Re: Najlepsze kryjówki w MW A, ta kryjówka jest genialna Tam radiowozy nie umieją wjechać, i wbrew pozorom nie widzą Cię
ja czesto korzystałem z tego parkingu pod stadionem jeszcze, też radiowozy miały problem z wjechaniem tam
Re: Najlepsze kryjówki w MW Ładny pościg widzę. Ja tą miejscówkę polecam również ! Szczególnie jeśli trzeba zrobić długi pościg...Wjeżdżamy na autobusy i stoimy. Policja nas widzi ale nie przyjedzie do nas ani nas nie aresztuje. Ale jak nam się zacznie ładować czerwony pasek poruszajcie autem trochę. Jeśli to nie pomoże uciekajcie. A gdy wam się zacznie nabijać zielony pasek również poruszajcie autem albo na chwile zjedźcie a potem z powrotem wiedźcie.
Jest to na prawdę super miejsce
Ja potem dam fotkę z jednym miejscem
Re: Najlepsze kryjówki w MW NFS Most Wanted to głównie ucieczka przed policją. Wg mnie najlepszą, a zarazem dość nietypową kryjówką jest piętro na dworcu autobusowym. Można się tam ukryć zarówno przed helikopterem, jak i radiowozami.
Znacie jakieś inne ciekawe i skuteczne kryjówki, czy może po prostu gubicie policję na drodze?
Re: Most Wanted- czy pójdzie na tym komputerze? Jeny... Teraz będzie 10 postów, że pójdzie, ale na low...
2 osoby się wypowiedziały, więc reszta chyba jest zbędna, skoro o tym samym gadasz.
Re: Most Wanted- czy pójdzie na tym komputerze? Jak wyżej, pójdzie ale wszystko na low. Swego czasu grałem w MW jak wychodził na Athlonie 1800+, 256 mb sdr ram i GF4 MX więc na kompie jeszcze gorszym niż ten co podałeś (głównie ram) i na nanjniższych ustawieniach chodził płynnie ale grafika to nie powalała
Re: Most Wanted- czy pójdzie na tym komputerze? Witam.
Mam pytanie odnośnie mojego komputera. Czy on spełnia wymagania Most Wanted ?
Procesor: AMD Athlon XP, 1675 MHz (12.5 x 134) 2000+
Karta graficzna: Nvidia GeForce2 MX 400
RAM: 768MB DDR3
You can view all discussion threads in this forum.
You can start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.