Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Hardware & Software

O nowinkach technicznych

569 posty

Ostatnia aktywność, 12-10-2011 12:54 przez Skazo
Skazo
Skazo Odpowiedział(a) w Brak możliwości utworzenia partycji systemowej 13 lata temu ( 12-10-2011 12:54 )
Re: Brak możliwości utworzenia partycji systemowej
Siemano ludziska, mam taki problem, laska dała mi do zrobienia lapka którego wyłączyła w trakcie aktualizacji, cały system się skraszył, nie mogłem w ogóle windowsa zainstalować,recovery nie działało, przywrócenie do ustawień fabrycznych nie działało, naprawa systemu nie działała, upgrade systemu nie działał, po dłuższych perypetiach udało mi się sformatować partycję systemową hirensem, niestety windows nadal nie chciał się zainstalować, wywaliłem tą partycję, żeby utworzyć nową, ale teraz jest taki problem, że jest tylko partycja recovery i z oprogramowaniem do lapka, a nie ma nieprzydzielonego miejsca na dysku i nie mogę utworzyć partycji, żeby zainstalować system, macie może jakieś pomysły ?

Dobra poszło, i to bez hirensa którego gdzieś zgubiłem, gdyby ktoś miał podobny problem, pomogła mi Fedora 12, wywaliłem wszystkie partycje nawet recovery, utworzyłem partycję linuxowską, po czym wyszedłem z instalatora, włożyłem windowsa 7 i to co było nie aktywne stało się aktywne : d wywaliłem partycję linuxowską, utworzyłem nową i poszło.
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Świat bez Steva Jobs'a 13 lata temu ( 07-10-2011 19:08 )
Re: Świat bez Steva Jobs'a
Nie to jeszcze wcześniej, nie pamietam firmy, kurde. Ale jestem pewien ze były już ekrany dotykowe jeszcze przed urzedzaniami przez Apple zrobione. Niestety słabo się sprawdzały i tam jakoś pózniej Apple je dopracowal. Nie pamietam jak to było dokładnie.
PS. Już nie offtopujmy.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Windows XP wiecznie żywy? 13 lata temu ( 07-10-2011 19:01 )
Re: Windows XP wiecznie żywy?
Tu się mylisz - będą kafelki. Kafelki to nowe Menu Start. Ale nie martw się - pulpit również zostanie, podobny do tego z Windowsa 7. Tylko że menu kafelkowe. Pfft
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Świat bez Steva Jobs'a 13 lata temu ( 07-10-2011 18:41 )

Cytat

Bambus_Driver napisał(a):
Ekrany dotykowe już byly 20 lat temu wiec nie Pier*** rumunov.
Masz pewnie na myśli Newton produkcji... Apple Smile
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Windows XP wiecznie żywy? 13 lata temu ( 07-10-2011 18:38 )

Cytat

Siekierka napisał(a):
Kafelki będą wszędzie. Na nowym Xboxie, na laptopach, na tabletach, na smartfonach. W8 będzie jako jedna platforma na wszystkie te 4 urządzenia. Ciekawi mnie w tym wypadku jedno - odpalimy PC-towe gry na smartfonie? Pfft
Na tabletach - tak, na laptopach będzie domyślnie uruchomiona normalna powłoka znana z Win7, chyba że laptop będzie posiadał ekran dotykowy, wtedy domyślnie mogą być kafelki.
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Świat bez Steva Jobs'a 13 lata temu ( 07-10-2011 18:32 )
Ekrany dotykowe już byly 20 lat temu wiec nie Pier*** rumunov.
Viktor
Viktor Odpowiedział(a) w Świat bez Steva Jobs'a 13 lata temu ( 07-10-2011 18:31 )
No fakt... żal tak genialnej osoby. Wręcz kocham jego wynalazki. Są świetne... mają mało błędów i wyprzedzają konkurencję. Długo walczył bo aż 7 lat. Można to nazwać cudem bo Patrick Swayze wytrzymał z rakiem trzustki 1,5 roku, więc jednak nie ma żadnego porównania. Chciałbym tylko dodać, że to nie tylko Jobsowi zawdzięczamy powstanie firmy Apple! Honorowo było by wspomnieć, że to... Polak (!) wynalazł właśnie jedną z maszyn, które zostały wspólnie ulepszone z Jobsem. Szacunek dla Jobs'a i Steve'a Woźniak!
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w Świat bez Steva Jobs'a 13 lata temu ( 07-10-2011 18:22 )
Zgodę się z 3nd. Gdyby nie Steve, w ogóle nie byłoby pewnie dotykowych ekranów. Pokój Jego Duszy. [*]
R
Reev Odpowiedział(a) w Świat bez Steva Jobs'a 13 lata temu ( 07-10-2011 17:05 )
Zgodzę się z Wami. Gdyby nie Jobs, wiele rzeczy nie byłoby tak znane, np. telefony dotykowe, czy tablety. Owszem, dużo jest tabletów na rynku, które są konkurencją dla iPada, lecz nigdy go nie pobije, bo iPad to była pierwsza taka maszynka, która zawojowała cały świat. Ktoś tu napisał, że do dzisiaj słuchalibyśmy muzyki z discmanów, albo walkmanów, chociaż to nie moja epoka, ale zawsze takie g*wno chcialem mieć na Pierwszą Komunię Grin Szczere kondolencje dla rodziny.
Viper
Viper Odpowiedział(a) w Call of Duty - problem z uruchomieniem 13 lata temu ( 07-10-2011 16:27 )
Re: Call of Duty - problem z uruchomieniem
Gra działa. Temat do zamknięcia.
Dominik
Dominik Odpowiedział(a) w Świat bez Steva Jobs'a 13 lata temu ( 07-10-2011 16:16 )
Nigdy nic Appl'owego nie testowałem ale pomimo to mam do nich szacunek. S.J [*] Sad
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Call of Duty - problem z uruchomieniem 13 lata temu ( 07-10-2011 14:03 )
Hmm, żadnych programów emulujacych nie masz, patch nie pomaga, nie wiem,może zmienić zgodność trzeba? Albo reinstal gry.
Maniek
Maniek Odpowiedział(a) w Świat bez Steva Jobs'a 13 lata temu ( 07-10-2011 13:11 )
Ja myślę, że Apple jednak już nie będzie takie samo jak dotychczas, miałem okazję się pobawić niektórymi produktami Apple i powiem, że coraz większy mam do nich szacunek :-)
Viper
Viper Odpowiedział(a) w Call of Duty - problem z uruchomieniem 13 lata temu ( 07-10-2011 12:54 )
CD1 , na CD2 nie zadziałało....
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Windows XP wiecznie żywy? 13 lata temu ( 07-10-2011 06:18 )
Kafelki będą wszędzie. Na nowym Xboxie, na laptopach, na tabletach, na smartfonach. W8 będzie jako jedna platforma na wszystkie te 4 urządzenia. Ciekawi mnie w tym wypadku jedno - odpalimy PC-towe gry na smartfonie? Pfft
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Windows XP wiecznie żywy? 13 lata temu ( 06-10-2011 22:28 )
Jeśli nowości w Win8 od strony zwykłego interfejsu nie będzie się zbytnio różnił od 7, zostanę przy obecnym systemie. Kafelki wyglądają apetycznie, ale nadają się tylko do dotykowego ekranu.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Świat bez Steva Jobs'a 13 lata temu ( 06-10-2011 22:03 )

Cytat

Bambus_Driver napisał(a):
Trzeba przyznać narobił Gatesowi konkurencji.

Steve razem z Billem znali się bardzo długo. W 2007 był nawet wspólny wywiad z nimi. Microsoft zajmuje się głównie komputerami PC i Smartfonami (Windows Mobile), natomiast Apple swój sukces zawdzięcza iPodom, potem iPhonom (tu mógł być zgrzyt) i iPadom - zupełnie inny rodzaj sprzętu.
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Call of Duty - problem z uruchomieniem 13 lata temu ( 06-10-2011 21:55 )
Ty a która płytę wsadzasz? Pierwsza czy druga?
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Świat bez Steva Jobs'a 13 lata temu ( 06-10-2011 21:42 )
No szkoda człowieka. Odszedł jeden z najwiekszych wymiataczy biznesowych. Te dotykowe iPody, iPhony, iPady coś genialnego. Sam posiadam iPad2 i teraz właśnie pisze z niego ten post Grin Co prawda już wcześniej były na rynku rożne te rzeczy na dotyk, ale to on sprawił ze teraz jest komfortowe i przyjemne w użytku. Kiedyś dominował swoimi macintoshami i innymi komputerami. Trzeba przyznać narobił Gatesowi konkurencji. Co do przyszłości Apple, to już nie będzie jak było, będzie gorzej tak samo jak z microsftu kiedy Bill Gates odszedł. No szkoda, osobiście jakoś tam nie śledzę technologi Apple i tak co niektóre produkty uważam za słabe, tak co niektóre uważam za genialne.
Viper
Viper Odpowiedział(a) w Call of Duty - problem z uruchomieniem 13 lata temu ( 06-10-2011 21:39 )
Multiplayer działa , dziwne się to robi...
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.