Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 19-05-2011 21:37 przez Slight
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 19-05-2011 21:37 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.
Może by zrobić dział o modowaniu gry, napisać tam jak dodać własny model samochodu i ogólnie o modyfikacji przez siebie różnych rzeczy.
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 15 lata temu ( 19-05-2011 21:08 )
Re: NFSZONE V3
No to jak, projekt strony już skończony, czy...?
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 19-05-2011 19:31 )

Cytat

PZero napisał(a):
sebastianek - miałem ten sam pomysł. Można by też wprowadzić tzw. listę "przyjaciół", gdyż opcja "dodaj do znajomych" jest przecież w panelu. Ale Polska to, wybaczcie, prostacy, więc innowacji nie chcą i boją się spróbować czegoś nowego.
A zastanawiałeś się jak to pociągnie baza danych? U każdego usera w ciągu dnia będzie się pojawiało kilkanaście (kilkadziesiąt) wiadomości kto i co zrobił. Baza padnie przy większym natężeniu userów na stronie.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 19-05-2011 18:59 )
sebastianek - miałem ten sam pomysł. Można by też wprowadzić tzw. listę "przyjaciół", gdyż opcja "dodaj do znajomych" jest przecież w panelu. Ale Polska to, wybaczcie, prostacy, więc innowacji nie chcą i boją się spróbować czegoś nowego.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 19-05-2011 18:40 )
no moim zdaniem troszkę bez sensu...jak bym nie wchodził na strone przez tydzień ( oczywiście u mnie to nie realne ) to bym miał setki powiadomień i strata czasu na odczytywanie ich...ja mówię NIE Pfft
dongU
dongU Odpowiedział(a) w NOWE LOGO NFSzone 15 lata temu ( 19-05-2011 18:32 )
Re: NOWE LOGO NFSzone
Logo 1 [11] <<---
Logo 2 [2]
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 19-05-2011 18:28 )

Cytat

sebastianek napisał(a):
Wpadłem na pomysł, że można by zrobić coś podobnego jak autolog w NFS'ach. Pod ostatnio dodanymi fotkami furek mógłby być przesuwający się napis o ostatnich działaniach na stronce. Np. "Użytkownik xxxxxxxx dodał auto do showroomu NFS Underground" i podbne np, o skomentowaniu furki czy ocenieniu, ktoś pomógł komuś, użytkownik xxxx włśsnie zdobył rangę DRIFTER - 350 postów w SB itp. Co Wy na to ??Smile

Z całym szacunkiem, ale to nie facebook Smile
sebastianek
sebastianek Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 19-05-2011 18:18 )
Wpadłem na pomysł, że można by zrobić coś podobnego jak autolog w NFS'ach. Pod ostatnio dodanymi fotkami furek mógłby być przesuwający się napis o ostatnich działaniach na stronce. Np. "Użytkownik xxxxxxxx dodał auto do showroomu NFS Underground" i podbne np, o skomentowaniu furki czy ocenieniu, ktoś pomógł komuś, użytkownik xxxx włśsnie zdobył rangę DRIFTER - 350 postów w SB itp. Co Wy na to ??Smile
sebastianek
sebastianek Odpowiedział(a) w NOWE LOGO NFSzone 15 lata temu ( 19-05-2011 17:28 )
Logo 1 [10] <<--- FS można by rozdzielić znaczy spację wstawić Pfft
Logo 2 [2]
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 15 lata temu ( 16-05-2011 20:09 )
To jasne menu mnie nie przekonuje, za bardzo kontrastuje - powinno być jak górne, czyli ciemne tło i jasne litery. I mam jeszcze ale do tego SLR'a - lepiej by wyglądał z przodu niż z tyłu.
Co do reszty to na razie nie mam zdania, bo jeszcze nie wszystko widać. Podoba mi się pomysł z przezroczystością. Co do loga to wolałbym starsze :/ Ma w sobie to "coś".
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 15 lata temu ( 16-05-2011 19:22 )
Na razie nie ma co oceniać, zróbcie panele wszystkie i wtedy dopiero dajcie do oceny,
G
grzesiuu Odpowiedział(a) w NOWE LOGO NFSzone 15 lata temu ( 16-05-2011 15:01 )
Logo1 [9] <---
Logo2 [2]
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 15 lata temu ( 15-05-2011 21:47 )
no był temat głosowania na logo....więc ja myślałem że...
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 15 lata temu ( 15-05-2011 20:56 )
Wraz z nowym projektem proponuję stworzyć nowe bądź ulepszyć nieco obecne logo Smile co wy na to ?
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 15 lata temu ( 15-05-2011 19:40 )
jak na razie to nie ma co oceniac...zrobcie SR SB SERIE NFS...i dodajcie lay'a ze wszystkim wtedy będziemy oceniać...ale jak na razie jesteście na dobrej drodze Smile

Edit/// i pomniejszyć trzeba miejsce na newsa bo jest za szerokie....bo wychodzi SB wąskie Smile
N
nfszonka Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 15 lata temu ( 15-05-2011 18:38 )

Cytat

For3ver napisał(a):
Słaby, bardzo. . Mi się nie zbyt podoba. Zacznijcie od nowa ..

Poczekaj jak będzie skończony to dopiero początek Smile
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 15 lata temu ( 15-05-2011 18:37 )
Słaby, bardzo. . Mi się nie zbyt podoba. Zacznijcie od nowa ..
diego0008
diego0008 Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 15 lata temu ( 15-05-2011 18:28 )
wow jaki ładny Smile
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 15 lata temu ( 15-05-2011 18:26 )
Nowy projekt nfszone ???

Co sądzicie ?? jutro będzie może skończony.

iv.pl/../../images/38029473049320089648.jpg
Boy
Boy Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 15-05-2011 12:07 )
Re: Nabór do Redakcji v2.
Ok Wink
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.