Trzy, dwa, jeden... START!
Chodzi mi na średnio-wysokich. Sama gra jest oszałamiająca. Nie zgadzam się tylko z tym, że wszystkie auta dostępne są na początku. Nie, bo auta odblokowuje się razem z teamami. Ciekaw jestem, kiedy przyjdzie własny założyć. I ciekawe, czy będzie można własny vinyl zrobić...
Chociaż, DiRT 2 odpalił na full bez przycięcia... Ale nie rozumiem, czemu DiRT 3 potrzebuje takiego proca.
Aha, powiedz mi, co z optymalizacją gry.
To grałem bardzo często w te pierwsze części Driver'a które było tylko na PS1
To był czad mieć Driver'a a ja pamiętam miałem jeszcze nowszą wersję jakąś Driver 2, no i wtedy byłem hardcorem
No, ale nie o starych Driver'ach mowa lecz o najnowszym "San Francisco" powiem jedynie tyle, że po obejrzeniu tych filmików, mogę powiedzieć, że bardzo chciałbym zagrać w tą nowszą wersję
Bo grałem tylko w te na PS1
A ta gra zapewne i tak mi nie zadziała, gdyż mam za słaby sprzęt 
i jednak gra ujrzy światło dzienne. No ale dosyć tych bredni więc przejdźmy do meritum tego co mam tu napisać. Gra rozpoczynać się będzie kilka miesięcy po wydarzeniach z gry Driv3R (bezpośrednio rzecz jasna). John Tanner i Charles Jeriho (to oni jednak mieli imiona xD ?! ) przeżyli strzelaninę w Stambule w Turcji finale gry Driv3R. Na początku nowego Drivera dojdzie do pościgu Tannera za Jeriho, w którym ten pierwszy będzie miał wypadek i zapadnie w śpiączkę. Dalsza część gry potoczy się w umyśle Tannera, taką możliwość daje system SHIFT, który pozwala na przenoszenie się bez wysiłku w każdy dowolnie wybrany pojazd. System ten będziemy mogli też modyfikować w zależności od postępów w grze. Warto zaznaczyć, że gra wraca poniekąd do korzeni dając nam arcadeowy, wściekły i zwinny model jazdy ze sporą dozą dynamiki i filmowości a szaleć będziemy po mieście znanym z części pierwszej tejże gry, które będzie miało 320 km dróg i przechodniów na chodnikach. Popisy na szosie będziemy mieli czym odstawiać bo po raz pierwszy w historii drivera dostaniemy w nasze oślizgłe łapska ponad 100 licencjonowanych furek choćby tj. Fiat 500, RUF (tuner Porsche) czy Dodge Challenger R/T wiec każdy wynajdzie coś dla siebie. Ciekawie zapowiada się widok FPP od środka pojazdu. A teraz oblukajcie teasery i trailera z gry. Premiera już w CZERWCU 

NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.