Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 11-01-2012 11:19 przez Profesor
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w Kodowanie na żywo. 14 lata temu ( 11-01-2012 11:19 )
Re: Kodowanie na żywo.
Proponuję zamknąć temat, a nową odsłonę zobaczycie jak będzie zakodowana, a Tobie EBX mówiłem nie zakładaj takiego tematu, bo nowa odsłona ma być niespodzianką, musiałeś wszystko zepsuć xD Grin
ethreex
ethreex Odpowiedział(a) w Kodowanie na żywo. 14 lata temu ( 10-01-2012 21:39 )
To Siekierka to nie problem, po prostu nagły wypadek. Prace w kodowaniu będę prowadzone dalej jak zdobędę psd strony od dominika jak wróci z pracy. Jeśli was ciekawi czemu nie mam psd, to przez to że przy zapisywaniu w photoshopie wysypało mi system. Jutro więc będzie kolejna aktualizacja w godzinach wieczornych i wrzucę od razu top siekierki.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Kodowanie na żywo. 14 lata temu ( 09-01-2012 23:32 )
A ja mam do Ciebie taką prośbę - jak jesteś na GG to informuj chociaż że spadasz czy coś, bo znikasz jakoś tak potajemnie i zawsze czegoś niedoczytasz. Pfft Chcę Ci nowego topa wysłać, żebyś go w to wstawił. Zresztą, daję na PM.
ethreex
ethreex Odpowiedział(a) w Kodowanie na żywo. 14 lata temu ( 09-01-2012 21:47 )
Jest poniedziałek, oto lista rzeczy zrobionych.
-Cały top z wszystkimi zawartościami.
-Shoutbox
-Stopka (połowa)

Plany do piątku (razem z nim) to kodowanie codziennie jednego lub dwóch paneli. W sobotę będzie dzień poprawek a w niedziele kod oddaje Dominikowi. Dziś został zakodowany shoutbox, a jutro w planach reszta prawych paneli. W środę zabieram się za początek lewej strony.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Kodowanie na żywo. 14 lata temu ( 09-01-2012 19:50 )

Cytat

Se3a napisał(a):
Ustalmy że NFS Nitro, nie będzie w ogóle uwzględniony tym samym dział Pozostałe gry z serii zostanie usunięty Smile

Ale może warto pomyśleć o ewentualnym dodaniu takiego menu (zostawić na wszelki wypadek miejsce na takie menu) na wypadek np. boomu na mobilnego nfsa, np. na iPhona, przecież to coraz popularniejsza mini platforma do gier Smile
ethreex
ethreex Odpowiedział(a) w Kodowanie na żywo. 14 lata temu ( 09-01-2012 19:39 )
I o nich wiem. W finalnej wersji ich nie będzie Wink spokojnie.
ethreex
ethreex Odpowiedział(a) w Kodowanie na żywo. 14 lata temu ( 09-01-2012 17:37 )
Wszedłem na kompa i wynik jest ;D
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Kodowanie na żywo. 14 lata temu ( 08-01-2012 17:22 )
Ustalmy że NFS Nitro, nie będzie w ogóle uwzględniony tym samym dział Pozostałe gry z serii zostanie usunięty Smile
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Kodowanie na żywo. 14 lata temu ( 08-01-2012 17:01 )
Jakbyśmy mieli dodać NFS: Nitro, to jednocześnie też Most Wanted 5-1-0, Carbon: Own The City i Underground Rivals.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Kodowanie na żywo. 14 lata temu ( 08-01-2012 16:38 )
Pozostałe gry serii. umieściłbym tam NFS nitro..jednak był to nfs..można dodać na samą góre.....'' NFS Nitro '' Wink ale to ustal z sebą i dominikiem Wink
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w Kodowanie na żywo. 14 lata temu ( 08-01-2012 16:26 )
Zauważyłem literówkę. Na górze jest napisane Przewonik po grach, a powinno być przewodnik.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Kodowanie na żywo. 14 lata temu ( 08-01-2012 16:21 )
Jak sie najedzie na Pozostałe gry z serii... to lepiej by bylo gdyby to menu od prawej strony kończyło sie równo ze stroną, bo teraz kończy sie poza nią. Szerokość menu ok, ale treba je przesunąć w lewo, czyli poszerzyć przycisk Pozostałe gry z serii...
ethreex
ethreex Odpowiedział(a) w Kodowanie na żywo. 14 lata temu ( 08-01-2012 14:08 )
Można jaśniej? bo nie myślę. Jeśli chodzi o rozrzucenie kodu to jest to celowe by łatwiej było to pod cms potem podpiąć.
ethreex
ethreex Odpowiedział(a) w Kodowanie na żywo. 14 lata temu ( 08-01-2012 13:26 )
Więc tak, zaczynamy. Zasady są proste, ja koduje do html nową odsłonę a ty krytykujesz. Zasady? Jest jedna, krytykujcie tylko to co jest już zakodowane. Krytyki bez uzasadnienia nie uznaje. Smile
Dziś koduje do jak na razie godziny 16. Smile

link

Odświeżanie strony po zakodowaniu kolejnego elementu.

PS : Chcesz coś zmienić ? daj konkretną propozycję.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 14 lata temu ( 29-12-2011 16:17 )
Re: Nowe Funkcje na Stronie.
Chodzi o to że jakby każdy mógł wrzucać to byłby za duży śmietnik bo mało spamerów w sieci ? Jeśli macie coś ciekawego podsyłacie mi a ja piszę w razie potrzeby kogo jest save czy artykuł...
Dominik
Dominik Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 14 lata temu ( 29-12-2011 15:31 )
Nom For3ver ma rację. Pfft
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 14 lata temu ( 29-12-2011 15:24 )
No, ale jak masz jakiś plik to w każdej chwili piszesz do Se3y i mu wysyłasz, tak samo z artykułami.
S13
S13 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 14 lata temu ( 29-12-2011 15:10 )
Ale nie mogę tam wrzucać.
Dominik
Dominik Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 14 lata temu ( 29-12-2011 14:39 )
Od takiego czegoś jest download S13. Pfft
S13
S13 Odpowiedział(a) w Nowe Funkcje na Stronie. 14 lata temu ( 29-12-2011 14:14 )
Proponuję zrobić tak, aby każdy zarejestrowany mógł wrzucać pliki, mody itp.

Tak jak na Addons City, ale tylko związane z NFS. Smile
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.