Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.
Cytat
DUMMY napisał(a):
Cytat
Maniek napisał(a):
Joo tam, przesadzacie. Nawet go nie znacie, a żegnacie go jak by był z waszej rodziny i szedł do wojska. xD
Ja nie będę płakał ani tęsknił, bo jak sam napisałeś, będziesz odwiedzał stronę, a nawet jeśli to bym nie tęsknił, bo Cię nie znam i nie przepadam za Tobą. Proste :]
Ahh, wyjąłeś mi to z ust ;D A na jego stanowisko, ja bym spokojnie podołał, jeśli bym się zgłosił ;d
Cytat
domi napisał(a):
Cytat
Rumunov napisał(a):
Zauważyłem, że przy najeżdżaniu na niektóre auta lub nowe posty czasem występują błędy, powodujące złe wyświetlanie się nazwy.
Co masz na myśli ??
.
Cytat
Rumunov napisał(a):
Zauważyłem, że przy najeżdżaniu na niektóre auta lub nowe posty czasem występują błędy, powodujące złe wyświetlanie się nazwy.
będzie nam smutno.
Cytat
Inventer89 napisał(a):
Wy tu żegnacie F3, jakby wyjeżdżał gdzieś do Afryki, gdzie nie ma neta, a to tylko zmiana statusu z admina na zwykłego usera
Odwiedzaj nas codziennie i udzielaj się na stronie
Cytat
Radzio napisał(a):
Inv. - ale fajne było to że ''ktoś był tyle minut temu'' itp.
Cytat
Bazyl napisał(a):
Ja nawet Cię rozumiem. Internet nie jest na pierwszym miejscu i są inne priorytety. Ja sam nie od co najmniej roku nie mam czasu. Też się zastanowię czy nie oddać stanowiska.
NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.