Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 09-06-2011 20:05 przez Black Ice
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Odejść? 15 lata temu ( 09-06-2011 20:05 )
Re: Odejść?
Przegłosowane, bo mój głos liczy się razy 100. Zostajesz, bez Ciebie nudy będą. Grin
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w Odejść? 15 lata temu ( 09-06-2011 19:41 )
haha. Jak byś stąd poszedł to uciął bym ci jaja przy samej dupie. Pfft Odważ się tylko to pożałujesz. Zostajesz i koniec zamknąć temat. Pfft On jest bez sensu.
R
Reev Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 09-06-2011 15:35 )
Re: Nabór do Redakcji v2.
Ja już to piszę, ale coś mi nie idzie.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Tuning Tygodnia... 15 lata temu ( 09-06-2011 15:03 )
Re: Tuning Tygodnia...
Nom, dokładnie Deew bardzo dobrze zrozumiał moją wypowiedź Smile
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Tuning Tygodnia... 15 lata temu ( 09-06-2011 13:53 )
Benek - ty też źle zrozumiałeś :p na stronie głównej dalej to będzie wyświetlane, po prostu co miesiąc do specjalnego tematu będą dodawane te auta które w danym miesiącu były na stronie głównej jako tun tygodnia.
------------------
Jestem za.
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Odejść? 15 lata temu ( 09-06-2011 13:50 )
Nie odchodź. Piszesz fajne newsy i jest ok, ale musisz opanować downa bo czasami wygląda jakbyś go miał :p
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Odejść? 15 lata temu ( 09-06-2011 10:16 )

Cytat

PZero napisał(a):
każde zachowanie wymaga konsekwencji.
Jak podrośniesz (tiaaa... jakbym sam był stary) to dowiesz się, że nie zawsze wszystko idzie po twojej myśli. Ja studiuję i to co się wyprawia na polskich uczelniach to masakra. Nie jeden trafiłby do psychiatryka. Ja też jestem nerwowy, ale studia nauczyły mnie, że nie warto tracić sobie na tym nerwów, bo można paść na zawał, a czasami sytuacje były takie, że miałem zamiar wysadzić cały wydział tych dziadów. Są sytuacje (nawet jest ich dużo), które nie idą po naszej myśli i wtedy trzeba je przyjąć z pokorą. Walcząc nic nie polepszysz, a możesz jedynie pogorszyć. Jeśli news nie został zaakceptowany, to dowiedz się (grzecznie) dlaczego i nanieś ewentualne poprawki. Zachowaj dystans do tego i tak nie przeżywaj wszystkiego, bo to ci na zdrowie nie wyjdzie. Piszesz wyśmienite newsy i chciałbym, żebyś pozostał na stronieSmile
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Odejść? 15 lata temu ( 09-06-2011 06:42 )
Witam. Znowu złe zachowanie, znowu konsekwencje... No, tak już jest. Trochę dałem się Wam we znaki, jak widzę. Ostatnio po podobnej "akcji" dostałem dwa warny, poprawiłem się na jakiś czas i znowu... Najpierw mówić, potem myśleć. W stanie ogromnego wqr... człowiek może zrobić wszystko. Problem z tym, iż nie potrafię pohamować swoich emocji. Możecie mi odebrać posadę, przecież to tylko głupi świstek i złoty kolor w nicku - dla mnie nic ona więcej nie znaczy. Ale nie odbierzecie mi prawa pisania newsów, bo to kocham, chcę to robić i będę robił. Najlepiej tutaj. Jeśli mam odejść (ze strony) - OK. Ale wiedzcie, że strasznie z Wami, oraz ze stroną zżyłem, więc... Będzie mi strasznie ciężko. Niestety - każde zachowanie wymaga konsekwencji. I nie chcę nikogo brać na litość.
B
benek Odpowiedział(a) w Tuning Tygodnia... 15 lata temu ( 09-06-2011 06:30 )
McRae - Źle zrozumiałeś. To będzie dalej wybierał administrator tylko, że zamiast dodawać na stronie głównej tak jak jest teraz to będzie dodawane w specjalnym temacie. W sumie można powiedzieć że użytkownicy też wybierają bo kiedy stawiają oceny to średnie się powiększa lub zmniejsza.

I ja ogólnie jestem też za ! Wink
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 08-06-2011 21:45 )
To dobrze, bo 13 mam egzamin i nie będę miał do tego głowy.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 08-06-2011 15:04 )
Faktycznie nie napisałem przepraszam Smile na 15 Czerwca Smile
R
Reev Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 08-06-2011 14:32 )
Na kiedy mamy to napisać ?
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 07-06-2011 19:50 )
Marcin i Przemek, którzy walczą o posadę newsmana, dostali się dalej z oczywistych względów i kolejnym waszym zadaniem to napisanie jednego (średniego) artykułu o ulubionej części nfs. Ma się tam znaleźć wszystko to co waszym zdaniem wywyższa tą grę na tle innych tytułów.

Natomiast na posadę Moderatora NFSZone.pl przyjmuję: DeeW'a oraz illusion'a

barteq oraz Cooler (są w rezerwie) co oznacza że nie mają praw moderowania ale przy wykruszeniu się kogoś z redakcji (ze stanowiska Moderator), bezpośrednio, jeden z was wchodzi na jego miejsce. Przypominam że praca na forum nowo przyjętych będzie prze ze mnie obserwowana i w razie potrzeby odpowiednio egzekwowana.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 07-06-2011 19:34 )
illusion na bank. Co do ciebie, to miałbym pewne wątpliwości.
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 07-06-2011 17:14 )
Se3a, przypominam Ci że wczoraj miałeś ogłosić kto zostaje przyjęty na stałe na stanowisko moderatora :p
McRae
McRae Odpowiedział(a) w Tuning Tygodnia... 15 lata temu ( 05-06-2011 20:26 )
ZA!!Będzie przynajmniej lepiej a nie auto wybrane przez admina
R
Reev Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 05-06-2011 19:29 )
Re: Ogólnie o NFSzone, społeczność.
Dzięki Smile
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Tuning Tygodnia... 15 lata temu ( 05-06-2011 17:45 )
Też jestem "za" i popieram illusiona o status tematu.
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Ogólnie o NFSzone, społeczność. 15 lata temu ( 05-06-2011 16:29 )
Re: Ogólnie o NFSzone, społeczność.
Masz człowieku.
Zmusiłeś mnie do przyklejenia tamtego tematu. Smile
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Tuning Tygodnia... 15 lata temu ( 05-06-2011 16:14 )
Ja jestem za, tylko ten temat będzie zamknięty i dostępny do edycji? Bo jak nie to to nie ma sensu.
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.