Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 26-01-2012 20:06 przez Se3a
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 26-01-2012 20:06 )
Re: NFSZONE V3 temat ogólny
* Jeśli ACTA wejdzie w życie już na pełnej (kurw*e), to przy premierze NFSZone V3 będziemy zmuszeni zamknąć dział DOWNLOAD.
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 24-01-2012 16:31 )
Moim zdaniem trzeba to uzgodnić z całą redakcją, bo tu oligarchii nie ma. Wink
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 24-01-2012 16:26 )
Przecież pisaliśmy, że pochwał nie będzie tylko punkty. O userów moim zdaniem nie ma się co martwić, mamy dużą redakcje, nie sądzę, żeby były z tym kłopoty.
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 24-01-2012 16:13 )
Moim zdaniem te punkty i pochwały są bez sensu. Coś podobnego miałem 2 i 3 klasie podstawówki... Chociaż na punkty jeszcze da się jeszcze przymrużyć oko, ale te pochwały? Komu będzie się chciało je wstawiać? Teraz to może jest super-hiper-fajne, ale co będzie gdy przybędzie userów? Będzie też wielkie upominanie się. Niektórzy będą płakać, że nie dostali pochwały/punktu...
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 24-01-2012 11:12 )
No faktycznie 1 lepiej. Za zrobienie sygny, bo ty robisz ;? I z resztą każdy by wtedy mógł robić jakiś syf. Będzie kilka adminów, którzy będą mieli możliwość dawania punktów i sami będą wybierali ilość.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 24-01-2012 11:09 )
For3ver - jak już to po 1 pkt, a nie po 2. Ja bym jeszcze tak zrobił, że np. za zrobienie komuś sygnatury dostałby ktoś dajmy na to 10 pkt, za nadesłanie newsa mógłbym przyznać mu dajmy na to 20-50 itp.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 24-01-2012 09:40 )
Trochę podyskutowaliśmy z DUMM'ym i moglibyśmy wprowadzić punkty. Za post 2 pkt, za komentarz też 2 i admini by mogli za dobry komentarz dodawać np 3 punkty lub mogli by też odjąć punkty za bezsensowny post czy komentarz. Np. napisałeś mi długi, przydatny komentarz do auta to normalnie dostajesz 2 pkt, ale ja mógłbym ci jeszcze dodać kolejne 2 czy tam inny admin za dobry koment. Jeszcze zobaczymy Smile
Maniek
Maniek Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 23-01-2012 19:45 )
500 to trochę za dużo patrząc na aktywność, która nie jest aż tak duża, jak już to z 250 max.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 23-01-2012 19:22 )
Najpierw to chyba te pochwały musiałby ktoś wstawiać nie Grin Tak przemyślałem, to chyba lepiej, żeby tylko admini mogli dawać pochwały. Za przykładowo 500 pochwał lub więcej użytkownik miałby szansę dostać vipa czy coś tam. Być może to zmobilizowałoby userów do kreatywniejszych komentarzy, bo dużo ludzi nawet zdania nie napisze a ocenę wstawia.
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 23-01-2012 19:09 )
Zdjęcia z gameplayów? Chodzi Ci żeby samemu robić? Ja nie widzę takiej potrzeby ani też komentowania, zwykłe nabijanie by było. Co do systemu pochwał to mogłoby być coś takiego np. za dobry komentarz czy jakąś pomoc na forum i użytkownik by mógł przyznawać innemu. Pogadam z Dumm'ym.
Maniek
Maniek Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 23-01-2012 19:06 )
Ja mam propozycję aby przy galerii, zdjęć z gier wrzucać zdjęcia z gameplayów też i umożliwić komentowanie. I może by dać system pochwał?
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 23-01-2012 18:37 )
Ja już napisałem post wyżej i ponawiam prośbę bo nie dostałem odpowiedzi ani adminów ani użytkowników co o tym sądzą. ??
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 22-01-2012 12:14 )
Z showroom RUN'a to mogłeś do mnie pisać, ale to i tak bez sensu, podobnie jak i ten kalendarz i zegar. Ja bym chciał jakiś skrypt do Tuning Fight, żeby ktoś mógł np. wyzwać kogoś na pojedynek w profilu ustalić zasady i użytkownik może to przyjąć lub nie i automatycznie po dodaniu prac rozpoczyna się głosowanie. W profilu mogłaby być też liczna średnia wszystkich aut tunera.
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 22-01-2012 12:05 )
Ja bym widział bardziej rozbudowaną galerię. Grin Żeby nie dawać linków w podpisie, a można było dodać kilka zdjęć na jednej stronie coś w stylu nfsunlimited. Pfft
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 22-01-2012 11:59 )
S13..szczerze to wszystkie punkty które wymieniłeś są bez sensu

-Inna wyszukiwarka. - no może masz troszkę racji.okej
-Usunięcie galerii użytkownika. - inny temat jest od tego i dyskusja trwa..
-Showroom NFS: The RUN (jest tam tuning). - totalny bezsens !!
-Zegar z kalendarzem (to zwykła wtyczka Flash). - totalny bezsens !!

co do forum to tak..powinna być większa przejrzystość i uporządkowanie ..
ethreex
ethreex Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 22-01-2012 11:50 )

Cytat

S13 napisał(a):-Zegar z kalendarzem (to zwykła wtyczka Flash).

Po co to ? Smile
S13
S13 Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 22-01-2012 11:48 )
-Inna wyszukiwarka.
-Usunięcie galerii użytkownika.
-Showroom NFS: The RUN (jest tam tuning).
-Zegar z kalendarzem (to zwykła wtyczka Flash).
ethreex
ethreex Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 22-01-2012 11:41 )
Proszę was jako użytkowników o wymienienie tego czego wam brakuje a co was wkurza na aktualnej odsłonie.
Potrzebne mi to żeby nowa odsłona była jeszcze lepsza Wink
Aktualnie potrzebne mi dane na temat forum, co dodać co usunąć Wink
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w TV, GU na NFSZONE V3 14 lata temu ( 21-01-2012 23:40 )
Re: TV, GU na NFSZONE V3

Cytat

Inventer89 napisał(a):
TV jest niepotrzebne, raczej bym radził popracować nad optymalizacją dla wyszukiwarki, bo trudno nas znaleźć :/

To na pewno, to jest nasz priorytet a chodzi o to by nawiązywać współpracę ze stronami o tematyce NFS, niestety trudno jest mi znaleźć dobre strony o tej tematyce, jednak obiecuję że się za to wezmę Wink obecnie nie jest źle bo dużo ludzi przybywa jednak mało się rejestruje, mamy dużo widzów jednak mało użytkowników Sad. Jestem pewny że gdyby powstał NFS ala NFS Most Wanted czy Underground były by ich o wiele więcej a tak po prostu przeglądają ciekawe informacje bez potrzeby rejestracji bo co mają pisać na forum ? ! Proste Wink
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w TV, GU na NFSZONE V3 14 lata temu ( 21-01-2012 21:30 )
Re: TV, GU na NFSZONE V3
TV jest niepotrzebne, raczej bym radził popracować nad optymalizacją dla wyszukiwarki, bo trudno nas znaleźć :/
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.