Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Hardware & Software

O nowinkach technicznych

569 posty

Ostatnia aktywność, 05-10-2011 07:00 przez M3
M3
M3 Odpowiedział(a) w Windows XP wiecznie żywy? 13 lata temu ( 05-10-2011 07:00 )
Re: Windows XP wiecznie żywy?
hmm.. Miałem z 6 lat Windowsa XP nie narzekałem na niego jakoś szczególnie. Ale jak przeszedłem na Windows 7 to od razu spodobał mi się ten system i nie mam zamiaru jak narazie zmieniać, chyba że na Windowsa 8 kiedyś tam..
Demi
Demi Odpowiedział(a) w Windows XP wiecznie żywy? 13 lata temu ( 05-10-2011 06:35 )
Ja miałem okazję użytkować WINDOWS 7 i mam z nim miłe wspomnienia, ale został, przy najbliższym serwisie PC mojego, wgrany WINDOWS XP z powodu rodziców, jako iż nie jestem jeszcze szam w domu i rodzice nie posiadają swojego komputera czy laptopa łatwiej jest im użytkować system, który znają od początków, bo jak tylko 7 przyszła to było bardzo męczące jak musiałem ich uczyć wszystkiego od nowa i ciągle to powtarzać...
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Windows XP wiecznie żywy? 13 lata temu ( 04-10-2011 22:01 )
Pojawiły się wymagania sprzętowe NFS RUN. Moją uwagę przykuł komentarz:

Cytat

Bambus_Driver napisał:
Kolejny brak wsparcia dla xp? (...)

Również oglądając Wasze pulpity, które prezentujecie na forum coraz częściej nasuwa mi się pytanie: Dlaczego jeszcze korzystacie z Windowsa XP, któremu w tym roku stuknęło 10 lat? Gracie w Shifta 2, GTA IV i inne wymagające gry, więc sprzęt macie niezły i z pewnością pójdzie Wam Vista czy 7, a jednak wybieracie XP. Skąd bierze się takie przywiązanie do tego starego (aczkolwiek nie zaprzeczam, że i dobrego) systemu?
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Brak pliku winlogon.exe, czyli "komputer się nie włącza" 13 lata temu ( 21-09-2011 16:26 )
Re: Brak pliku winlogon.exe, czyli "komputer się nie włącza"
Temat zamykam, jakby coś się dalej działo, to piszcie w temacie Coolera.
Recek
Recek Odpowiedział(a) w Brak pliku winlogon.exe, czyli "komputer się nie włącza" 13 lata temu ( 21-09-2011 15:38 )
Za późno. Już format zrobiony i wszystko na razie działa.
Skazo
Skazo Odpowiedział(a) w Brak pliku winlogon.exe, czyli "komputer się nie włącza" 13 lata temu ( 21-09-2011 10:41 )
Nie rób formata na razie, spróbuj zrobić najpierw windows upgrade z płyty
Viper
Viper Odpowiedział(a) w Brak pliku winlogon.exe, czyli "komputer się nie włącza" 13 lata temu ( 20-09-2011 19:30 )
Powinien rozwiązać , przynajmniej tak myślęSmile
Recek
Recek Odpowiedział(a) w Brak pliku winlogon.exe, czyli "komputer się nie włącza" 13 lata temu ( 20-09-2011 18:28 )
Ok, dzięki. Zanim temat zostanie zamknięty, jeszcze jedno pytanie. Czy format na pewno rozwiąże problem?
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w Brak pliku winlogon.exe, czyli "komputer się nie włącza" 13 lata temu ( 20-09-2011 17:52 )
Link - tu masz rozwiązanie. Tak więc, zaatakował cię wirus.
Recek
Recek Odpowiedział(a) w Brak pliku winlogon.exe, czyli "komputer się nie włącza" 13 lata temu ( 20-09-2011 17:47 )
Witam.
Na wstępie powiem, że historia problemu jest długa. Możesz ją pominąć, ale zalecam jej przeczytanie, gdyż wcześniej mogłem być blisko rozwiązania, a mogłem o tym nie wiedzieć . Jeśli jednak nie chcesz czytać, przewiń stronę do momentu pytania.

-------------------------------------

Dziś przyszło mi zmierzyć się z poważnym problemem z komputerem.
Otóż zaczęło się od tego, że komputer chwilę działał, działał sobie działał, aż w końcu się zrestartował sam z siebie. Przy ponownym uruchomieniu wyświetliło się narzędzie do naprawy systemu podczas uruchomienia. W tej sytuacji włączyłem laptopa(z którego zresztą teraz piszę) i poszukałem w internecie informacji, które by mi pomogły. Najpierw próbowałem przywrócić rejestr paroma komendami w wierszu polecenia. A konkretnie skopiowanie plików system, software, sam, security i default. Operacja przyniosła mi tylko to, że mogę nie mieć pliku security. Wróciłem do szukania remedium i natrafiłem na takie pojęcie jak MBR(Master Boot Record). Problem mógł tkwić właśnie w tym, więc wróciłem do wiersza i naprawiłem to komendą bootrec/fixmbr. Dało mi to tyle, że system się załączał do momentu powitalnego ekranu windowsa, po czym się restartował i wracałem do narzędzia naprawy systemu... Wtedy postanowiłem wejść do trybu awaryjnego. Wszedłem do niego, tryb awaryjny zaczął się załączać, aż nagle na moment zobaczyłem blue screen i napisane parę linijek. Zobaczyłem, co to mogło oznaczać i okazało się, że nie ma pliku winlogon.exe.

---------------------TU ZACZYNA SIĘ PYTANIE--------------------

Jak mam odzyskać ten plik? To moja ostatnia próba przed użyciem płyty ratunkowej z CD-Action, a potem już tylko format.
Proszę o każdą możliwość rozwiązania problemu.
Pozdrawiam.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Xbox 360 czy PS3 13 lata temu ( 12-09-2011 14:59 )
Re: Xbox 360 czy PS3
I dobry wybór Pfft Zamykam temat.
PS. a nfs'a nie ma komu recenzować.. ; )
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Xbox 360 czy PS3 13 lata temu ( 12-09-2011 09:23 )
Doszedłem do wniosku że zakupię Xbox'a 360, ponieważ nie jestem jakimś super fanem żeby grać w każdą grę.
Mi chodzi o to by od czasu do czasu pograć sobie w jakąś ścigałke czy piłkę nożną albo grę akcji a i te i te wychodzą na X'a i PS'a bo seria GTA czy Pro Evo jak i Forza czy GT znajdę na danej konsoli, a z racji tego że Xbox jest tańszy, wybrałem go ! Ponieważ nie bd wydawał 1200zł za konsole do której GT kosztuje 500zł w wersji limitowanej a do X'a nowa Forza w takiej samej wersji za 220zł. Dzięki za pomoc i niebawem oczekujcie mojej recenzji nowej Forzy na konsoli Xbox Wink
B
benek Odpowiedział(a) w Xbox 360 czy PS3 13 lata temu ( 25-08-2011 13:08 )
Dobra chłopaki ! Ja też myślę tak jak Radek żeby skończyć tą kłótnie i zamknąć temat. Seba pewnie sam zdecyduje co wybrać .
Nie mogę tak bez tego . ;D Bierz PS3 ! hehe
Viper
Viper Odpowiedział(a) w Xbox 360 czy PS3 13 lata temu ( 25-08-2011 09:45 )

Cytat

Radon napisał(a):

Cytat

NFSMan napisał(a):
PS3 też głosem nie przeszkadza , ale X360 może i cichszy... Kupuj PS3 , przynajmniej w tej konsoli nie płaci się za grę Online , i w PS3 są fajne gry , których nie ma w X360 , np. seria Uncharted , Seria Killzone i trochę innych gierSmile

facepalm.

Na X360 tez są exclusivy. Których nie ma na PS3.

Taa , ale seria Uncharted i Killzone są jednymi z najlepszychSmile Wiem , że na X'ie są też gry , których nie ma na PS3.
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Xbox 360 czy PS3 13 lata temu ( 25-08-2011 08:13 )

Cytat

NFSMan napisał(a):
PS3 też głosem nie przeszkadza , ale X360 może i cichszy... Kupuj PS3 , przynajmniej w tej konsoli nie płaci się za grę Online , i w PS3 są fajne gry , których nie ma w X360 , np. seria Uncharted , Seria Killzone i trochę innych gierSmile

facepalm.

Na X360 tez są exclusivy. Których nie ma na PS3.
B
benek Odpowiedział(a) w Xbox 360 czy PS3 13 lata temu ( 25-08-2011 04:56 )
Ale co Ja was nie rozumiem . kłócicie się o to która konsola jest Cichsza . Chyba jak gracie to z głosem i chyba nie słyszycie jak konsola pracuje . Ja ostatnio przeprowadzałem " eksperyment ;d " i zagrałem sobie bez głosu . wiadomo jak płyty nie ma to prawie nic nie słychać . A w grze tylko słychać jak odczytuje płytę . Tragedii nie ma .
Jak zawsze stawiam na PS3 .!
Viper
Viper Odpowiedział(a) w Xbox 360 czy PS3 13 lata temu ( 24-08-2011 20:21 )
C
CekA95 Odpowiedział(a) w Xbox 360 czy PS3 13 lata temu ( 24-08-2011 15:58 )
Chłopaki ogar bo robicie niepotrzebny nikomu off-top...A co do głośności konsoli to X360 Slim (ten nowy) nie jest już tak głośny jak te stare...W zasadzie to jest nawet cichszy od PS3 Slim. Wiem co mówię bo widziałem obie konsole w akcji...Ale to kwestia gustu. Dopóki sami nie sprawdzicie to się nie przekonacie...
Viper
Viper Odpowiedział(a) w Xbox 360 czy PS3 13 lata temu ( 23-08-2011 21:40 )

Cytat

k_kuba napisał(a):
Chyba nigdy nie grałeś na xboxie jest polski język więc ogar.

EEJ !! Nie jestem wróżką X360 !! Prawda , nie grałem na X360 , bo mam już PS3 , bo PS3 jest najlepszą konsolą do grania. Ostatnio słyszałem o X360 dawno temu , więc nie wiem co i jak. Aha , jeszcze jedno: NIE CYTUJ CZEGOŚ , CO BYŁO JUŻ CYTOWANE !!!! To jest wkurzające.
K
kovalcio Odpowiedział(a) w Pochwal się komputerem. 13 lata temu ( 23-08-2011 19:03 )
Re: Pochwal się komputerem.
Może nie mam się czym chwalić , ale jestem dumny z mojego wariata , że spokojnie Shift 2 chodzi przy 40 FPS-ach ;d
Procek: Interl Core 2 Duo E4300 2rdzenie po 1.8Ghz
Grafika: Palit GeForce 9500GT
RAM: Kingston DDR2 533Mhz 2x1GB
Płyta główna: Asus P5VDC-TVM/SE/S
Dysk: Seagate Barracuda 500GB
Zasilacz: Feel I 350W
Windows 7 Professional

Ale we Wrześniu/Październiku zmieniam na nową bestię
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.