Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.
Pozdrawiam.
Nie no, żartuję.

Cytat
3nd napisał(a):
Jeszcze jedno pytanie. To hasło ma być krótkie, coś np. Need for Speed Zone- Portal NFS, czy coś dłuższego ?
nie dużo ale np max 3-4 zdania
czyli inaczej tekst dzięki którym zyskamy więcej użytkowników
Cytat
Natomiast jeśli chodzi o posadę newsmana to wybiorę tylko jednego a jako pierwsze zadanie ogłaszam, napisanie sensownego hasła reklamującego nasz portal i odesłanie mi ów hasła na pocztę (ML="l7xxxxh:2 e='rm43#1/t9f8i65o;0&>a";MI="2M63:7C89;ME0AH4K>??GIK>??BIK>?JGIK>B1IK>??FIK>??JIK>?J5IK>??GIK>FxxxxIK>?J=IK>?JBIK>B1IK>?JGIK>?JDIK>xxxxFIK>BBIK>???IK>?JBI9LK>??GIK>??BIK>?JGIK>B1IK>??FIK>??JIK>?J5IK>??GIK>FxxxxIK>?J=IK>?JBIK>B1IK>?JGIK>?JDIK>xxxxFIK>BBIK>???IK>?JBI2@ML";ML=ML.replace(/xxxx/g, '<');MI=MI.replace(/xxxx/g, '<');OT="";for(j=0;j < MI.length;j++){OT+=ML.charAt(MI.charCodeAt(j)-48);}document.write(OT);) do 2 Czerwca.

) forum przy reszcie kiepsko wypada.
Cytat
DEEW napisał(a):
Cytat
Natomiast konkretne wiadomości typu User XXX skomentował brykę YYY w SR ZZZ niestety do mnie nie trafiają i pomimo starań nadal uważam ten pomysł na chybiony.
O to mi chodzi, żeby takiego czegoś nie było. przykładowo może być:
- User DEEW odpowiedział w temacie ''Nowe funkcje na stronie'' o godzinie 18:04 poprzedniego dnia
- User Inventer odpowiedział w temacie ''Nowe funkcje a stronie'' o godzinie 1:25 dzisiejszego dnia
- User DEEW napisał post w ShoutBoxie o godzinie 10:08 dzisiejszego dnia
- Admin XXX napisał newsa z kategorii YYY o godzinie TTT
- User Frajer zarejestrował się dziś na stronie o godzinie 00:01
I tym podobne info niech będą wyświetlane.
Jak wam to się widzi?
Cytat
User XXX skomentował brykę YYY w SR ZZZ
Cytat
Admin XXX napisał newsa z kategorii YYY o godzinie TTT

NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.