Re: Dlaczego NFSZone?
Och, tylko czekałem na taki temat, aby wypowiedzieć refleksję swą.
Ja zaczynałem swoją przygodę na NFSCenter (Może niektórzy pamiętają, to STARE NFSCenter, które założył dkruczek). Bodajże stamtąd pochodzi jeden z redakcji- Siekierka. Jednak tamta strona padła, a dzisiaj reaktywuje ją Sido. Potem przesiadłem się na stare, i to bardzo dobre NFSM.pl, niestety stronka odeszła w zapomnienie. Po tym nastał czas na właśnie NFSPolska, które pamiętam doskonale ^^. Oczywiście potem nastała era NFSOnline, które miałem zaszczyt prowadzić z Siekierką, F3 i Modersonem. No niestety, wyszło jak wyszło, stronka też się rozpadła, nie będę mówił czemu. Potem przesiadłem się na ŚwiatNFS, nie pamiętam, jak to się już nazywało. Szczerze powiedziawszy, to dobrze, że Dominik i Sebastian reaktywowali NFSZone, bo ta strona miała swój klimat. Na pierwszym NFSZ nie miałem okazji być zarejestrowanym użytkownikiem, lecz od czasu do czasu tam zajrzałem.
Miałem zamiar reaktywować nfsOnline, lecz ze względu na dużą konkurencję (nie cierpię tego słowa), i brak ludzi, którzy mogliby powrócić ze mną, plan nie powstanie.
Na nowym NFSZ jestem już zarejestrowany ponad rok. Jestem z tego powodu bardzo, ale to bardzo ucieszony. Znalazłem tu kumpli, z którymi można zawsze popisać na GG (Aaa. Siekierko, jeśli to czytasz- odblokuj mnie na GG. Mam Ci coś do powiedzenia.).
Dzięki, że mogę tu być z Wami.