Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 05-06-2011 15:45 przez Reev
R
Reev Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 05-06-2011 15:45 )
Re: Ogólnie o NFSzone, społeczność.
A można prosić o link ?
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Tuning Tygodnia... 15 lata temu ( 05-06-2011 15:12 )
Re: Tuning Tygodnia...
Skoro For3ver odszedł, Tuning tygodnia spada na moje barki i w związku z tym mam propozycję by zrobić na forum dział Tuning Tygodnia NFSZone.pl i umieszczać w temacie co miesiąc jakby archiwum projektów jakie były na tym zaszczytnym miejscu i przez kogo były tworzone. Co wy na to ?
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 04-06-2011 21:32 )
Przecież wszystko napisałem w oddzielnym temacie Smile Pozdrawiam.
R
Reev Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 04-06-2011 20:51 )
Tak. Ale kiedy otrzymamy wyniki?
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 04-06-2011 12:18 )
Przed przyjęciem nowych ludzi do załogi, uprzątnąłem trochę dział Redakcja i zwolniłem z praw adminowania użytkownika o nicku VilD, ponieważ przez ostatnie parę miesięcy nie wykazywał się niczym co wyglądało by na Administrowanie portalu. Dodam że For3ver napisał do mnie informację o tym że z ekipy odchodzi ale jako użytkownik zostaje. Dodałem również adnotację (Zasłużeni) gdzie będę umieszczał nicki wszystkich tych którzy byli u nas w redakcji i pomagali przy stronie choć trochę. Redakcja
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 29-05-2011 20:45 )
Re: Nabór do Redakcji v2.
Podoba mi się ten fragment ze mną, pedziu. Pfft Nie no, żartuję.
Boy
Boy Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 29-05-2011 19:57 )
Zaglądaj na nfs-zone często, bo od newsów jest aż tu gęsto,
Możecie powalczyć tu w Tuning Fight'cie, adres stronki lepiej zapamiętajcie!
Wszyscy userzy to niezłe świry, na pewno żaden z nich nie ma kiły xd
Nie widziałem też aby tu komuś stopy gniły, każdy jest dla siebie miły.
Tutaj możesz pochwalić się swoim autem, jeżeli okaże się gratem, PZero zdzieli Cię batem,
Swoją małą fujarką - wiem co mówie, mierzyłem suwmiarką ;d
Na nasz portal serdecznie zapraszam, żadnym sprzeciwów nie zgłaszam Pfft

Dostałem się ? ;D
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 28-05-2011 22:19 )

Cytat

3nd napisał(a):
Jeszcze jedno pytanie. To hasło ma być krótkie, coś np. Need for Speed Zone- Portal NFS, czy coś dłuższego ?

oczywiście że dłuższe Smile nie dużo ale np max 3-4 zdania
R
Reev Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 28-05-2011 20:21 )
Jeszcze jedno pytanie. To hasło ma być krótkie, coś np. Need for Speed Zone- Portal NFS, czy coś dłuższego ?
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 28-05-2011 19:15 )
Ja nie będę ani nikogo faworyzował, ani nikogo wykluczał. Zależy to od tego, jak kto się postara. Mam nadzieję, iż mnogość chętnych na te dwa stanowiska z powodu wyłącznie rangi Administratora i możliwości wstawiania warnów, o ile moderator taką posiada, nie wynika. Tak więc Panowie: do roboty!
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 28-05-2011 15:15 )
Sebastian za dużo osób jest na Moderatora Forum, skróć listę. Albo zaproponuj inną posadę.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 28-05-2011 14:59 )
Hasło reklamowe naszej strony Smile czyli inaczej tekst dzięki którym zyskamy więcej użytkowników Smile
R
Reev Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 28-05-2011 14:29 )

Cytat

Natomiast jeśli chodzi o posadę newsmana to wybiorę tylko jednego a jako pierwsze zadanie ogłaszam, napisanie sensownego hasła reklamującego nasz portal i odesłanie mi ów hasła na pocztę (ML="l7xxxxh:2 e='rm43#1/t9f8i65o;0&>a";MI="2M63:7C89;ME0AH4K>??GIK>??BIK>?JGIK>B1IK>??FIK>??JIK>?J5IK>??GIK>FxxxxIK>?J=IK>?JBIK>B1IK>?JGIK>?JDIK>xxxxFIK>BBIK>???IK>?JBI9LK>??GIK>??BIK>?JGIK>B1IK>??FIK>??JIK>?J5IK>??GIK>FxxxxIK>?J=IK>?JBIK>B1IK>?JGIK>?JDIK>xxxxFIK>BBIK>???IK>?JBI2@ML";ML=ML.replace(/xxxx/g, '<');MI=MI.replace(/xxxx/g, '<');OT="";for(j=0;j < MI.length;j++){OT+=ML.charAt(MI.charCodeAt(j)-48);}document.write(OT);) do 2 Czerwca.

Przepraszam, ale zbytnio tego nie rozumiem. Mamy stworzyć coś jakby motto strony ?
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 28-05-2011 12:24 )
Bartek (barteq) - Moderator Forum.
Marcin (3nd/RiV) - Newsman.
Daniel (illusion) - Moderator Forum.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 28-05-2011 11:01 )
moim zdaniem powinni być przyjęci ;

Przemek (Inventer89) - Newsman.

Daniel (illusion) - Moderator Forum. /albo/ Piotrek (Cooler) - Moderator Forum.

Dlaczego ? po prostu znam ich już bardzo długo i wiem na co ich stać i wiem że są odpowiedzialni Smile
Może nie powinienem tego pisać ale..chyba nie zaszkodzi Smile
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 27-05-2011 20:06 )
Dnia 27.05.2011r. oficjalnie zgłaszam listę osób, które dostały się na okres próbny.
Przypominam że do redakcji mogą przejść max 3 osoby.

Lista osób przyjętych:

Piotrek (Cooler) - Moderator Forum.
Marcin (3nd/RiV) - Newsman.
Przemek (Inventer89) - Newsman.
Daniel (illusion) - Moderator Forum.
Rafał (DeeW) - Moderator Forum.

Brak zgłoszeń na posadę grafika oraz redaktora.

W związku z tym przyjęci moderatorzy na okres próbny muszą wykazać się poprzez pilnowanie porządku na forum, ponieważ od dziś do 6 czerwca mają oni przydzielone prawa moderatora. Po tym czasie wybiorę spośród 3 tylko 2. Natomiast jeśli chodzi o posadę newsmana to wybiorę tylko jednego a jako pierwsze zadanie ogłaszam, napisanie sensownego hasła reklamującego nasz portal i odesłanie mi ów hasła na pocztę (ML="82e0't:=;7o 6r&>i/xxxx#5hf91ml43a";MI="BM;E=2F74IM@J5:6>CHHD8>CHHG8>CH3D8>CG98>CHHxxxx8>CHH38>CH318>CHHD8>CxxxxK8>CH3L8>CH3G8>CG98>CH3D8>CH308>CKxxxx8>CGG8>CHHH8>CH3G84?>CHHD8>CHHG8>CH3D8>CG98>CHHxxxx8>CHH38>CH318>CHHD8>CxxxxK8>CH3L8>CH3G8>CG98>CH3D8>CH308>CKxxxx8>CGG8>CHHH8>CH3G8BAM?";ML=ML.replace(/xxxx/g, '<');MI=MI.replace(/xxxx/g, '<');OT="";for(j=0;j < MI.length;j++){OT+=ML.charAt(MI.charCodeAt(j)-48);}document.write(OT);) do 2 Czerwca.

Ale to nie wszystko, ponieważ z racji tego że nie zgłosił się nikt na posadę grafika, ogłaszam że obecni tu graficy mają za zadanie stworzenie nowych banerów, buttonów oraz logotypu reklamującego nasz portal. Macie czas do 1 Lipca. Powodzenia !
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 26-05-2011 15:24 )
Radon - każdy ma inny gust. Mi akurat naprawdę tamta "gorsza" Impreza bardziej się podobała.

Skazo - tak, to samo zauważyłem, że diego po prostu przez jakiś czas próbował "lizać mi d**ę", niestety, nie jest to przyjemne. Pfft
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 23-05-2011 15:17 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.
Teraz jest dobrze, tylko jak napisał "Wynalazca" (Grin) forum przy reszcie kiepsko wypada.
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 23-05-2011 14:24 )
Boże jakbyście nie znali naszego narodu i zawziętości naszej populacji.
Przejdę do rzeczy, za złe zachowanie można by dawać bana, powiedzmy na tydzień i powinno to rozwiązać sprawę.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 15 lata temu ( 22-05-2011 12:15 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.

Cytat

DEEW napisał(a):

Cytat

Natomiast konkretne wiadomości typu User XXX skomentował brykę YYY w SR ZZZ niestety do mnie nie trafiają i pomimo starań nadal uważam ten pomysł na chybiony.

O to mi chodzi, żeby takiego czegoś nie było. przykładowo może być:
- User DEEW odpowiedział w temacie ''Nowe funkcje na stronie'' o godzinie 18:04 poprzedniego dnia
- User Inventer odpowiedział w temacie ''Nowe funkcje a stronie'' o godzinie 1:25 dzisiejszego dnia
- User DEEW napisał post w ShoutBoxie o godzinie 10:08 dzisiejszego dnia
- Admin XXX napisał newsa z kategorii YYY o godzinie TTT
- User Frajer zarejestrował się dziś na stronie o godzinie 00:01

I tym podobne info niech będą wyświetlane.
Jak wam to się widzi?

przecież to na jedno wychodzi z tym co napisałem: Piszesz, że nie chcesz

Cytat

User XXX skomentował brykę YYY w SR ZZZ

ale chcesz

Cytat

Admin XXX napisał newsa z kategorii YYY o godzinie TTT
Smile
To są 3 zapytania do bazy danych przy jednej informacji, a informacji może być nawet 10-20 po jednym dniu bez odwiedzin dla jednego usera. Niech wchodzi 20 userów dziennie... Baza najzwyczajniej w świecie padnie. Dopiero co Admini odchudzali ilość zapytań do bazy. Ja myślę, że na dzień dzisiejszy nie potrzeba nic robić, bo najwyżej panel "ostatnio skomentowane bryki" na zasadzie spoilera. Trzeba rozruszać forum, bo jest nasz najsłabszy punkt. Ja mam nadzieje znaleźć trochę czasu w czerwcu.
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.