Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 17-11-2011 19:31 przez Radzio
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 17-11-2011 19:31 )
Re: NFSZONE V3
PZNZ - polski związek needforspeed zone xd
co do lay'a - kocham
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 17-11-2011 19:24 )
Ładnie to wygląda, tylko mam pytanie. Czy w finalnej wersji będzie ten kojarzący się z Czarnobylem napis "Jesteś w Polskiej Zonie NFS"? Bo to trochę dziwnie wygląda.
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 17-11-2011 19:19 )
No, no! Bardzo fajnie to wygląda! Oby tak dalej. Smile
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 17-11-2011 19:10 )
Rusza powoli kodowanie:

host.nfszone.pl/../../images/21690033372268819714_thumb.png

Wink
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w "Tuner Miesiąca" - Propozycja 14 lata temu ( 11-11-2011 08:44 )
Re: "Tuner Miesiąca" - Propozycja
Dobreee. Myślę, że jak by to ładnie oprawić graficznie to fajnie mogło by to wyglądać. Normalnie Lubię to. Grin
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w "Tuner Miesiąca" - Propozycja 14 lata temu ( 10-11-2011 23:03 )
Spoko, chcesz to się baw Grin w sumie zawsze coś nowego na stronie, chociaż nie bd tak nudno Wink
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w "Tuner Miesiąca" - Propozycja 14 lata temu ( 10-11-2011 21:56 )
To jest raczej archiwum, a jak nie widziałeś to ja na forum już prawie calutkie uzupełniłem Smile a tuner miesiąca polegałby na ilości aut w miesiącu, średniej i aut na AT, bo tak to za nudno.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w "Tuner Miesiąca" - Propozycja 14 lata temu ( 10-11-2011 21:44 )
Nie wiem czy nie lepiej zrobićby serię takich jakby wywiadów ogólnie z osobami z tej strony. Wink Tunerami, redakcją, innymi użytkownikami itp.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w "Tuner Miesiąca" - Propozycja 14 lata temu ( 10-11-2011 20:29 )
Ja kiedyś coś takiego zaproponowałem Grin i nawet jest taki temat Pfft KLIKNIJ. tylko potem zapomniałem o nim i tak wyszło dlatego jak chcesz możesz przejąć ten temat tzn pisać dalej... a pod koniec miesiąca ogarniesz kto miał najwięcej bo tak będzie najłatwiej aktualizując co tygodniowego tunera..
Slight
Slight Odpowiedział(a) w "Tuner Miesiąca" - Propozycja 14 lata temu ( 10-11-2011 19:13 )
Albo zrobić klasy tunerów, no wiecie, w klasie najlepszych jedna tam osoba, w klasie tam średniej taka osoba, tam w słabszej taka, no wiecie o co biega.

PS. Ogółem za jestem Smile
R
Reev Odpowiedział(a) w "Tuner Miesiąca" - Propozycja 14 lata temu ( 10-11-2011 18:47 )
Ja do tego nie jestem zbyt przekonany...
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w "Tuner Miesiąca" - Propozycja 14 lata temu ( 10-11-2011 17:57 )
Jak tak to jestem za.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w "Tuner Miesiąca" - Propozycja 14 lata temu ( 10-11-2011 17:47 )
A no właśnie nie pomyślałem. Można by zrobić ograniczenie, że każdy może być tunerem miesiąca co 3 miesiące może. Albo coś podobnego..
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w "Tuner Miesiąca" - Propozycja 14 lata temu ( 10-11-2011 17:45 )
Nie najgorszy pomysł, ale prawdopodobnie będą te same osoby ciągle.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w "Tuner Miesiąca" - Propozycja 14 lata temu ( 10-11-2011 17:34 )
Jako iż i tak mam mało zajęć na tej stronie jako administrator, ostatnio zająłem się trochę tuningiem, archiwum. Teraz wpadłem na kolejny pomysł. Pomyślałem, aby wprowadzić takie coś jak "Tuner Miesiąca". Co miesiąc sprawdzał bym po kilku tunerów, którzy mieli danego miesiąca najlepsze średnie, dużo aut itp. Zliczałbym średnią dodanych aut danego tunera w miesiącu, liczbę aut ogólnie z miesiąca i aut na AT w miesiącu. Jak ktoś już zostanie tym tunerem miesiąca, to przeprowadzany byłby z nim krótki wywiad, a potem wszystko dodawane na forum, podobnie jak archiwum AT. Myślę też nad tym czy nie robić by tego w stylu jakieś gazetki jak np to było w U2, była by tylko 1 strona i tam jakieś auta, wywiad itp. Jestem otwarty na wasze propozycje i sugestie. Jeżeli pomysł się Wam spodoba to wszystko ruszyłoby od 1 Grudnia.
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w Zmiana nicka 14 lata temu ( 27-10-2011 19:45 )
Re: Zmiana nicka
Po co Wy piszecie znaki większości? Powinno się pisać "="
Squarter = Gwozdek
Maniek
Maniek Odpowiedział(a) w Zmiana nicka 14 lata temu ( 27-10-2011 19:44 )
manulx >>> Maniek

Na nfs.pl ManieQ Smile

// Inventer89
aktualizacja posta
Viper
Viper Odpowiedział(a) w Zmiana nicka 14 lata temu ( 27-10-2011 19:06 )
NFSMan > Viper.
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Zmiana nicka 14 lata temu ( 27-10-2011 19:03 )
Bambus_Driver > Slight (Taki już sobie zostawię)
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Zmiana nicka 14 lata temu ( 27-10-2011 19:02 )
Zakładam ten temat, aby osoby które zmieniły nicki podały kim były wcześniej.

Zasady zmiany:
Nick można zmieniać do kilku tygodni od rejestracji lub później, o ile użytkownik nie posiada zbyt dużej aktywności (łącznie maksymalnie 100 komentarzy, postów na forum i w shoutboksie).
Wiadomości z prośbą o zmianę nicka proszę przesyłać do Inventera.

Ja zacznę...

kiedyś/ radek10,radek11

teraz/Radek11>Radzio

// Inventer89
zasady zmiany nazwy użytkownika
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.