Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

Cytat
Natomiast konkretne wiadomości typu User XXX skomentował brykę YYY w SR ZZZ niestety do mnie nie trafiają i pomimo starań nadal uważam ten pomysł na chybiony.
Cytat
DEEW napisał(a):
A moim zdaniem to wcale nie taki głupi pomysł. I nikomu nie przyspamuje nowości, no chyba że w skład pojawianych się informacji wchodziłoby coś takiego jak np ''użytkownik DEEW napisał ostatnio post na forum w temacie xxxxxx''.
Mam tylko dwa ale:
1. Tak jak napisł Inventer, baza mogłaby tego nie pociągnąć.
2. Gdzie umieszczony by został owy ''autolog''? Jakoś nie widzę na niego miejsca na naszym obecnym lay'u.
Mimo to uważam pomysł sebastianka za ciekawy, niegłupi i warty uwagi
Cytat
illusion napisał(a):
To jest po prostu chamskie i tak sie nie powinno robic.
Cytat
PZero napisał(a):
Ja sam tam napisałem, że 3, a dałem 5, żeby nie uwalać... Ale moim zdaniem dobrze postąpił - bo na 5.0 to coś nie zasługuje.
jeszcze nie dawno była tu pustka a tak to przybyło sporo nowych kolesiów....koniec nie piszcie tutaj już bo to nie ten temat..
Cytat
Dlaczego tylko ja piszę? Bo tylko ja się teraz obijam.
Nie ma o czym pisać newsów, więc chyba wrócę do moto....

Cytat
sebastianek napisał(a):
Wpadłem na pomysł, że można by zrobić coś podobnego jak autolog w NFS'ach. Pod ostatnio dodanymi fotkami furek mógłby być przesuwający się napis o ostatnich działaniach na stronce. Np. "Użytkownik xxxxxxxx dodał auto do showroomu NFS Underground" i podbne np, o skomentowaniu furki czy ocenieniu, ktoś pomógł komuś, użytkownik xxxx włśsnie zdobył rangę DRIFTER - 350 postów w SB itp. Co Wy na to ??
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.