Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 02-08-2011 12:33 przez Inventer89
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Dlaczego NFSZone? 14 lata temu ( 02-08-2011 12:33 )
Re: Dlaczego NFSZone?
NFSZone.pl niedługo (we wrześniu) stuknie roczek. Ale serce (mam na myśli adminów i userów) i idea strony są starsze i sięgają roku... 2007? Nie wiem, nie zarejestrowałem się od razu. NFSZone.eu, NFSPoland, ŚwiatNFS... To chyba wszystkie nazwy po którymi byliśmy (trochę się wprosiłem, ale chyba mogę już mówić my Wink ). Mimo tych zmian są osoby które chętnie i tu się pojawiły, mimo że roczna, dwu- i trzyletnia praca pozostała na innym portalu.
I mimo, że ponownie raczkujemy (nie ma co porównywać 200 userów do 25tys.) i malutkie forum jakie mamy, to jednak wciąż rejestrują się nowi userzy, którym podoba się... no właśnie: dlaczego wybraliście NFSZone.pl? Co Was skłoniło do rejestracji? Jesteście pierwszakami w temacie NFS, czy może przeszliście z innego portalu? Co wam się podoba w aktualnej odsłonie? Czego oczekujecie od portalu i jak widzicie jego przyszłość?

Pytań trochę dużo, ale chciałbym wiedzieć co sądzicie o portalu Smile
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 14 lata temu ( 02-08-2011 08:43 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.
Dobra, nie będę już nowego tematu zakładał, napiszę tutaj.

Ostatnio przeprowadziłem ankietę czy uczestniczylibyście w konkursie tunerskim, no i było 15 głosów na tak. Chciałem przeprowadzać powoli konkurs, lecz domi napisał do EA o kilka gadżetów, więc są szanse, że będą nagrody. Niestety na odpowiedź musimy trochę poczekać, więc konkurs zostanie przesunięty o 1 tydzień. Jak coś nie palcie się tak na nagrody, bo to nie jest pewne Grin
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Nowy them NfsZone - co z nim?! 14 lata temu ( 02-08-2011 08:31 )
Re: Nowy them NfsZone - co z nim?!
Witajcie, na dzień dzisiejszy nie mam pojęcia kiedy wprowadzimy jakieś zmiany, ja ciągle pracuje ani dnia urlopu, ebx też miał wykonać laya ale poszedł do pracy na wakacje, myślę że pod koniec wakacji, początkiem września ruszymy nad czymś, a teraz mamy wakacje cieszcie się wolnym czasem i odpoczywajcie Grin Mam nadzieje że ruszymy też z jakimś konkursem z nagrodami, w chwili obecnej napisałem o gadżety, smycze, kubki, gry do Electronic Arts, miejmy nadzieje że rozpatrzą propozycje pozytywnie i otrzymamy coś na konkurs.

Pozdrawiam @domi Wink
Adamo
Adamo Odpowiedział(a) w Nowy them NfsZone - co z nim?! 14 lata temu ( 10-07-2011 11:24 )
niema co się podniecać stworzenie laya i zaprogramowanie to ogrom pracy trwający niekiedy parę tygodni a poza tym każdy z nas ma jakieś obowiązki i chce odpocząć po szkole a jak domi mówi że będzie to będzie i zaskoczy wszystkich;]
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nowy them NfsZone - co z nim?! 14 lata temu ( 09-07-2011 22:16 )
Spokojnie, przecie to dopiero początek wakacji, niech chłopaki (jak i większość z nas) pokończy swoje zajęcia, odpocznie po roku szkolnym i mniej więcej od 15 lipca będzie już ze świeżym i trzeźwym umysłem (nie mam tu na myśli picia, ale pewnego rodzaju reset umysłu po roku wytężania).
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Nowy them NfsZone - co z nim?! 14 lata temu ( 09-07-2011 19:00 )
Tak poganiasz adminow, a potem placzesz, ze slaby design i zle zakodowany. Oni tez maja swoje sprawy, a zrobic dobry lay i potem go dobrze zakodowac to nie tak hop-siup.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Nowy them NfsZone - co z nim?! 14 lata temu ( 09-07-2011 16:57 )
Spokojnie. Jeśli domi powiedział, że nowy layout będzie, to oznacza, że będzie. Nie warto poganiać ludzi, bo potem wychodzą nieprzemyślane shity. Już jest 9 lipiec? I dla Ciebie to końcówka wakacji, żeby w ogóle tak mówić? Kpisz sobie? O layu ani słowa, bo nie ma najmniejszego sensu mówić, kiedy wyjdzie a potem przekładać tą datę co chwilę.

Oprócz samego stworzenia layoutu trzeba go jeszcze przecież zakodować, a jeśli domi przyszykował jakąś niespodziankę to takie łatwe i szybkie to nie jest.

Aha, jesteś moderatorem, więc nie popełniaj ortów. Pisze się theme, a nie z rzeczownikami piszemy razem. :-)

ps. Bo zedytowałeś posta. Wcześniej napisałeś 8 lipiec. Może jutro też zedytujesz swojego posta i zrobisz ze mnie głupka robiąc go z siebie?
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Nowy them NfsZone - co z nim?! 14 lata temu ( 09-07-2011 16:50 )
Bonjur!
Mam taką sprawę.
Gdy, jeszcze przed wakacjami, pytałem domiego o nowy theme nfszone, odpowiedział coś w stylu ''będzie w wakacje''. No właśnie - już 9 lipiec, a o nowym layu ani słowa. Ankieta jest już od wieków i najwięcej głosów zostało oddanych na 1 i 2 odpowiedź, co oznacza, że userzy chcieliby nowy lay.
Niezapominajki wam trzeba czy jak?

Adminów proszę o wytłumaczenie tego zwlekania z nowym layoutem, który, o ile mnie pamięć nie myli, a domi nie kłamał - już dawno jest skończony, a userów o nie spamowanie i, jeśli już odpowiadacie, to z sensem.

Enjoy.

[edit]:
PZero, wcale nie uważam, że 9 lipiec to koniec wakacji - tak, tak, napisałem 9, nie 8, więc mi nie wypominaj tylko sam pisz uważnie.. :p
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 15-06-2011 13:02 )
Re: Nabór do Redakcji v2.
Wyślij. Nie czytałem, nie wypowiadam się.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 15-06-2011 12:14 )
Redaktor? Oczywiście, że się zgadzam. Smile I nie mam nic przeciwko publikacji artykułu. Smile Mogę takie arty napisać o większości części NFSa. Smile

Dzięki RiV i mam nadzieję, że moje publikacje się Wam podobają. Smile
R
Reev Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 15-06-2011 07:37 )
No sorry bardzo, że mi tak to źle wyszło, ale czasu nie miałem aby to poprawić. Do 10 czerwca zapierdzielałem aby oceny popoprawiać, a potem dostępu do komputera nie miałem.

Tak czy inaczej, gz Inventer. Wygrał lepszy.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 15-06-2011 06:03 )
Może udostępnij jego artykuł... Smile I czemu ja też nie miałem tego pisać? Tak, z tego co czytałem u RiV'a bardzo słabo wyszło, niestety. Jakbym miał to poprawiać, to w ogóle inaczej pobudowałbym zdania itp.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v2. 15 lata temu ( 15-06-2011 00:09 )
Po przeczytaniu waszych opowiadań o ulubionej serii nfs, uznałem że o wiele lepiej wyszło to Inventer'owi i to on zostaje newsman'em chociaż ja bym cię bardziej widział na posadzie redaktora bo śmiało mógłbyś pisać recenzje których tu brakuje Smile Tak więc do redakcji dochodzi Inventer89 oraz wcześniej ogłoszeni DeeW i illusion. Redakcja zostanie zaktualizowana po podesłaniu mi potrzebnych danych na wasz temat więc obczajajcie skrzynkę bo tam przesłałem konkretne dane.
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Odejść? 15 lata temu ( 11-06-2011 09:14 )
Re: Odejść?
Przegłosowane. PZero zostaje.

Zamykam i przenoszę do kosza, żeby spamu nie było.
Adamo
Adamo Odpowiedział(a) w Odejść? 15 lata temu ( 10-06-2011 22:31 )
P ZERO odejść niemożliwe jego newsy to majstersztyk a grafik z niego konkretny zawzięty i kreatywny w każdym calu a takich na forum mało i więc pozostać by się zdało ;] zostajesz!!!
McRae
McRae Odpowiedział(a) w Odejść? 15 lata temu ( 10-06-2011 21:55 )
Rozumiem go ma dopiero 14 lat,w tym wieku nikomu się nie podobała krytyka innych,a z drugiej strony mógł by panować trpchę lepiej nad emocjami.
To tyle z mojej strony
R
Reev Odpowiedział(a) w Odejść? 15 lata temu ( 10-06-2011 12:09 )
Chyba cię popierd**iło ( No inaczej nie da się tego wyrazić). Kto mi będzie newsy o NFS pisał ? Zostań, bo zobaczysz że będziesz żałować. Tak jak napisał Se3a, naucz się nad emocjami panować.
B
benek Odpowiedział(a) w Tuning Tygodnia... 15 lata temu ( 10-06-2011 05:55 )
Re: Tuning Tygodnia...
Ahaa. To tak będzie. Ja myślałem, że tu zabłysnę a to klapa ;D Hehe. Deew Dzięki za wytłumaczenie Wink I tak jak pisałem wyżej też jestem za !
///Nie spamuj. illusion
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Odejść? 15 lata temu ( 09-06-2011 23:09 )
Chłopie, tu nie chodzi o to żebyś odchodził tylko o to byś zaczął pracować nad swoimi emocjami i starał się trzymać je na wodzy. Odejściem nie pokażesz swojej dojrzałości a słabość, której wierze że nie masz Smile Trochę więcej samokrytyki ZIOOOM !
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Odejść? 15 lata temu ( 09-06-2011 21:31 )
Nie, nie nie, publiczności również za nie, 600 razy nie dziękuje zostajesz!!!
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.