do kierownicy do ps3 można podpiąć kilkanaście modeli niestety do x-a tylko sygnowane
Cytat
Xbox live jest płatne ale wiecej ludzi gra
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.