Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Hardware & Software

O nowinkach technicznych

569 posty

Ostatnia aktywność, 06-10-2011 21:38 przez Dzonson
D
Dzonson Odpowiedział(a) w Świat bez Steva Jobs'a 13 lata temu ( 06-10-2011 21:38 )
Re: Świat bez Steva Jobs'a
Na każdego przyjdzie czas nawet na nas szanujmy osoby za życia i po śmierći
Demi
Demi Odpowiedział(a) w Świat bez Steva Jobs'a 13 lata temu ( 06-10-2011 21:38 )
Jedyne co mi pozostaje to tylko podziękować za wspaniałe produkty APPLE. Dziękujemy! [*] : (
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Call of Duty - problem z uruchomieniem 13 lata temu ( 06-10-2011 21:28 )
Re: Call of Duty - problem z uruchomieniem
A multiplayer normalnie się odpala czy tez jakiś błąd wyskakuje?
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Świat bez Steva Jobs'a 13 lata temu ( 06-10-2011 21:28 )
Dziś w nocy pożegnaliśmy Steve Jobs'a - wizjonera, człowieka legendę, który technologicznie zmienił świat nie do poznania, począwszy od iPodów, poprzez iPhony, a na iPadach skończywszy. Z małej 2-osobowej firmy, po wielu przejściach, stworzył jedną z najbardziej rozpoznawalnych marek świata. Kto wie, czy nie bardziej rozpoznawalna niż Coca-Cola Smile. Nie mam żadnego produktu Apple (szykuję się na kupno iPada 3 w przyszłym roku), ale śledzę produkty tej firmy i widzę, że gdyby nie ona, to być może nadal byśmy słuchali muzyki z Discmana, ekran dotykowy w komórkach nie byłby tak popularny jak dziś, a tablety, wśród których iPad stanowi ok. 90% pozostawałyby w sferze marzeń. Jak sobie poradzi firma bez swojego guru? Nie mam pojęcia. Na pewno Apple bez S.J. nie będzie tą samą firmą jaką była do dziś rana.
Viper
Viper Odpowiedział(a) w Call of Duty - problem z uruchomieniem 13 lata temu ( 06-10-2011 21:12 )
Problem nie rozwiązany , Patch nic nie pomógł...
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Call of Duty - problem z uruchomieniem 13 lata temu ( 06-10-2011 20:48 )
Jenyyyyyy, dam ci stronę tylko bo na tablecie jestem. www.gamershell.com
Viper
Viper Odpowiedział(a) w Call of Duty - problem z uruchomieniem 13 lata temu ( 06-10-2011 20:42 )
Daj no linka bo g*wna znalazłem tylko...
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Call of Duty - problem z uruchomieniem 13 lata temu ( 06-10-2011 20:02 )
To ściagnij patch'a 1.5, miałem podobny problem z bf2142, sciagnalem nowy patch o chulalo.
Viper
Viper Odpowiedział(a) w Call of Duty - problem z uruchomieniem 13 lata temu ( 06-10-2011 19:57 )
Mam tylko Skype i GG...
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Call of Duty - problem z uruchomieniem 13 lata temu ( 06-10-2011 19:47 )
W prawym dolnym rogu sprawdź co masz włączone. Jak będzie coś takiego jak demon tools czy coś w tym rodzaju to wyłącz. Co do gry, pirat tez może być na płycie...
Viper
Viper Odpowiedział(a) w Call of Duty - problem z uruchomieniem 13 lata temu ( 06-10-2011 19:39 )
Nie , podczas gry czasem używam tylko Frapsa. Gra z płytki , czyli tak.
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Call of Duty - problem z uruchomieniem 13 lata temu ( 06-10-2011 19:29 )

Cytat

NFSMan napisał(a):
GHD3-3GE4-2PEU-4XG3-2068

Podziękował za cd-key.
Zapewne masz włączony program do emulowania obrazów, prawdopodobnie to przez to nie che się gra włączyć. Gra oryginalna tak w ogóle?
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Windows XP wiecznie żywy? 13 lata temu ( 06-10-2011 19:28 )
Re: Windows XP wiecznie żywy?
Jak dla mnie XP to przeżytek. Nie wyobrażałbym sobie interfejsu dotykowego na tym systemie. Jak na swoje czasy nie miał konkurentów, lecz teraz wygląda to inaczej. Ciekaw jestem, kiedy wypuszczą kafelkowego Windowsa 8 i (może kiedyś) Androida dla notebooków i netbooków - przecież PC też jest przeżytkiem i nie wiem, kto tego jeszcze używa. Obecnie wszystkim trzęsie mobilność - smartfony, tablety, netbooki - nie ma miejsca na komputery stacjonarne. Tak więc żywot XP się kończy. A Windows 8 będzie miał niemałe zadanie - zawalczyć z Androidem.
Viper
Viper Odpowiedział(a) w Call of Duty - problem z uruchomieniem 13 lata temu ( 06-10-2011 19:25 )
GHD3-3GE4-2PEU-4XG3-2068
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w Call of Duty - problem z uruchomieniem 13 lata temu ( 06-10-2011 19:13 )
Walnij Crackiem. Pfft
Viper
Viper Odpowiedział(a) w Call of Duty - problem z uruchomieniem 13 lata temu ( 06-10-2011 19:11 )
Siemka. Sprzątając pokój natrafiłem na CoD 1 , więc naszła mnie chęć grania. Po zainstalowaniu , odpalam i dzieje się to (płyta włożona):
img833.imageshack.us/img833/3223/20111006200529.jpg

Jakaś pomoc ?
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w Windows XP wiecznie żywy? 13 lata temu ( 06-10-2011 19:07 )
XP - krótko mówiąc system prawie idealny. Jak każdy od Microsoftu ma dużo bugów. Win 7 też, więc nie ma co narzekać nawet na XP biorąc pod uwagę kiedy był wydany. Ostatnio na kompie miałem go, ale jednak nie był wystarczająco wydajny dla mnie. Po zainstalowaniu Win 7 zauważyłem jak komp przyśpieszył i druga ważna rzecz, że nie używam na nim żadnego antywirusa od roku, a komputer nadal działa płynnie, system nie zawiesza się. XP wieszał mi się dość często, może to wina starego kompa, który miałem. Na nowym długo nie testowałem XP , przez miesiąc ale zawiasy łapał.

Podsumowując nie wybrał bym XP. Mała wydajność szczególnie na nowsze gry, lecz uznam go za godny swych czasów system.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Windows XP wiecznie żywy? 13 lata temu ( 05-10-2011 13:47 )

Cytat

Demi napisał(a):
nie gram już w żadne gry, komp mi służy wyłącznie teraz do GG i Muzyki : ) No i oczywiście internet... ale tak to za stary już jestem na to i czasu nie ma na gry....
No chyba, że tak, u mnie to prawdziwe centrum pracy. Gadżety, galeria fotografii, mail aero snap i jumplisty to najczęściej używane przeze mnie rzeczy w Win7, których nie ma w XP i bez których raczej trudno by mi było cokolwiek zrobić w systemie.
Demi
Demi Odpowiedział(a) w Windows XP wiecznie żywy? 13 lata temu ( 05-10-2011 12:28 )
Hmmm ogólnie przy serwisowaniu mojego pc proponowali mi to, że tak mogą zrobić, ale wtedy szczerze miałem to w nosie czy to będzie XP czy 7, a teraz hmmm... myślę, że jak już bym się posunął do instalacji 7 to tylko ze względu na wygląd bo po nic innego nie mam powodów, nie gram już w żadne gry, komp mi służy wyłącznie teraz do GG i Muzyki : ) No i oczywiście internet... ale tak to za stary już jestem na to i czasu nie ma na gry....
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Windows XP wiecznie żywy? 13 lata temu ( 05-10-2011 09:33 )

Cytat

Demi napisał(a):
Ja miałem okazję użytkować WINDOWS 7 i mam z nim miłe wspomnienia, ale został, przy najbliższym serwisie PC mojego, wgrany WINDOWS XP z powodu rodziców, jako iż nie jestem jeszcze szam w domu i rodzice nie posiadają swojego komputera czy laptopa łatwiej jest im użytkować system, który znają od początków, bo jak tylko 7 przyszła to było bardzo męczące jak musiałem ich uczyć wszystkiego od nowa i ciągle to powtarzać...

A myślałeś o instalacji 7 obok XP? Oczywiście na innej partycji. Wybór systemu odbywa się przez menu na początku uruchomienia komputera, domyślnie mógłby być zaznaczony XP.
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.