Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 22-05-2011 09:43 przez Bazyl
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 22-05-2011 09:43 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.
Matko! Masz panel ostatnio na forum od tematów. SB na głównej masz widać kto napisał nowy post, newsy też są dobrze widoczne. Więc jest to debilny pomysł. Nie kombinujcie na siłę z pierdołami. Angry

Najlepiej jak byście poszerzyli cały lay i delikatnie odświeżyli bo niektóre części strony do siebie nie pasują.
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 22-05-2011 09:16 )

Cytat

Natomiast konkretne wiadomości typu User XXX skomentował brykę YYY w SR ZZZ niestety do mnie nie trafiają i pomimo starań nadal uważam ten pomysł na chybiony.

O to mi chodzi, żeby takiego czegoś nie było. przykładowo może być:
- User DEEW odpowiedział w temacie ''Nowe funkcje na stronie'' o godzinie 18:04 poprzedniego dnia
- User Inventer odpowiedział w temacie ''Nowe funkcje a stronie'' o godzinie 1:25 dzisiejszego dnia
- User DEEW napisał post w ShoutBoxie o godzinie 10:08 dzisiejszego dnia
- Admin XXX napisał newsa z kategorii YYY o godzinie TTT
- User Frajer zarejestrował się dziś na stronie o godzinie 00:01

I tym podobne info niech będą wyświetlane.
Jak wam to się widzi?
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 22-05-2011 00:25 )

Cytat

DEEW napisał(a):
A moim zdaniem to wcale nie taki głupi pomysł. I nikomu nie przyspamuje nowości, no chyba że w skład pojawianych się informacji wchodziłoby coś takiego jak np ''użytkownik DEEW napisał ostatnio post na forum w temacie xxxxxx''.
Mam tylko dwa ale:
1. Tak jak napisł Inventer, baza mogłaby tego nie pociągnąć.
2. Gdzie umieszczony by został owy ''autolog''? Jakoś nie widzę na niego miejsca na naszym obecnym lay'u.

Mimo to uważam pomysł sebastianka za ciekawy, niegłupi i warty uwagi Smile
może zmodyfikujmy ten pomysł: mamy panel ostatnio napisane posty na forum. Więc może po prostu lepszym rozwiązaniem będzie rozwijalny panel pokazujący ostatnio skomentowane bryki (10 pozycji). Dlaczego rozwijalny? Żeby podczas zwinięcia nie pobierał danych i nie obciążał bazy danych. Natomiast konkretne wiadomości typu User XXX skomentował brykę YYY w SR ZZZ niestety do mnie nie trafiają i pomimo starań nadal uważam ten pomysł na chybiony.
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 21-05-2011 12:33 )
Re: Ogólnie o NFSzone, społeczność.

Cytat

illusion napisał(a):
To jest po prostu chamskie i tak sie nie powinno robic.

Zgadzam się, ale weź to wytłumacz takiemu komuś jak diego...
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 21-05-2011 11:41 )
Widzisz DEEW, o to mi chodzilo, trzeba cos z tym zrobic. To jest po prostu chamskie i tak sie nie powinno robic.
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 21-05-2011 09:45 )

Cytat

PZero napisał(a):
Ja sam tam napisałem, że 3, a dałem 5, żeby nie uwalać... Ale moim zdaniem dobrze postąpił - bo na 5.0 to coś nie zasługuje.

PZero, Twoje ocenianie to jest osobna sprawa. U mnie, jak widzisz, że się przy aucie napracowałem, lub ma podejrzanie wysoką średnią to rąbiesz je po całości i dajesz 2, a jak auto jest kiepskie, i nikomu się nie podoba to dajesz 4 żeby nie było, że mi oceny zaniżasz.

Piękny przykład:
link
link
Dominik
Dominik Odpowiedział(a) w NOWE LOGO NFSzone 15 lata temu ( 21-05-2011 09:18 )
Re: NOWE LOGO NFSzone
Logo 1 [12] <----- Ale oba nie robią szału.
Logo 2 [2]
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 21-05-2011 08:17 )
O lol. Za to, co pokazał Skazo w linku należy się diegowi warn jak nie dwa.. te wszystkie chyba auta miały 5.00. Szczególnie wkurzyłem się, gdy zobaczyłem ''niszcze 5.00 daje 3''. Co to ma znaczyć?! Kiedyś takich skur***li na stronie nie było. No ale tak, neo to neo, co się dziwić. I przez takich noobów teraz będą odchodzić za skazem też inni userzy...
Myślisz, że przez to jesteś fajny, diego? To się mylisz. Przez to i kilka innych rzeczy wyrobiłeś już u mnie sobie opinię. Złośliwy zasraniec.
Skazo
Skazo Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 20-05-2011 21:59 )
Ja chciałem powiedzieć, że możecie kogoś innego znaleźć na moda. Ja już odpadam, z jednej strony, nie mam czasu na stronę, z drugiej nie mam już pomysłów na tuning a z trzeciej to co zrobił Diego z moimi furami mnie załamało. Pzero nie wiem chyba działał tak dlatego, żeby być najlepszym, z Diego nic innego nie przychodzi mi do głowy jak tylko lizać du*e Pzero albo coś innego nie wiem. W komentarzach mam coś takiego:

link

I już mam tego dosyć bo najpierw Pzero obniżał mi oceni a teraz on. Teraz już mi to wisi, bo i tak nic nie dodaję, ale jednak smutek zostaje. Nie mam zamiaru się z nikim kłócić, dlatego wolę sobie dać już z tym wszystkim spokój. Czasem, może wpadnę, bo jednak na stronę codziennie zaglądam z przyzwyczajenia, ale zobaczymy. Na dzień dzisiejszy mówię Elo, tym z którymi trzymałem i się kumplowałem, a także tym co dawali sprawiedliwe oceny. Nie będę wymieniał bo na prawdę sporo ich, ale serio dzięki ziomale i powodzenia w przyszłości.
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 20-05-2011 17:28 )
Ekhm, chciałbym wtrącić iż aktualnie moderatorów na stronie nie ma.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 20-05-2011 17:26 )
Dzony dostaje ostrzeżenie a ja ostrzegam moderatorów by informowali mnie o takich występkach bo po to są w końcu !
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 20-05-2011 17:20 )
Co? To nie jest ten temat? To temat o NFSZone, więc nie wiem o co ci chodzi teraz.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 20-05-2011 17:17 )
oj przestańcie robić taki offtop !!!!!! sami nabijacie posty teraz...a moim zdanie nfszone teraz tętni życiem Smile jeszcze nie dawno była tu pustka a tak to przybyło sporo nowych kolesiów....koniec nie piszcie tutaj już bo to nie ten temat..
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 20-05-2011 17:09 )

Cytat

Dlaczego tylko ja piszę? Bo tylko ja się teraz obijam.

Nie rozumiem. Jasne, moeż inni ciężko pracują nad stroną, ale jak na razie żadnych zmian nie widzę oprócz tego że na stronie powoli robi się pustka i tylko jeden czy może dwa tematy są aktywne, o TF już chyba ludzie całkiem zapomnieli; przykro patrzeć na to coś, co niegdyś było chyba najlepszym polskim portalem o nfs.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 20-05-2011 17:05 )
Dlaczego tylko ja piszę? Bo tylko ja się teraz obijam. Pfft Nie ma o czym pisać newsów, więc chyba wrócę do moto....
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 20-05-2011 17:04 )
A moim zdaniem to wcale nie taki głupi pomysł. I nikomu nie przyspamuje nowości, no chyba że w skład pojawianych się informacji wchodziłoby coś takiego jak np ''użytkownik DEEW napisał ostatnio post na forum w temacie xxxxxx''.
Mam tylko dwa ale:
1. Tak jak napisł Inventer, baza mogłaby tego nie pociągnąć.
2. Gdzie umieszczony by został owy ''autolog''? Jakoś nie widzę na niego miejsca na naszym obecnym lay'u.

Mimo to uważam pomysł sebastianka za ciekawy, niegłupi i warty uwagi Smile
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 20-05-2011 16:57 )
A moim zdaniem zasługuje choć to już tylko kwestia gustów. Jednak było to po prostu chamskie z jego strony. Proponuję nie dawać diegowi warna, ale jak to się powtórzy to to zrobić.
Ponadto, chciałbym coś dodać.
Użytkownik ~Dzony pisze post pod postem na forum mając w d**ie to, że regulamin tego zakazuje. Przykłady:
host.nfszone.pl/../../images/12647554938862518566_thumb.png
host.nfszone.pl/../../images/23965719898582377680_thumb.png
host.nfszone.pl/../../images/90500197642691903237_thumb.png

Gdybym miał moda, mógłby edytować jego posty ale że nie mam to piszę tutaj i staram się wyjaśnić Dzonemu, że nabijanie jest bezsensowne a czasami wręcz wpieniające że tak powiem. A admini to ignorują, jakby nic się nie działo. Btw. Ostatnio widzę, że jedynym w ogóle udzielającym się i pokazującym, że zagląda na stronę adminem jest PZero.. (jeśli coś przeoczyłem, to sorry, ale na pierwszy rzut oka właśnie tak to wygląda). W Shoutboxie nikt nie pisał dotąd od 22 poprzedniego dnia. Co tu się dzieje? Dawniej nfszone tętniło życiem a teraz co?
Przydałoby się odświeżyć i lepiej zareklamować stronę.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 20-05-2011 16:36 )
Ja sam tam napisałem, że 3, a dałem 5, żeby nie uwalać... Ale moim zdaniem dobrze postąpił - bo na 5.0 to coś nie zasługuje.
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 20-05-2011 16:13 )
Tutaj chyba za odkop warna nie dostanę. Mam sprawę, otóż user ~diego0008 kategorycznie zaniżył userowi ^Skazo oceny aut. Nie podał powodu, pisze, że mu się nie podoba i stawia po 1, 2, 3 gdzie auta dostają po 4 i 5. Osobiście uważam, że tak nie może być i polecałbym warna za to.
Przykład: link
Powyższy przypadek to jasny sygnał by dać prezent. Smile
Pisze, że daje 3, a dał 1. Ave.
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 20-05-2011 15:18 )

Cytat

sebastianek napisał(a):
Wpadłem na pomysł, że można by zrobić coś podobnego jak autolog w NFS'ach. Pod ostatnio dodanymi fotkami furek mógłby być przesuwający się napis o ostatnich działaniach na stronce. Np. "Użytkownik xxxxxxxx dodał auto do showroomu NFS Underground" i podbne np, o skomentowaniu furki czy ocenieniu, ktoś pomógł komuś, użytkownik xxxx włśsnie zdobył rangę DRIFTER - 350 postów w SB itp. Co Wy na to ??Smile

Bez urazy, ale to głupi pomysł. PZero, nie, nie jesteśmy prostakami i nie boimy się innowacji. Dali coś podobnego na nk, jak Radek dobrze wspomniał kogoś tydzień nie będzie i mu przy spamuje tych nowości.
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.