Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 27-10-2011 18:21 przez Reev
R
Reev Odpowiedział(a) w Dlaczego NFSZone? 14 lata temu ( 27-10-2011 18:21 )
Re: Dlaczego NFSZone?
Och, tylko czekałem na taki temat, aby wypowiedzieć refleksję swą.

Ja zaczynałem swoją przygodę na NFSCenter (Może niektórzy pamiętają, to STARE NFSCenter, które założył dkruczek). Bodajże stamtąd pochodzi jeden z redakcji- Siekierka. Jednak tamta strona padła, a dzisiaj reaktywuje ją Sido. Potem przesiadłem się na stare, i to bardzo dobre NFSM.pl, niestety stronka odeszła w zapomnienie. Po tym nastał czas na właśnie NFSPolska, które pamiętam doskonale ^^. Oczywiście potem nastała era NFSOnline, które miałem zaszczyt prowadzić z Siekierką, F3 i Modersonem. No niestety, wyszło jak wyszło, stronka też się rozpadła, nie będę mówił czemu. Potem przesiadłem się na ŚwiatNFS, nie pamiętam, jak to się już nazywało. Szczerze powiedziawszy, to dobrze, że Dominik i Sebastian reaktywowali NFSZone, bo ta strona miała swój klimat. Na pierwszym NFSZ nie miałem okazji być zarejestrowanym użytkownikiem, lecz od czasu do czasu tam zajrzałem.

Miałem zamiar reaktywować nfsOnline, lecz ze względu na dużą konkurencję (nie cierpię tego słowa), i brak ludzi, którzy mogliby powrócić ze mną, plan nie powstanie.

Na nowym NFSZ jestem już zarejestrowany ponad rok. Jestem z tego powodu bardzo, ale to bardzo ucieszony. Znalazłem tu kumpli, z którymi można zawsze popisać na GG (Aaa. Siekierko, jeśli to czytasz- odblokuj mnie na GG. Mam Ci coś do powiedzenia.).

Dzięki, że mogę tu być z Wami.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Dlaczego NFSZone? 14 lata temu ( 27-10-2011 14:15 )
Wzloty i Upadki. - Tak można nazwać okres trwania działalności NFSZone w sieci Smile Miejmy nadzieję że tym razem zostaniemy już bez zmian zawsze do dyspozycji graczy i fanów serii Need for Speed.
Dominik
Dominik Odpowiedział(a) w Dlaczego NFSZone? 14 lata temu ( 27-10-2011 08:34 )
To ja powiem tak po raz pierwszy na stronie o NFS zalogowałem się na NFSPoland szukając swojej pierwszej stuningowanej fury wrzuconej do neta. W końcu zalogowałem się pod nazwą Ryan Cooper. Jako, że byłem młodszy i trochę głupszy nie widziałem gdzie się dodaje samochody. Skazo wytłumaczył co i jak a ja z sebastiankiem się trochę pogryzłem. Sorry za tamto ziomek. Za to dostałem bana. Pózniej zalogowałem się znowu. Jakiś czas tam pobyłem ale w związku z tym, że strona zaczęła się sypać to przeszedłem na NFSZone i trochę zmądrzałem. I właśnie taka jest moja historia ze stronami o tematyce NFS.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 11-10-2011 06:15 )
Re: NFSZONE V3
Żadnego obecnego loga nie będzie - trzeba podążać za trendami. Poza tym, top jest z nim zintegrowany tak jakby.

Powiem tak: każdy ma inne zdanie i każdemu się nie dogodzi. Niestety. Ale mam nadzieję, że pan Dominik będzie liczył się z opiniami userów, a nie tylko własnym widzimisię.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 10-10-2011 22:29 )

Cytat

ZeroCola napisał(a):
Jakieś tło by się przydało...żeby nie było Pfft
Jest takie jak obecne. I wolę obecne logo Smile
Voxerver
Voxerver Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 10-10-2011 21:37 )
Jakieś tło by się przydało...żeby nie było Pfft
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 09-10-2011 20:54 )
Jest ok, ale nie idealnie. Ja bym wprowadziła jeden skrypt jQuery, nawet go mogę pomóc kodować, bo aktualnie sam nad dwoma siedzę. Będzie dynamiczniej, można przedstawić w nim najważniejsze działy naszego portalu i slajd zachęcający nowych userów do rejestracji.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 09-10-2011 20:44 )
Super..nie mogę się doczekać
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 09-10-2011 20:06 )
host.nfszone.pl/../../images/58974060801376537709_thumb.jpg
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 09-10-2011 19:44 )
Error 403 :/
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 09-10-2011 16:11 )
Gotowe.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 09-10-2011 16:04 )
Domi popraw link Wink
Slight
Slight Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 09-10-2011 16:00 )
Nie chcielibyście wszystkie te paski itp. Z czerwonego na kolor niebieski zamienić?
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 09-10-2011 14:01 )
Ogółem to jest zbyt mało czerwieni. Na stopce wywaliłbym tą belkę i dał czerwoną stopkę. Hover w starszych/nowszych wpisach powinien zmieniać barwę na czerwoną, tak samo jak pozostałe obrazki i to w Info panelu. Za mało życia. No i w Galerii wywalił ramki z pojazdów i dał każdemu zdjęciu lekki podcień. Do tego najlepiej jakby miniaturki generowane były w PNG, ale to szczegół. Do tego hover w nawigacji widziałbym jako czerwony kwadrat o gradiencie takim jak sama belka. Ciemnoczerwony napis w ogóle nie rzuca się w oczy, za co wielki minus. No i chcę większej czcionki w newsach.
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 09-10-2011 13:40 )
link jakieś pomysły?
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Gra Internetowa Web NFS... 14 lata temu ( 07-10-2011 20:59 )
Re: Gra Internetowa Web NFS...
Dzięki For3ver Smile tego właśnie szukałem Smile
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Gra Internetowa Web NFS... 14 lata temu ( 07-10-2011 15:26 )
Jak fajnie, wszystkich wyręczyłeś. :-) Tutaj są zdj wszystkich autek.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Gra Internetowa Web NFS... 14 lata temu ( 07-10-2011 15:22 )
link
może coś pomogę ;p
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Gra Internetowa Web NFS... 14 lata temu ( 07-10-2011 14:58 )
Jak wiecie jakieś 2 lata temu miała premierę gra, którą stworzyłem wraz z Dominikiem i Kubą.
Obecnie sam pracuję nad grą i planuję udostępnić ją w 1 może 2 kwartale 2012 roku Smile
A czemu piszę ? a no dlatego że potrzebuję pomocy moich grafików Smile
Potrzebuję fajne zdjęcia bez tła najlepiej ponad 100 pojazdów Smile oczywiście praca ta zostanie należnie nagrodzona Smile wartościowymi rzeczami Smile Czekam na propozycje współpracy Smile pozdrawiam.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Buttony Nfszone 14 lata temu ( 12-09-2011 09:24 )
Re: Buttony Nfszone
Ok, dzięki za pomoc, temat zamykam.
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.