Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wszystko o nfszone.pl

Dyskusje o naszym portalu, o polskiej strefie NFS.

1392 posty

Ostatnia aktywność, 07-03-2012 21:29 przez Maniek
Maniek
Maniek Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 07-03-2012 21:29 )
Re: NFSZONE V3 temat ogólny
Czyli można wznowić wszystkie zabawy forumowe?
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 Opinie, błędy. 14 lata temu ( 07-03-2012 18:01 )
Re: NFSZONE V3 Opinie, błędy.

Cytat

Bazyl napisał(a):
Wejdź do galerii i widać taką przerwę między trzecią a czwartą kolumną zdjęć. Po wejściu w którą podgalerię jest to samo i pasek tytułów jest nie na całą szerokość.
A komentarzy najzwyczajniej nie wyświetla mi. jest komunikat "Brak komentarzy" To samo z ocenami. Też brak.

Awaria serwera.
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 Opinie, błędy. 14 lata temu ( 07-03-2012 17:46 )
Wejdź do galerii i widać taką przerwę między trzecią a czwartą kolumną zdjęć. Po wejściu w którą podgalerię jest to samo i pasek tytułów jest nie na całą szerokość.
A komentarzy najzwyczajniej nie wyświetla mi. jest komunikat "Brak komentarzy" To samo z ocenami. Też brak.
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 Opinie, błędy. 14 lata temu ( 07-03-2012 17:42 )

Cytat

Bazyl napisał(a):
Po pierwsze nie wyświetla mi komentarzy. Po drugie TUTAJ są błędy. Takie pozostałości po panelu.

Nie rozumiem.
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 Opinie, błędy. 14 lata temu ( 07-03-2012 17:41 )
Po pierwsze nie wyświetla mi komentarzy. Po drugie TUTAJ są błędy. Takie pozostałości po panelu.
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 Opinie, błędy. 14 lata temu ( 07-03-2012 17:21 )

Cytat

Inventer89 napisał(a):
Niestety w SB ucina wypowiedzi po 200 znakach. Odlicza ok, ale po wysłaniu widać tylko 200 znaków.

Powinno być już dobrze, przez przypadek nie zmieniłem Wartości varchar w bazie sorry za błąd.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 Opinie, błędy. 14 lata temu ( 07-03-2012 16:30 )
Niestety w SB ucina wypowiedzi po 200 znakach. Odlicza ok, ale po wysłaniu widać tylko 200 znaków.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 07-03-2012 16:11 )
Dodam iż od paru dni i tak pozostanie do odwołania, na forum w dziale OFF-Topic nie będą naliczane posty ponieważ już parę osób w taki sposób nabiło sobie postów z różnego typu gier itp.
Profesor
Profesor Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 07-03-2012 15:39 )

Cytat

Se3a napisał(a):
Okej więc zajmę się Wywiadem a tobie pozostawię oprawę graficzną do newsa Wink

Sebastian dobry pomysł Smile
Viktor
Viktor Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 Opinie, błędy. 14 lata temu ( 05-03-2012 22:21 )
A mi tam się super podoba, tylko zastanawiam się, czemu nie ma mnie w redakcji? Grin Chyba, że nie jestem już adminem choć o tym nie wiem to przepraszam Grin Ostatnio słabo u mnie z obecnością w życiu strony, ale zaglądam codziennie ;d

Bardzo podoba mi się ten TOP, godny szacunku Wink
dongU
dongU Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 Opinie, błędy. 14 lata temu ( 05-03-2012 21:28 )
Jest fajnie, jednak brakuje mi tego "znaczka" np. kto jakiej przeglądarki używa. Lubiłem luknąć kto na czym "chodzi" : D
S13
S13 Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 Opinie, błędy. 14 lata temu ( 05-03-2012 20:12 )
Przydałaby się opcja "Odśwież temat". Przydatne to jeżeli np. dobry, ciekawy temat, który ma trochę stron nie będzie dłużej odwiedzany (nie będzie w panelu "Ostatnie posty" lub będzie na samym końcu jego listy) to np. Admin czy Moderator będzie mógł go odświeżyć.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 05-03-2012 19:28 )
Okej więc zajmę się Wywiadem a tobie pozostawię oprawę graficzną do newsa Wink
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 Opinie, błędy. 14 lata temu ( 05-03-2012 17:27 )
Ja kilka spraw z galerią. Dobrze by było, aby po wejściu w dany dział SR furki były wyświetlane od świeżych do starych prac, a nie odwrotnie jak to jest teraz. I co z tymi dodatkowymi slotami na inne ujęcia auta? Grin
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Odchodzę z redy, F3. 14 lata temu ( 05-03-2012 17:19 )
Re: Odchodzę z redy, F3.
Dobra, żeście się rozpisali. Grin Zamykam, bo już niektórzy offtopują.
Maniek
Maniek Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 Opinie, błędy. 14 lata temu ( 05-03-2012 16:46 )
U mnie na Chrome jest normalnie...
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 Opinie, błędy. 14 lata temu ( 05-03-2012 16:28 )
\czy podczas przeglądania profilu userów opcje:
Wyślij wiadomość,
Prace użytkownika,
Dodaj ostrzeżenie,
nie powinny być jedna pod drugą, a nie "schodkowo"? A przynajmniej tak wygląda pod IE9 i Operą.
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 05-03-2012 15:34 )
Zajmował się tym F3, ja tylko pomagałem w przypadku wywiadów itp., lecz teraz, niestety, w tym tygodniu po prostu nie mam czasu na wywiad. Kto został Tunerem Miesiąca, Ci napiszę na GG, bo nie chcę psuć niespodzianki zwycięzcy.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w NFSZONE V3 temat ogólny 14 lata temu ( 05-03-2012 13:15 )
Dopóki nie wybierzemy osoby na stanowisko "Moderator AT,TM,NŚ", ja przejmę to stanowisko i przez obecny miesiąc będę się tym zajmował.
Mam pytanie bo nie wiem co z Osobą Miesiąca jeśli chodzi o Tuning, zajmował się tym F3 i Siekierka i wiem że chyba już kogoś wybrali więc proszę poinformować mnie o tym bo czas już nastał aby ktoś mnie zastąpił Smile i przejął miano Tunera Miesiąca.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Odchodzę z redy, F3. 14 lata temu ( 05-03-2012 13:02 )
Re: Odchodzę z redy, F3.
Na pewno możemy mu podziękować (no ja na pewno) bo to dzięki niemu miałem 10% mniej do roboty, ale żegnać nie ma co bo nie wyjeżdża na bezludną wyspę, gdzie nie ma Internetu Smile więc zawsze możecie do niego napisać na gg.
  • You cannot view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.