O nowinkach technicznych
. Nie mam żadnego produktu Apple (szykuję się na kupno iPada 3 w przyszłym roku), ale śledzę produkty tej firmy i widzę, że gdyby nie ona, to być może nadal byśmy słuchali muzyki z Discmana, ekran dotykowy w komórkach nie byłby tak popularny jak dziś, a tablety, wśród których iPad stanowi ok. 90% pozostawałyby w sferze marzeń. Jak sobie poradzi firma bez swojego guru? Nie mam pojęcia. Na pewno Apple bez S.J. nie będzie tą samą firmą jaką była do dziś rana.
Cytat
NFSMan napisał(a):
GHD3-3GE4-2PEU-4XG3-2068

Cytat
Demi napisał(a):
nie gram już w żadne gry, komp mi służy wyłącznie teraz do GG i Muzyki : ) No i oczywiście internet... ale tak to za stary już jestem na to i czasu nie ma na gry....
Cytat
Demi napisał(a):
Ja miałem okazję użytkować WINDOWS 7 i mam z nim miłe wspomnienia, ale został, przy najbliższym serwisie PC mojego, wgrany WINDOWS XP z powodu rodziców, jako iż nie jestem jeszcze szam w domu i rodzice nie posiadają swojego komputera czy laptopa łatwiej jest im użytkować system, który znają od początków, bo jak tylko 7 przyszła to było bardzo męczące jak musiałem ich uczyć wszystkiego od nowa i ciągle to powtarzać...
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.