Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 05-03-2012 12:59 przez benek
B
benek Odpowiedział(a) w Odchodzę z redy, F3. 14 lata temu ( 05-03-2012 12:59 )
Re: Odchodzę z redy, F3.

Cytat

DUMMY napisał(a):

Cytat

Maniek napisał(a):
Joo tam, przesadzacie. Nawet go nie znacie, a żegnacie go jak by był z waszej rodziny i szedł do wojska. xD

Ja nie będę płakał ani tęsknił, bo jak sam napisałeś, będziesz odwiedzał stronę, a nawet jeśli to bym nie tęsknił, bo Cię nie znam i nie przepadam za Tobą. Proste :]

Ahh, wyjąłeś mi to z ust ;D A na jego stanowisko, ja bym spokojnie podołał, jeśli bym się zgłosił ;d

Hehe jakie miłe . a skąd wiesz może idzie do wojska? Pfft
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Nabór do Redakcji v3. 14 lata temu ( 05-03-2012 12:59 )
Re: Nabór do Redakcji v3.
Z dniem 04.03.2012r. rozpoczął się 3 już oficjalny nabór do naszego zespołu.

Jesteś kreatywny ? Lubisz pracę w grupie ? Chcesz rozwijać się w swojej specjalizacji ? Zapraszamy do nas ! Zapewniamy bezcenne doświadczenie i miłą atmosferę w gronie wielu przyjaznych ludzi.

W tym temacie, na bieżąca będziecie mogli śledzić stan rekrutacji zaraz po jej zakończeniu.
Obecnie do tego czasu możecie pisać co o tym sądzicie i podawać wasze typy, możecie również się pytać, na każde pytanie postaram się odpowiedzieć. Pozdrawiam.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 Opinie, błędy. 14 lata temu ( 04-03-2012 23:47 )
Re: NFSZONE V3 Opinie, błędy.
Problem ustawień w galerii zostanie jak najszybciej rozwiązany.
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 Opinie, błędy. 14 lata temu ( 04-03-2012 21:10 )

Cytat

domi napisał(a):

Cytat

Rumunov napisał(a):
Zauważyłem, że przy najeżdżaniu na niektóre auta lub nowe posty czasem występują błędy, powodujące złe wyświetlanie się nazwy.

Co masz na myśli ??

Teraz to już nic, bo problem zniknął. Załóżmy, że najeżdżam na auto w SR, które jest podpisane jako "Fiat 126p", a zamiast tego pojawia się np. podpis auta, które jest również wśród najnowszych, np. "Polonez". Ale już tego nie ma, tak jak to napisałem wcześniej Smile.
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 Opinie, błędy. 14 lata temu ( 04-03-2012 21:05 )

Cytat

Rumunov napisał(a):
Zauważyłem, że przy najeżdżaniu na niektóre auta lub nowe posty czasem występują błędy, powodujące złe wyświetlanie się nazwy.

Co masz na myśli ??
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 Opinie, błędy. 14 lata temu ( 04-03-2012 19:59 )
W galerii NFS jest błąd. Miniatury są na całą szerokość, a panele są podzielone na dwie części.
Rumun
Rumun Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 Opinie, błędy. 14 lata temu ( 04-03-2012 19:44 )
Maniek
Maniek Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 Opinie, błędy. 14 lata temu ( 04-03-2012 19:39 )
Denerwuje ta obwódka wokół avatara, jak ktoś ma avek z przezroczystym tłem...
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 Opinie, błędy. 14 lata temu ( 04-03-2012 19:07 )
nie wiem czy wam też tak się robi..
Jak wchodzę na strone mam np. 5 tematów z zielonym znaczkiem..czyli jest nowa odpowiedź..
wchodzę w jeden temat..potem wychodzę..i zielonych znaczków już nie ma na żadnym...
Na v2 tak nie było..
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 04-03-2012 18:28 )
Re: NFSZONE V3 temat ogólny

Cytat

Maniek napisał(a):
Ja mam pomysł, że jak są oceny w SR to żeby były różne ich kolory: 5, 4, 3, 2 1.

I jeszcze jedna uwaga, screenami pokażę:
link
link

Naprawione
Maniek
Maniek Odpowiedział(a) w Odchodzę z redy, F3. 14 lata temu ( 04-03-2012 18:23 )
Joo tam, przesadzacie. Nawet go nie znacie, a żegnacie go jak by był z waszej rodziny i szedł do wojska. xD

Ja nie będę płakał ani tęsknił, bo jak sam napisałeś, będziesz odwiedzał stronę, a nawet jeśli to bym nie tęsknił, bo Cię nie znam i nie przepadam za Tobą. Proste :]
B
benek Odpowiedział(a) w Odchodzę z redy, F3. 14 lata temu ( 04-03-2012 18:14 )
no szkoda , że uciekasz , ale twój wybór .. Wink będzie nam smutno. Sad
Maniek
Maniek Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 04-03-2012 18:11 )
Ja mam pomysł, że jak są oceny w SR to żeby były różne ich kolory: 5, 4, 3, 2 1.

I jeszcze jedna uwaga, screenami pokażę:
link
link
S13
S13 Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 04-03-2012 16:08 )
Jak dla mnie bez sensu. No chyba, że plik powyżej np. 30 MB za SMS. Tak jak na Przeklej.
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 04-03-2012 15:57 )
Czekam na kolejne propozycje,

ja dam jedną propozycje :

download za sms ? strona musi zarabiać na siebie w jakiś sposób.

co wy na to ?
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Odchodzę z redy, F3. 14 lata temu ( 04-03-2012 12:43 )
A kto by miał... Dobrze, że mamy ogarniętych w miarę userów, bo nie muszę dużo robić jako moderator Grin
R
Reev Odpowiedział(a) w Odchodzę z redy, F3. 14 lata temu ( 04-03-2012 12:07 )
Ja i tak na takie pierdółki czasu nie mam. ;]
Leeav
Leeav Odpowiedział(a) w Odchodzę z redy, F3. 14 lata temu ( 04-03-2012 11:15 )

Cytat

Inventer89 napisał(a):
Wy tu żegnacie F3, jakby wyjeżdżał gdzieś do Afryki, gdzie nie ma neta, a to tylko zmiana statusu z admina na zwykłego usera Smile

Odwiedzaj nas codziennie i udzielaj się na stronie Smile

A co w tym złego Grin
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 Opinie, błędy. 14 lata temu ( 04-03-2012 10:14 )

Cytat

Radzio napisał(a):
Inv. - ale fajne było to że ''ktoś był tyle minut temu'' itp.

Panel Gotowy już jest kto był ostatnio.
ethreex
ethreex Odpowiedział(a) w Odchodzę z redy, F3. 14 lata temu ( 04-03-2012 10:08 )

Cytat

Bazyl napisał(a):
Ja nawet Cię rozumiem. Internet nie jest na pierwszym miejscu i są inne priorytety. Ja sam nie od co najmniej roku nie mam czasu. Też się zastanowię czy nie oddać stanowiska.

A potem narzekajcie że nie macie co robić Wink
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.