Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 13-12-2011 21:14 przez Se3a
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 14 lata temu ( 13-12-2011 21:14 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.
Będzie ozdoba będzie Smile jeszcze nie ma świąt. Spokojnie.
R
Reev Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 14 lata temu ( 13-12-2011 17:28 )
Taa, chyba raczej chlapotę jakąś Grin
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 14 lata temu ( 13-12-2011 17:18 )
Pomysł jak najbardziej na tak. Skoro już tak w temacie, to może by zrobić jakieś ozdoby świąteczne jak w tamtym roku ; ? Bombki zamiast gwiazdek w ocenianiu, jakiś bałwanek na topie... Taka mała bzdura, a jednak daje trochę klimatu Smile
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 14 lata temu ( 13-12-2011 15:39 )
Ok, piszę ankietę.
A do Regulaminu dodałem kolejny punkt, który tłumaczy wszystko.

- Użytkownik posiada możliwość przesłania tylko 3 projektów w danym tygodniu.

Oczywiście w czasie konkursów ten punkt regulaminu zostaje zniesiony na okres trwania właśnie ów konkursu.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 14 lata temu ( 13-12-2011 14:53 )
może '' słabsze projekty '' które mają średnią mniej niż 2,5 albo równą temu usuwać w ogóle ze strony ? bo po co takie słabe projekty mają zasyfiać nasz portal.. niektórych to zmusi do popracowania nad autem// dajcie jedno dobre a nie 3 gówna..

mówiąc w skrócie : po co jest folder '' brzydale '' ? tam jest już 90 aut..może je usuwać z portalu po prostu..?
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 14 lata temu ( 12-12-2011 22:43 )
* Update 2011-12-12r.

Dopóki nie powstanie nowy lay v3 NFSZone w którym będzie system max.ilości aut dodanych do SR w danym dniu, oznajmiam iż od dzisiaj przyjmujemy że limit dodawanych aut do SR wynosi 6 na (1dzień). Oczywiście admini, którzy mają prawo mogą akceptować większą ilość niż 6, tylko wtedy ja te dane projekty będę skrupulatnie usuwał z SR, co będzie się wiązać z złym nastawieniem użytkowników. Piszę ten post szczególnie do Administracji by przyjmowała tylko max 6 projektów na dzień, oczywiście ja też będę to robił więc czasami warto sprawdzać ile projektów zostało wysłanych w danym dniu aby ominęły nas nieprzyjemności. Myślę że jest to mądre rozwiązanie i na pewno niektórym tunerom, przemówi do rozumu by nie tworzyli po 6 projektów na raz, aha i może zostać przyjęty na dzień tylko jeden projekt danego tunera, nieważne że zmieścił się w limicie dodając np swoje 3 projekty, wybrać wtedy musi tylko jeden i powiedzieć adminowi a najlepiej wysłać jeden i mieć święty spokój.

Update 2011-12-13r.

Za sprawą innowacji podrzuconej przez Rumunov'a, nie można dodać więcej jak 3 projekty na 1 tydzień (chodzi o poszczególnego tunera, który nie może wystawić do oceny więcej jak 3 projekty na tydzień).
Voxerver
Voxerver Odpowiedział(a) w Zmiana nicka 14 lata temu ( 05-12-2011 09:27 )
Re: Zmiana nicka
ZeroCola = DICK = Shigeto

Ale myślę że więcej zmian nie będzie.
dongU
dongU Odpowiedział(a) w Zmiana nicka 14 lata temu ( 28-11-2011 07:42 )
hmmm k_kuba = dongU

ale myślę że jak będę się gdzieś rejestroował to będę k_kuba
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 25-11-2011 16:02 )
Re: NFSZONE V3
No bo to jest ten nowy. :-) Tylko jeszcze to wersja beta, więc ciut się zmieni, chociaż to raczej w szczegółach.

Proponuję, żeby zrobić ciemniejsze tło strony i żeby nie było tutaj tych "chropów" - moim zdaniem prezentuje się to obecnie tak dość wiejsko, a dzięki jednolitemu tłu uwydatnią się wszelkie gradienty i wszystko nabierze trochę uroku. Btw - nowy top już niebawem.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 25-11-2011 16:01 )
Ładny ale ten co mi pokazałeś na gg w trybie nocnym też koksi Grin
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w Zmiana nicka 14 lata temu ( 21-11-2011 17:15 )
Może ja zdam historię mich nicków.
Najpierw byłem Quazak na dawnym nfszone.eu.
Potem, Inverso na nfspoland.pl
W między czasie na innych stronach, Conrado, Invision, Kingsor - ale te bardzo krótko były.

A teraz przejście z Moderson'a do Bazyla!

Tak więc Bazyl wita. Grin
R
Reev Odpowiedział(a) w Zmiana nicka 14 lata temu ( 21-11-2011 15:49 )
3nd = Reev
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 20-11-2011 17:56 )
Oto i top, chyba już w wersji finalnej. Na dole przez 3/4 loga jest mały czarny pasek, ale i tak nie widać tego pod nawigacją, a stocki musiałem jakoś poprzesuwać żeby były ładnie dopasowane do strony.

LINKUSIUSIUNIUNIEKUŚ
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 20-11-2011 12:53 )
link - tu masz chyba wszystkie zdjęcia które trafiły do sieci Wink pare z nich nawet nie ma na needforspeed.com Wink
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 20-11-2011 12:18 )
Wiesz, taki pomysł nie byłby zły. Szkoda tylko, że nie ma odpowiednich stocków do czegoś takiego - te, co pokazałeś, wyglądają zwyczajnie brzydko i tak zwyczajnie. A co do BMW - wydaje mi się, że w takim ujęciu wygląda właśnie najfajniej - tak drapieżnie.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 20-11-2011 11:15 )
ja bym spróbował te BMW wyprostować tak by stało prosto..a nie przekrzywione jak w oryginale..

tak w ogóle mam pomysł..żeby te topy zmieniać w kolejności pór roku..bo teraz idze zima..by można ustawić jakiś top z zimowych stocków..na wiosnę potem..i na lato..co o tym myślicie ?

przykładowe zdjęcia :

zima
wiosna
wiosna - lato
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 20-11-2011 02:35 )
Nowy Top w wersji Beta, lecz finalna nie powinna się wiele różnić. Pfft

LINK
ethreex
ethreex Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 17-11-2011 21:07 )
Widzę że mogę zabierać się za wolontariat i przez weekend zaczynać kodować. Bo myślę że ta wersja jest chyba już ostateczną.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 17-11-2011 19:49 )
Fajnie to wyszło, ale mam nadzieję, że top zostanie z poprzedniej wersji Smile Mogłoby być też tak, że wykorzystalibyśmy jeszcze kilka tych topów od Siekierki i każdy mógłby sobie wybrać swój po zalogowaniu.
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 14 lata temu ( 17-11-2011 19:42 )

Cytat

Rumunov napisał(a):
Ładnie to wygląda, tylko mam pytanie. Czy w finalnej wersji będzie ten kojarzący się z Czarnobylem napis "Jesteś w Polskiej Zonie NFS"? Bo to trochę dziwnie wygląda.

Ile da Was trzeba mówić że to jest tylko lay i przykładowe napisy, przy kodowaniu zostaną wprowadzone poprawne zdania.
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.